עבור לתוכן

המחשב לא עולה..נראה לי בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..)

המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך.

עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך.

אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה.

מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס?

--

טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל..

תודה וחג שמח!!

פורסם

הכרטיס מסך מחוזק?

אולי השתחרר מהניקיונות?

קרה לי פעם שהכרטיס השתחרר (לא היה מוכנס טוב) וראיתי פסים כמו שאתה מתאר.

ולא הצלחתי להבין אותך, המחשב עולה ב Safe Mode?

פורסם

אם אתה מצליח לעבוד במצב בטוח אז תנסה לעדכן דרייבר

פורסם

בדוק שהכרטיס מסך יושב כמו שצריך על התושבת שלו ,

בנוסף , תבדוק את הכרטיס עם 3D MARK

תבדוק אם אתה רואה שוב פסים ורודים / כחולים ( לא משנה )

אם זה עדיין ממשיך , תנסה לבדוק עם מסך אחר ...

סביר להניח שיש בעיה בכרטיס מסך שלך ,

גם לי הייתה אותה בעיה במחשב , לאחר בירור קצת עם המעבדה שלי , ועם היצרן של הכרטיס מסך ,

גיליתי שהמעבד של הכרטיס מסך שלי הלך ,

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות..מצטער שאני עונה רק עכשיו..עבודה וזה.

בכל מקרה, בדקתי הכרטיס מסך יושב סבבה במחשב. ניקיתי שוב עם ספריי אוויר ולא עוזר.

בכל מקרה, במצב בטוח הכל תקין .ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.מסך - לא עוזר. עשיתי גם שיחזור מערכת שבועיים אחורה ואין שינוי.

המחשב נדלק ישר עם פסים סגולים . אם אני לא נכנס למצב בטוח הוא מגיע לטעינה של הווינדוס והמסך נכבה בעצם..

אם אני נכנס למצב בטוח הפסים נעלמים והכל תקין..

מה אתם מציעים לי לעשות?

תודה!!

פורסם

אם יש לך אחריות לכרטיס תממש אותה,אם לא תנסה לעבוד עם "אונבורד".

פורסם
  • מחבר

לא אחריות אין הוא ממש ישן 6600GT..אבל איך זה שבמצב בטוח הכל תקין? זה לא יכול להיות עניין של ווינדוס?

פורסם

במצב בטוח העומס על הכרטיס הגרפי נמןך יותר שכן המערכת טוענת את המינימום האפשרי. נשמע שהכרטיס גוסס. מה שכן, אם עד כה יושב במערכת 6600 כדאי לחשוב אם בכלל שווה להוציא את העלות של כרטיס חדש על מערכת ישנה שכזו.

פורסם

לא אחריות אין הוא ממש ישן 6600GT..אבל איך זה שבמצב בטוח הכל תקין? זה לא יכול להיות עניין של ווינדוס? ואני אבדוק לגבי אונפורד

אינ מתכוון ל on-board

הכוונה שמובנה בלוח כדי להשתמש בו הוצא את הכרטיס הנוכחי .

פורסם
  • מחבר

זה מחשב שבתכלס משמש רק לאינטרנט ככה שלא צריך שם כ.מסך מי יודע מה..

יש לי שם לוח אם MS7125 KN8 הבנתי שיש עליו כ.מסך מובנה ככה שאם אני אוציא את ה6600 זה אמור לזהות אותו אוטומטית או מה?

תודה

פורסם
  • מחבר

אממ תגידו יש לי איזה בעיה קטנה שם...מהמסך יש יציאה של DVI ו VGA ובלוח אם יש כניסה של 25\9 פינים.. יש איזה מתאם ביניהם ?

פורסם

מה זה קשור? אתה צריך לחבר לכניסה הזו:

VGA_port.jpg

פורסם
  • מחבר

כרגע זה מחובר לשם..אבל אני צריך להוציא את הכרטיס מסך לא?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

אז תסביך אלה 2 החיבורים שיש שם .. :

62656958.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים