עבור לתוכן

קניית ספק הכי שקט שאפשר (SEASONIC X GOLD )

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין בספק שקט שקט ,ואני בררן בקשר לנושא ,יש לי כרגע SEASONIC 430 W ה GB והוא מייצר זמזום מעצבן ודי רועש

ה CORSAIR שלפניו היה שקט יותר אבל זה סיפור אחר .

המערכת ככה : Q6600 בOC ל 3

לוח :DS3 -35

כרטיס מסך :8800GT +TWIN TURBO על 5 וולט לזכרוני (מאורריים ).

מאוררים :6 (120ממ )

HD : כרגע WD רועש

חשבתי ללכת ה SS X GOLD 650 W מה אומרים ?יש הצעות המלצות ,ישמח לכל עזרה בנושא

פורסם

קודם כל,עם כל הכבוד למאוורר של הספק יש לך עוד 6 מאווררים,כל שהתעקשות על מאוורר שקט לספק תהיה ככל הנראה מטופשת,מיותרת ויקרה.

אם אתה רוצה שהמחשב יהיה שקט-תוריד את המאווררים חוץ מ2 שיעשו לך סירקולצייה בסיסית,תחליף HDD

אם אתה ממש בררן יש לך את זה:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2507

ספק ללא מאוורר,רק תבדוק שהוא מספק לך מספיק חשמל למערכת כי הספקים האלו לא כ"כ חזקים.

דבר אחרון-חשבת על לקחת קצת שמן ולשמן את המאוורר של הספק/להחליף לו מאוורר? סביר להניח שזה יפתור את הבעיה.

פורסם

די מוזר שהספק שלך מרעיש, יש לי אותו ספק כבר 4 שנים והוא שקט מת...

לגבי ה-650 הוא אכן ספק מעולה ובין הכי שקטים שיש(המאוורר שבו לא מתחיל להסתובב לפני שהוא מגיע ל-200W).

בכול מקרה במפרט שלך אתה יכול להסתפק בגרסת ה-560W שעולה 535 ש"ח, אופציה נוספת היא ללכת על גרסת

ה460W שהיא פאסיבית.

פורסם

אגב,אם האחריות שלך עדיין בתוקף אתה יכול לדרוש תיקון/החלפה של הספק.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה X560; מגיע עם "אזהרה" שעוטפת את הספק, שהמאוור לא עובד מתחת לעומס של 20%...

פורסם
  • מחבר

לא אני ממש לא מעוניין בפסיבי של ה 460 W כי לעתיד זה לא יספיק ,אני גם קונה את הספק מתוך מחשבה

מה יהיה עוד שנה שנתיים !

פורסם

במקומך הייתי לוקח את מה ש DANDY23 המליץ. הוא FAN גדול של SEASONIC ויודע הרבה על מוצרי החברה :xyxthumbs::yelclap::)

פורסם

הייתי הולך על ה-enermax modu 82+/pro82 כי הם מאוד שקטים עד לאיזה 200w שזה בערך כמה שהמערכת שלך צורכת, והם לא נראה לי יסבלו מרעשים אלקטרונים שחלק מהספקים של seasonic סובלים.

בנוסף, לדעתי הדיסק קשיח שלך וה-6 מאווררים שלך יהיו הרבה הרבה יותר רועשים מהספק הזה- בשביל שקט אמיתי צריך להפחית את כמות המאווררים ולהשתמש בכאלה איכותיים במיוחד (scythe,nexus,noctua) ודיסק קשיח מהסדרה הירוקה של smasung/wd בשילוב עם ssd.

פורסם

נראה לי אתה מתבלבל קצת. רעשים זאת בעיה של כמה מדגמים של Corsair, כמו סדרת TX הזולה יותר, אבל עדיין פופולרית. לאף Seasonic באף ביקורת, אפילו הקפדנית ביותר (ואני קראתי הרבה) לא נמצאו בעיות של רעשים

פורסם

אני מתבייש להודות בפורום כרציני מה יש לי :-[ קניתי EZCOOL באיוורי. אבל יש לי תרוץ. קניתי מחשב לפני 3 שנים ולא ידעתי על חשיבות ספק כוח באותה תקופה. עשיתי שיעורי בית ובאתי לאיוורי מוכן אם רשימת חומרה יחסית איכותית לתקציב שלי, אבל הסכמתי ל EZCOOL כאשר הציעו לי :(

פורסם

הוא עובד, אבל לאחרונה התחילו לי בעיות עם דיסק קשיח ואני כמעת בטוח 100% שזה בגלל הספק שלי :( עדיין לא אקנה כבר ספק חדש, כי אני מתכנן כבר לקנות מחשב חדש (אם יהיה לי כסף) בעוד חצי שנה.

פורסם

תקנה את הספק ואז תעביר אותו למחשב החדש ותשים סתם ספק במחשב הזה

פורסם

תודה רבה על העצה. אני דווקא חשבתי על זה לא פעם, רק הבעיה, שתודה לפורום הנהדר הזה וקריאות שלי באינטרנט יש לי ידע די רחב וטוב על החומרה, אבל אני לא יכיל ליישם אותו במציות כי לא הרכבתי פיזית אף מחשב ואין לי ניסיון בזה. לכן אצטרך לקנות מחשב חדש אם הרכבה בחנות :(

פורסם

לא סיבה מוצדקת

פשוט תלמד, רוב הדברים הם common sense. אתה יכול לפרק ולהרכיב מחדש את המחשב הקיים שלך

במקרה הקיצוני כשתבוא לבנות מחשב חדש תביא להם את הספק ותאמר לבנות אם הספק הזה, יש מעבדות שמקבלות פניות כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים