עבור לתוכן

איך לשמור את כל ההגדרות של "חלונות" ושאר התוכנות, ואז להחזיר אחרי ההתקנה החדשה?

Featured Replies

פורסם

האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק?

האם יש דברים שלא כדאי להעתיק?

אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות?

האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"?

אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?

פורסם

כל תוכנה עובדת לפי עיקרון ייחודי משלה. תבדוק אחת אחת.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק בודקים?

מישהו אמר לי שחלק גדול מההגדרות נשמרות ב-Registry. איך בדיוק הייתי יכול לדעת את זה? אז כדאי לי לשמור את ה-Registry?

פורסם

קוראים בhelp של התוכנה / מחפשים בגוגל שם תוכנה + migrate settings וכד'.

פורסם

איזה מערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

Windows-XP

פורסם

מME יש לך יכולת מובנת בחלונות להעביר את כל ההגדרות כולל של תוכנות צד ג(כל עוד הן נשמרות בצורה תקנית ע"פ MS) ממחשב אחד לשני, תשתמש בbackup and restore wizard שמגיע עם המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

אה כן, שכחתי :kopfpatsch: ... Windows Explorer ושאר הדברים לא עולים. בעצם חוץ מתמונת שולחן העבודה לא עולה כלום. אבל אני יכול להפעיל את "מנהל המשימות", ודרכו הצלחתי להפעיל את Everything Search. גם Run לא עובד. אז כל מה שאני יכול לעשות זה להעתיק\להעביר קבצים ממקום למקום.

מישהו יודע איך אני יכול לגבות בדרך זו את ה-Registry?

פורסם

אם אתה מתכוון להעתיק את ה Registry ממערכת ישנה לחדשה

אז במקרה הטוב יהיו לך שלל מפתחות רישום סתמיים ומיותרים במערכת החדשה

ובמקרה הרע זה יפיל את המערכת או ייצור שלל בעיות בהפעלה.

פורסם

זה נחמד שכולם מנסים לעזור לך לנייד את ההגדרות, אבל אני עדיין לא מבין למה בכלל אתה מחפש להתקין מערכת הפעלה מחדש..

עושה רושם שאתה רוצה לעשות את זה כי יש לך תקלה במערכת הנוכחית. לא עדיף פשוט לפתור אותה? לפי מה שאתה מתאר זה נשמע לי כמו בסך הכל וירוס.

בוא תחזור למקורות.

מה הבעיה הבסיסית?

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה בקרוב התכוונתי לשים מערכת חדשה. אז אם כבר לשאול שאלה, עדיף לשאול את מה שאעשה בלאו הכי. חוץ מזה, חיפשתי את פתרון הבעיה (באנגלית), ולא מצאתי מקום שפתרו למישהו ששאל על זה.

ההגדרות שהייתי רוצה לשמור עכשיו, וגם בשביל כל פעם בעתיד שאחדש את המערכת, אלה ההגדרות של כמה תוכנות בעיקר. כדי שלא לעבור על כל ההגדרות של התוכנה! בעיקר תוכנות כמו: BS-Player, VLC-Player, PolyEdit וכה'.

פורסם
  • מחבר

תודה על החיפוש. לפי מה שאני רואה, הכן זה נשמר ב-"Documents & Settings", כמו שהשם מצביע; או מקסימום ב-"Program Files". אז פשוט אגבה את שתי התיקיות.

תודה לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים