עבור לתוכן

התנגשות בין אינטרקום על קו הטלפון לבין גלישה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם

PAL WINTECH 101

לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו

ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון

עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית?

בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון?

בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנסת לא?

ועכשיו כל פעם שיש שיחה מהאינטרקום וזה מקבל את הפולסים של האינטרקום על גבי קו הטלפון אז יש הפרעות גלישה, וזה בעצם מנתק אותי לזמן קצר.

יש לי ראוטר אלחוטי משולב מודם של סימנס SL2-141 מבזק

האינטרנט=NGN

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

סיכוי גדול שהבחור לא חיווט טוב את העסק וגרם עקב כך לקצר.

פורסם
  • מחבר

קצר אני לא מאמין שהוא עשה, בגדול מה שהוא עשה הוא לקח צבע אחד של כל כמה חוטים וחיווט אותם ביחד, כך שצבע אחד יהיה רק צבע אחד

וכך כל השאר

והיה שקע אחד בקיר שהחיווט שם היה הפוך או מקוצר

אז הוא סידר את זה שם

וכך בעצם הוא פתר בעיה שהייתה , כמובן הוא בא עם ציוד לבדיקה

בכל מקרה יש קו יש אינטרנט אבל ברגע שיש את הפולסים של האינטרקום אז זה מנתק למרות הפילטר, מה שכן לפני כן היה פילטר שהיה בקופסא הראשית של בזק, יש באמת צורך בפילטר הזה שם? כי הרי בכל הנקודות בבית יש בשקע טלפון פילטר.

בכל מקרה עכשיו בקופסא של בזק אין פילטר, יכול להיות שזו הבעיה?

בגדול אם אין פילטר ויש שיחה נכנסת האינטרנט אמור לעשות בעיות נכון?

אז שווה לנסות את זה עם שיחה נכנסת?

לראות אם זה עושה את אותה ההשפעה?

פורסם

התקלה נגרמת מכניסת קו אינטרנט למתאם צריך לחבר פולטר לפני מתאם ולחבר לפילטר קונקטור ברטי הלבן הסטנדרטי ואת נקודת חיבור המודם לחבר ישירות לחיבור כניסה בזק

וחג שמח מצפריר

פורסם
  • מחבר

תודה,צפריר ,

הבנתי את התרשים זרימה, קצת מבאס שוב פעם להתעסק עם זה , אין דרך אלטרנטיבית, במקום לחבר את הפילטר לפני המתאם?

וחג שמח גם לך

ולכל הפורום

חג אביב שמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים