פורסם 2011 באפריל 2014 שנים שלום לכם , הייתי מעוניין לדעת פחות או יותר איך עושים OC הנושא הזה מטריד אותי הרבה מאוד זמן , משום שיש לי יידע נרחב במחשבים אך בכל הנוגע ל-OC אין לי שמץ ...אני לא מעוניין שתכתבו פה איך מבצעים את זה , אבל האם ישנו איזה מדריך כלשהו ברשת שיכול להראות צעד צעד מה צריך לבצע כשאני עושה OC ? כי אם אני לא יעשה OC אז לפחות להרחיב את היידע שלי בנושא
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מדריכים כללים ברשת לא חסר כולל באתר..כמו כן תעיין בסטיקי ותריץ חיפוש בפורום יש המון מידע..
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מחבר מדריכים כללים ברשת לא חסר כולל באתר..כמו כן תעיין בסטיקי ותריץ חיפוש בפורום יש המון מידע.. תראה לי איזה משהו שאתה ממליץ , כי לרוב זה מסובך , אולי יש משהו שאתה יודע שכדאי לקרוא ...
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים קודם כל המדריך שנמצא באתר..לאחר מכן חיפוש בגוגול OVERCLOCK GUIDE..ביחד עם המעבד או הפלטפורמה שתרצה..יעניק לך תוצאות מגוונות..
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מחבר קודם כל המדריך שנמצא באתר..לאחר מכן חיפוש בגוגול OVERCLOCK GUIDE..ביחד עם המעבד או הפלטפורמה שתרצה..יעניק לך תוצאות מגוונות..חיפשתי איזה מדריך שנמצא באתר , לא הצלחתי למצוא אותו , בדקתי בחיפוש ( יכול להיות שהדפדפן שלי דפוק , ובגלל זה זה לא מצא ) רשמתי OC בחיפוש ... לא מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.