עבור לתוכן

לוח אם טוב לI7 2600K לגיימינג ו OC תקציב עד 1270 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב :xyxthumbs:

פורסם

למה לך ,

הכרתי פעם מישהו חולה מחשבים , שהיה לו מחשב מפלצת פשוט ,

וכשאני אומר מחשב מפלצת אני מדבר על זה שהיו לו 16 G של זכרון RAM

היה לו לוח שהוא ייבא מחו"ל בלפחות 7 אלף שקל ( לא מוכרים בישראל )

בנוסף הוא הביא קירור מים רציני ,

רק המחשב שלו שקל 40 קילו ...

עכשיו , מה שהוא ראה לנכון , זה שלוחות של ג'יגבייט הם לוחות טובים מאוד כשמדובר ב-OC ,

עצה שלי , קח אותה , יכול להיות מישהו אחר חושב אחרת , ואולי הוא יקטול אותי ויגיד שאני סתם מטעה אותך או משהו כזה

אבל עצה שלי , GIGABYTE !! :)

פורסם

שלום someonewhy וברוך הבא לפורום,

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תוסיף לה את השימושים והתקציב.

כמו כן,

1. לא פרטת מה השימושים במערכת, אבל אם מדובר במערכת שהשימוש הכי תובעני שבה הוא משחקים דע שאין לך צורך במעבד מעבר ל-Core i5-2500K.

2. יש לך דרישות נוספות מלוח האם מלבד OC?

3. לא כל כך ריאלי לצפות להגיע עם מעבדי SB לתדר של 5.0GHz למטרות עבודה יום-יומית בתדר הזה. תדר של 4.6GHz (כמובן עם קירור מתאים) הוא הרבה יותר ריאלי. גם אין לך שום צורך לבצע למעבדים האלה OC אלא אם כן מדובר בביצוע OC לשם תחביב.

4. אין צורך בלוחות כאלה יקרים אם הדרישה היחידה שלך היא OC. תציין גם בבקשה אם יש חנות מועדפת שממנה אתה מתכנן לקנות כדי שנוכל להמליץ לך מבין ההיצע ששם?

פורסם
  • מחבר

למה לך ,

הכרתי פעם מישהו חולה מחשבים , שהיה לו מחשב מפלצת פשוט ,

וכשאני אומר מחשב מפלצת אני מדבר על זה שהיו לו 16 G של זכרון RAM

היה לו לוח שהוא ייבא מחו"ל בלפחות 7 אלף שקל ( לא מוכרים בישראל )

בנוסף הוא הביא קירור מים רציני ,

רק המחשב שלו שקל 40 קילו ...

עכשיו , מה שהוא ראה לנכון , זה שלוחות של ג'יגבייט הם לוחות טובים מאוד כשמדובר ב-OC ,

עצה שלי , קח אותה , יכול להיות מישהו אחר חושב אחרת , ואולי הוא יקטול אותי ויגיד שאני סתם מטעה אותך או משהו כזה

אבל עצה שלי , GIGABYTE !! :)

סורי אבל אני לא סובל את החברה GIGABYTE מאז שנולדתי ולאיזה לוח אם התכוונת "קח אותה"? לFATALITY או של ASUS?

שלום someonewhy וברוך הבא לפורום,

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תוסיף לה את השימושים והתקציב.

כמו כן,

1. לא פרטת מה השימושים במערכת, אבל אם מדובר במערכת שהשימוש הכי תובעני שבה הוא משחקים דע שאין לך צורך במעבד מעבר ל-Core i5-2500K.

2. יש לך דרישות נוספות מלוח האם מלבד OC?

3. לא כל כך ריאלי לצפות להגיע עם מעבדי SB לתדר של 5.0GHz למטרות עבודה יום-יומית בתדר הזה. תדר של 4.6GHz (כמובן עם קירור מתאים) הוא הרבה יותר ריאלי. גם אין לך שום צורך לבצע למעבדים האלה OC אלא אם כן מדובר בביצוע OC לשם תחביב.

4. אין צורך בלוחות כאלה יקרים אם הדרישה היחידה שלך היא OC. תציין גם בבקשה אם יש חנות מועדפת שממנה אתה מתכנן לקנות כדי שנוכל להמליץ לך מבין ההיצע ששם?

דבר ראשון תודה רבה לך שיניתי תכותרת למה שצריך אני צריך לוח אם טוב לOC ולגיימינג כמובן תקציב עד 1260 ש"ח.

1.השימושים שלי למשחקים כבדים כמובן אני גיימר כבד ואני סגור כבר על 2600K.

2.אממ OC כמובן ולוח לגיימינג.

3.OC לשם תחביב יש לי את הקירור NOCTUA NH-D14 אני מאמין שאני יכול להגיע למהירות 5.0.

4.כן http://www.pandas.co.il/

פורסם

אני אותו דבר בדיוק כמוך , לא ממש אוהב את ASUS ,

ממה שאני הבנתי הם דיי חלשים בכל הנוגע ל-OC ,

יכול להיות שזה השתנה עם השנים , אין לי מושג ,

ממה שאני יודע , GIGABYTE יש להם רק בעיה אחת , וזה שלפעמים הלוח נתקע על עדכון BIOS ,

אם אתה רוצה להיות בטוח , לך על : INTEL

פורסם

לוח מאוד משתלם שיענה על הצרכים שלך הוא ASRock P67 Extreme4. אתה לא צריך יותר ממנו אלא אם כן חסר בו משהו מבחינת סוג או כמות חיבורים.

הערה כללית, זה די חבל שאתה פוסל כך יצרניות על הסף, לכל חברה ולכל יצרנית יש מוצרים משתלמים יותר ומשתלמים פחות, לפעמים אכן יש בעיות נקודתיות, אבל באופן כללי אין שום סיבה למנוע מעצמך אפשרויות שעשויות להתאים ולהיות משתלמות עבורך רק בגלל דעות קדומות או משהו דומה.

כמו כן, אתה כמובן זכאי לעשות מה שאתה מוצא לנכון, אבל באמת שלקנות Core i7-2600K למטרות משחקים זה פשוט בזבוז כסף. כל ההבדל בינו לבין ה-Core i5-2500K הוא התמיכה ב-Hyper Threading ותדר סטוק גבוה יותר במכפלה אחת, הפרש תדרים שהוא חסר משמעות לחלוטין, על אחת כמה וכמה כאשר אתה גם ככה מתכנן לבצע OC. כשאתה מתכנן OC כזה גבוה ייתכן שתאלץ בכלל לכבות את ה-HT (טכנולוגיה שתורמת לפליטת חום מוגברת) כדי למזער את פליטת החום, כך שבסוף אתה עוד עלול להשאר בפועל עם Core i5-2500K ששילמת עליו הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אותו דבר בדיוק כמוך , לא ממש אוהב את ASUS ,

ממה שאני הבנתי הם דיי חלשים בכל הנוגע ל-OC ,

יכול להיות שזה השתנה עם השנים , אין לי מושג ,

ממה שאני יודע , GIGABYTE יש להם רק בעיה אחת , וזה שלפעמים הלוח נתקע על עדכון BIOS ,

אם אתה רוצה להיות בטוח , לך על : INTEL

מה אתה אומר על הלוח שהצעתי ASROCK?יש עליו סיקורים מעולים..

לוח מאוד משתלם שיענה על הצרכים שלך הוא ASRock P67 Extreme4. אתה לא צריך יותר ממנו אלא אם כן חסר בו משהו מבחינת סוג או כמות חיבורים.

הערה כללית, זה די חבל שאתה פוסל כך יצרניות על הסף, לכל חברה ולכל יצרנית יש מוצרים משתלמים יותר ומשתלמים פחות, לפעמים אכן יש בעיות נקודתיות, אבל באופן כללי אין שום סיבה למנוע מעצמך אפשרויות שעשויות להתאים ולהיות משתלמות עבורך רק בגלל דעות קדומות או משהו דומה.

כמו כן, אתה כמובן זכאי לעשות מה שאתה מוצא לנכון, אבל באמת שלקנות Core i7-2600K למטרות משחקים זה פשוט בזבוז כסף. כל ההבדל בינו לבין ה-Core i5-2500K הוא התמיכה ב-Hyper Threading ותדר סטוק גבוה יותר במכפלה אחת, שזה חסר משמעות לחלוטין, על אחת כמה וכמה כאשר אה גם ככה מתכנן לבצע OC). כשאתה מתכנן OC כזה גבוה ייתכן שתאלץ בכלל לכבות את ה-HT (טכנולוגיה שתורמת לפליטת חום מוגברת) כדי למזער את פליטת החום, כך שבסוף אתה עוד עלול להשאר בפועל עם Core i5-2500K ששילמת עליו הרבה יותר.

אתה יכול להגיד לי מה ההבדל בין EXTREME 4 לבין FATALITY?ויש לך מסנגר כדיי ליצור איתך קשר?אם כן אשמח מאוד אם תביא לי

פורסם

אין צורך לצטט הודעות שמעליך זה פוגע בסדר של הדיון ומעמיס תוכן מיותר וכפול וברור שאתה מתייחס לזה שהגיב לך אחרון. אם אתה רוצה להתייחס רק לחלק מההודעה שמעליך תוכל לצטט את החלק/ים הרלוונטי/ים מתוכה.

אם אתה רוצה להשוות בין הלוחות פשוט תכנס למפרטים שלהם באתרי היצרנים ותשווה. לא ציינת שיש לך דרישות מיוחדות מהלוח למעט OC ולכן מבחינת סוג וכמות חיבורים כל לוח אמור להספיק לך.

פורסם
  • מחבר

אבל מה אתה חושב על הלוחות של ASROCK?אומרים שהם פחות "מבוטחים" מאשר ASUS זה נכון?

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

סבבה אין בעיה אני ילך על מה שהצעת לי אבל הוא בטוח טוב ל OC ולגיימינג?

פורסם

אין כזה דבר לוח למשחקים או לוח-אם לכל מטרה ספציפית אחרת. כל ייעודו של לוח האם הוא לקשור ולחבר בין כל רכיבי המערכת ומבחינתך כשמשתמש חשוב לוודא שהוא מתאים למעבד המיועד ושהוא מכיל את כל החיבורים שלהם אתה זקוק.

לגבי OC, הוא לא יגביל אותך במגבלות קירור אוויר ומים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו שהחריצי כרטיסי מסך שלו זה זה 8X בלבד..אנשים אמרו לי שדאי ללכת על לוחות שיש בהם מהירות X16 יש כזה הבדל משמעותי?

פורסם

ASROCK זאת חברה בשל עצמה , זה לא חיקוי ולא כלום ,

אני לא יודע עליה ממש הרבה כי לא שמעתי הרבה עליה , כי הרבה לא משתמשים בה

רוב האנשים שאני מכיר

משתמשים ב- ג'יגבייט / אסוס / אמ , אס , איי / אינטל וכד' ,

פורסם

someonewhy, ללוח יש שני חריצי PCIex16.

כאשר מותקן במערכת כרטיס גרפי בודד הוא יעבוד בתצורת x16, כאשר מותקנים במערכת שני כרטיסים גרפיים (וזה מיותר לחלוטין אלא אם כן אתה משחק ברזולוציות גבוהות חריגות) הם יעבדו בתצורת x8 x8 ואין צורך ביותר מזה (אפשר אפילו להסתפק בפחות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים