עבור לתוכן

הלפטופ חזר מהרופא עם כמה בעיות, אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה?

שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים

דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ?

תודה רבה

פורסם

תחזיר שוב למעבדה.

זה היה במסגרת האחריות? או טיפול פרטי במעבדה.

פורסם
  • מחבר

לגבי איזו בעיה אתה מדבר ספציפית?טיפול פרטי במעבדה..

פורסם

לגבי המסך - תבדוק איתם שוב את העניין אם אתה אומר שהם לא מסרו לך מחשב תקין.

לגבי העברית/אנגלית - נסה את זה: http://www.froggie.sk למרות שאני הייתי מתקין Ultimate וזהו :)

לגבי האחוזים/סוללה - תוודא שהתקנת את כל הדרייברים של הנייד. זה גם משתנה מדי פעם, איכשהו הוא מראה אחוזים ולחילופין זמנים. ::)

פורסם
  • מחבר

שמע, אני כבר המון זמן עם האולטימייט בדסקטופ ועם ההום פרימיום בלפטופ - באמת שאין לי שמץ של מושג מה ההבדל, אני לא מרגיש בכלום, כנראה שאני לא משתמש בfeatures שיש לאולטימייט :)

לגבי השפה, תודה רבה, בסוף הורדתי את הפרימיום בISO והכנתי כרטיס זכרון bootable.. תכף נפרמט מחדש :)

לגבי הסוללה, לפני זה הוא תמיד הראה לי את שניהם.. אולי זה יסתדר עכשיו אחרי הפירמוט.. אי אפשר לסמוך על מעבדות בימינו :)

דרך אגב - המסך ה"חדש" הרבה הרבה פחות בהיר, יש לו צבעים הרבה יותר "מתים", וגם כל העניין הזה עם הצבע שנמרח כשלוחצים קלות (יש מצב שזה היה לי גם עם הקודם ופשוט לא שמתי לב אני מניח). כל הז*ן. אני עובד המון עם תמונות ואתרים באינטרנט, פתאום כל העבודות שלי נראות ממש "מתות" ביחס למסך הקודם ולמסך ממנו אני כותב את ההודעה הזו עכשיו.

פורסם

אז תיגש למעבדה ותתלונן.

באולטימייט אתה יכול להוריד PACK שפות (מ-Windows Update) ולהחליף בשנייה משפה לשפה את המערכת :)

פורסם
  • מחבר

אוווו - כמה אירוני ;D

נ.ב - הכרטיס זכרון מוכן עם הווינדוס בתוכו.. רק איך, בשם דובי גל, אני עושה בוט ממנו???? אין שום כלום בריסטרט של הHP DM3.

פורסם

כנס לביוס ותגדיר שם.

פורסם
  • מחבר

פה בדיוק העניין.. איך אני נכנס לביוס? delete, f12, f2, f1, לא עובדים לי כל אלה

פורסם
  • מחבר

איזה מלך אתה, תודה.

הצלחתי לחדור לביוס, ושיניתי לו את כל ההגדרות שם ל USB ראשון, אבל אין שום אופציה לממורי קארד.

יש מצב שאי אפשר לפרמט עם ממורי קרד בביוס הזה ?

פורסם

תחפש בפורום וגם באינטרנט כיצד לבצע BOOT מכונן USB.

אני לא מכיר את הנושא היטב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים