פורסם 2011 באפריל 1914 שנים האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק?האם יש דברים שלא כדאי להעתיק?אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות?האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"?אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מחבר איך בדיוק בודקים?מישהו אמר לי שחלק גדול מההגדרות נשמרות ב-Registry. איך בדיוק הייתי יכול לדעת את זה? אז כדאי לי לשמור את ה-Registry?
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מME יש לך יכולת מובנת בחלונות להעביר את כל ההגדרות כולל של תוכנות צד ג(כל עוד הן נשמרות בצורה תקנית ע"פ MS) ממחשב אחד לשני, תשתמש בbackup and restore wizard שמגיע עם המערכת שלך.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מחבר אה כן, שכחתי ... Windows Explorer ושאר הדברים לא עולים. בעצם חוץ מתמונת שולחן העבודה לא עולה כלום. אבל אני יכול להפעיל את "מנהל המשימות", ודרכו הצלחתי להפעיל את Everything Search. גם Run לא עובד. אז כל מה שאני יכול לעשות זה להעתיק\להעביר קבצים ממקום למקום. מישהו יודע איך אני יכול לגבות בדרך זו את ה-Registry?
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים אם אתה מתכוון להעתיק את ה Registry ממערכת ישנה לחדשה אז במקרה הטוב יהיו לך שלל מפתחות רישום סתמיים ומיותרים במערכת החדשהובמקרה הרע זה יפיל את המערכת או ייצור שלל בעיות בהפעלה.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים זה נחמד שכולם מנסים לעזור לך לנייד את ההגדרות, אבל אני עדיין לא מבין למה בכלל אתה מחפש להתקין מערכת הפעלה מחדש..עושה רושם שאתה רוצה לעשות את זה כי יש לך תקלה במערכת הנוכחית. לא עדיף פשוט לפתור אותה? לפי מה שאתה מתאר זה נשמע לי כמו בסך הכל וירוס.בוא תחזור למקורות.מה הבעיה הבסיסית?
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר אני בכל מקרה בקרוב התכוונתי לשים מערכת חדשה. אז אם כבר לשאול שאלה, עדיף לשאול את מה שאעשה בלאו הכי. חוץ מזה, חיפשתי את פתרון הבעיה (באנגלית), ולא מצאתי מקום שפתרו למישהו ששאל על זה.ההגדרות שהייתי רוצה לשמור עכשיו, וגם בשביל כל פעם בעתיד שאחדש את המערכת, אלה ההגדרות של כמה תוכנות בעיקר. כדי שלא לעבור על כל ההגדרות של התוכנה! בעיקר תוכנות כמו: BS-Player, VLC-Player, PolyEdit וכה'.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=14&t=81876#p271043http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/9388-how-do-i-save-my-personal-settings.html#post36374לגבי PolyEdit אין שום מידע, אבל אני לא יודע מה כבר אתה צריך לנייד משם...
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר תודה על החיפוש. לפי מה שאני רואה, הכן זה נשמר ב-"Documents & Settings", כמו שהשם מצביע; או מקסימום ב-"Program Files". אז פשוט אגבה את שתי התיקיות.תודה לעונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.