פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים מה ? ???אם הורדת קובץ ואין לך צורך בו תמחק אותו, אתה לא צריך "להחזיר" אותו.
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים השאלה לא מובנת ! , עם אתה מוריד קובץ מאיפשהו אתה כאילו עושה לקובץ COPY למחשב שלך ולא CUT . אתה יכול למחוק אותו וזהו
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה? lol תשנה כותרת בבקשה.
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה? אני מקווה שאתה לא רציני, כי זה מצחיק גם ככה, אם אתה רציני זה כבר עצוב. ;Dבכל מיקרה, לא מומלץ להשתמש אבל FORMT C: פותר בדר"כ את כל הבעיות -> ככה אמרו לי.^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^לא לוקח אחריות על השימוש.
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה? עכשיו באמת..אתה רציני?
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים כשאר הורדת קובץ "מהאינטרנט" הורדת משרת web רגיל, למשל כמו השרת של hwzone.co.ilאתה לא צריך להחזיר את הקובץ בחזרה לשרת כיוון שלא מחקת אותו, אתה לא יכול למחוק אותו.אם אתה לא רוצה עוד את הקובץ אתה יכול למחוק אותו, או לעשות בו כל דבר שנראה לך.מישה.
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים נו באמת... שבע תגובות בשביל אידיוט אחד? אתם לא רואים שלבחור משעמם אז הוא בודק איך תגיבו לשאלה מפגרת?
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים נו באמת... שבע תגובות בשביל אידיוט אחד? אתם לא רואים שלבחור משעמם אז הוא בודק איך תגיבו לשאלה מפגרת?מסכים עם כל מילה.אין מה להוסיף.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.