פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום .עצתכם .תודה
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים עד כמה שאני יודע אתה לא חייב שיהיה כרטיס אשראי שמשוייך לחשבון בשביל לקנות עם כסף שנמצא בחשבון, אז האפשרות הכי פשוטה היא לבזבז את כל הכסף הזהניסת לדבר עם התמיכה של פאייפל?
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר לא ניתן לעשות כלום עם הכסף כל עוד אין כרטיס אשראי בחשבון, מה גם שהכתובת היא בארה״ב וישלחו לשם את כל ההזמנות
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים 1. פתיחת חשבון ישראלי חדש, כולל הכנסת חשבון בנק ישראלי.2. העברת הכסף לחשבון החדש.3. ביצוע הפקדה לחשבון בנק.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר לא ניתן להעביר את הכסף ולא לעשות איתו כלום, ניסיתי להעביר לפאייפאל שלי ואין אפשרות, יש דרישה להכניס כרטיס אשראי ולאשר אותו בחשבון
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים ניסית ליצור איתם קשר ישירות באמצעות טלפון או מייל?עלול לחסוך לך הרבה בלבול מוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.