עבור לתוכן

המלצה לשדרוג של כרטיס מסך - טווח מחירים באזור ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא שמעתי על זה שום דבר! מאיפה הבאת את זה?

פורסם

מסכים עם כל מילה שאמרת שם. למרות שאני בספק אם אני יוכל למכור את ה-HD4850 - יש להם שוק בכלל?

בגדול המעבד עלול לגרום לצוואר בקבוק במשחקים מאוד מסויימים, יש משחקים (כמו GTA IV לדוגמא)

שהמעבד מהווה חלק מאוד מרכזי ולכן אתה לא תוכל להנות מכל הפילטרים, אבל כן תוכל לשחק ברמה טובה

(בוא נגיד שאתה לא תסבול מהמשחק).

לי יש HD6870 וE8400 וגם עובד בFULL HD ו90% מהמשחקים אני מריץ על המקס' (יש משחקים שאני מגביל לAA של 4X/2X, לדוג' CRYSIS/CRYSIS WARHEAD אבל בוא נגיד שהמשחק עדיין נראה מדהים)-הכרטיס מסך ממש לא מאכזב, והעובדה שהוא לא עובר לי את ה70 מעלות במאמץ וצורך מעט חשמל מוסיפה (אבל זה אני באופן אישי).

ה6950 יכול לתת לך עד סביבות ה15-20% ביצועים יותר (במקסימום) (ולפי בדיקות שראיתי יש המון משחקים שההבדל לא מגיע ל10% יותר בביצועים)

אז אני חושב שהכרטיס פחות משתלם.

לדעתי ההבדל העיקרי בין הכרטיסים הוא במערך של EYE FINITY (כאן יש צורך ביותר מ1GB זכרון - מה שה6950 מספק)

ואני שוקל לעבור למערך כזה החודש, במידה וכן אני מאמין שאני ימכור את הכרטיס שלי ויקנה איזה 6950/70

פורסם
  • מחבר

מכיוון שבעתיד הקרוב אני לא שוקל לעבור לתצורה של כמה מסכים אלא להישאר עם מסך אחד וגדול - ה-6950 לא מתאים לי? ואם לא אז מה עדיף?

פורסם

כמובן ש HD 6950 עדיף לך. זה כרטיס טוב מאוד וסוס ב FHD.

פשוט כנראה YONI נתכוון שאם אין לך תקציב ותהייה מרוצה מהביצועים שהיו לך עם 4850 XFIRE, אז גם HD 6870 יהיה טוב לך. פשוט הבדל בין HD 6870 ו 6950 בערך 150-200 ש"ח. ועדיף כבר לקחת 5850 ב 700 ש"ח, 6870 חזק אולי ב 10-15% מ 5850 אבל יקר יותר ב 400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה על ההבהרה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים