עבור לתוכן

המלצה לשדרוג של כרטיס מסך - טווח מחירים באזור ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב בן כשנתיים וחצי ולאחרונה הכרטיסי מסך שלי (ATI 4850 Crossfire) מתחילים קצת לחרוק אז חשבתי לשדרג אותם. בעיקרון השימוש הראשי והמרכזי ביותר הוא למשחקים, כאשר המסך הוא 24 אינץ' והרזולוציה היא 1900X1200.

שאר החלקים: מעבד - E8400, לוח אם - Gigabyte X48, זיכרון - 4GB מערכת הפעלה - win 7. דיסק קשיח - Seagate 500gb. מארז - Coolermaster CM690 5 fans, ספק כוח - CORSAIR 450W

כמו שאמרתי, אני מחפש כרטיס מסך חזק, שיכול לרוץ איתי בערך עוד שנתיים עם כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הדבר היחיד שמשנה לי זה שיהיה עם מאוורר חזק (לא אכפת לי מרעיש, רק שלא יישרף) וכן שזה יהיה כרטיס יחיד ולא תצורת CrossFire/CLI שכן היה לי חוויה לא נעימה עם זה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

‏HD 6950 2GB באיזור ה 1300 ש"ח ותוכל גם לפתוח אותו ל 6970 ואז תרויח עוד כוח באותו מחיר

פורסם

אם אתה רוצה שדרוג ולא sidegrade אז מינימום זה GTX 560.

HD 6950 עדיף. מעבד שלך יתכן שיהיה צוואר בקבוק, אבל ברזולוציה שלך הוא לא יהיה כזה משמעותי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

שאלה נוספת- הכרטיסים של 6870/50 קצת יותר באזור התקציב שלי - הביצועים משמעותיים בצורה שמצדיקה 300 ש"ח הבדל?

פורסם

CF של HD 4850 לא היה כזה מוצלח ונצילות של כרטיס השני היה לא טוב. אבל עדיין ביצועים של 2 כרטיסי HD 4850 ב CROSSX קרובים ל HD 5850 יחיד. HD 6850 טיפה חלש יותר מHD 6870. HD 5850 טיפה חזק יותר ממנו. לכן בגדול תקבל SIDEGRADE. זאת אמרת אותם ביצועים עם קצת שיפורים (חסכון בצריכת החשמל, פחות רעש ופליטת חום, תמיכה ב DX 11).

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי הבנתי מה אתה אומר,

אז אם אני רוצה שדרוג אמיתי של היכולות והביצועים אני מוכרח לקפוץ ל-6950?

פורסם

אם אין לך כסף אז אתה לא מוכרח לשום דבר ;) אתה יכול לקחת HD 6850 אחד ואחר כך להוסיף עוד אחד. נצילות של כרטיס השני בסדרת HD 6000 השתפרה מאוד ויש משחקים שהיא מגיע ל כמעת 100%. אם בכל זאת יש לך אלרגיה ל XFIRE אחרי HD 4850 ואתה רוצה לראות יותר ביצועים ממה שהיה לך, אז מומלץ ללכת על HD 6950. מטריד אותי רק המעבד שלך. חכה אולי מה המומחים יגידו על אפשרות של צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

האמת שכן פיתחתי אלרגיה ל-Crossfire ואני אעדיף לוותר עליו.

בכל מקרה, כמו שהצעת אני אחכה לעצת המומחים בעניין המעבד.

כדאי גם לשאול את אותה שאלה רק מהצד השני של המעבד בפורום של מעבדים?

פורסם

אני תמיד מעדיף כרטיס אחד חזק (לא הכי חזק, כי זה בזבוז כסף בדרך כלל) לXFIRE או SLI. פחות צריכת חשמל, חום, רעש. אתה לא תלוי בתמיכה ברמה של דרייברים. רוצה שדרוג. אתה יכול למכור את שלך, להוסיף כסף ולקנות כרטיס מדור חדש. כך אתה מקבל חומרה החדשה ביותר שבדרך כלל תמיד יותר יעילה וחזקה.

פורסם
  • מחבר

מסכים עם כל מילה שאמרת שם. למרות שאני בספק אם אני יוכל למכור את ה-HD4850 - יש להם שוק בכלל?

פורסם

מסכים עם כל מילה שאמרת שם. למרות שאני בספק אם אני יוכל למכור את ה-HD4850 - יש להם שוק בכלל?

אפשרי למכור כל דבר רק השאלה באיזה מחיר ;) אתה יכול לשאול כאן בפורום מה המחיר ההגיוני לכרטיסים שלך ולפרסם אותם ב TRADEZONE

פורסם
  • מחבר

בהחלט, זה נכון.

שאלה נוספת - אני עכשיו עובר על מבחני Benchmark ואני רואה שה-5870 עולה על ה-6950 ברוב המקרים מבחינת FPS, וגם אפשר להשיג אותו ב-200 שקל פחות.

מה הייתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני?

פורסם

HD 5870 מצויין! ראיתי הרבה 5850 ב 700 ש"ח עכשיו, אבל 5870 יןתר יקר. סדרה 5000 מצויינת. יש בה רק 2 חסרונות לאומת סדרה 6000. הם יותר חלשים ב TESSELATION של DX 11 (לא משמעותי בכלל) וניצולות ב XFIRE יותר נמוכה מ HD 6000 (לא חשוב בשבילך גם). לכן אולי באמת כדאי לחשוב על HD 5870 עם תמצא בסביבות 1100 ש"ח

פורסם

אם לא תמצא 5870 במחיר טוב אז תיקח 6950 ותפתח אותו ל 6970 ואז הוא יהיה גם יותר חזק מה 5870

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!

הבנתי ש-AMD כרגע מגבילה בדרייברים החדשים את הפתיחה של 6950 ל-6970 - זה לא נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים