עבור לתוכן

שאלה בקשר לפייפל וגניבה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות

בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי.

הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי..

הכסף כבר עבר לחשבון אחר..

החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים

רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף??

זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עשה לבן אדם

הוא ייצר קשר עם הבן אדם דרך המסן, הוא הביא לי את המסן שלו אבל הוא לא מתחבר וגם ניסיתי למצוא דרך גוגל אם הוא רשום באיזה שהוא אתר (דרך המסן) ולא מצאתי כלום..

כמו שרשמתי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא את האיפי של הבן הספציפי זה ששלח את הכסף?? ולאתר אותו איך שהוא

מדובר ב-150 דולר

מישו קרה לו מקרה כזה שפרצו לו??

פורסם

אפשרות יש

הבעיה המשטרה בארץ ובתי המשפט

ינפנפו אותך מהר -וכניראה לא יעשו כלום -וזה מניסיון מתסכל -ברוך הבא למדינת ישראל

רוצה משטרה ? -תאפוך לסלבס או אדם חשוב תקבל יחס

פורסם

אתה מבוטח בחברת האשראי, אתה תקבל 100 דולר חזרה(עד 50 דולר בד"כ אין החזרים).

בכל מקרה פייפאל ביומיים לא יעשו כלום, תרגע לא גנבו לך מיליונים הם צריכים לחקור מי עשה את זה, בד"כ אם מדובר מפעולה בכתובת IP מהמדינה וללא קוקיז קודמים הם מפעילים ביטוח.

תדווח על זה לחברת האשראי תפעיל את הביטוח שלהם, מספר פעמים(לא בגנבות) קיבלתי כסף כפול גם מ-PP(תהליך שיכול לקחת עד חצי שנה אם אתה עושה את זה אחרי 48 שעות) וגם מחברת האשראי(עד 180 מיום מדווח התקרית).

פורסם

ולבן אדם שקיבל את הכסף אין את השם/כתובת של הלקוח?

פורסם

איך בדיוק פורצים לחשבון פייפאל?

זה לא אמור להיות סופר מאובטח?

פורסם

כמה שלא יהיה מאובטח מהבחינה הטכנלוגית לכל מערכת יש חור אבטחה אחד - הגורם האנושי, ולרוב דרך ניצול החור אבטחה הזה אפשר לעשות הכל.

פורסם
  • מחבר

לבן אדם אין את הפרטים של הלקוח.. רק MSN שכמו שאמרתי כבר לא מתחבר אליו..

בקשר לאיך פרצו?? 2 דרכים לפי מה שאני יודע

1. RAT

2. לא מבין בהאקינג אבל נראה לי אקספלויט או משו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים