פורסם 2011 באפריל 2014 שנים גם לי נראהתבדוק אם הוא מקצר :כשהוא מחובר למולקס ולא מחובר ל SATA בלוחכשהוא מחובר ל SATA בלוח ולא מחובר לחשמל
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים מחבר שהוא מחובר ללוח עם SATA הוא לא מקצר, הקצר קורה רק במצב שהמולקס מחובר מהספק לא משנה עם יש כבל SATA מחובר ללוח או לא הקצר קורה רק שהמולקס מחובר, מה שאני לא מבין זה איך לא היו צפצופים שחיברתי ללא זיכרונות
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים בלי הכונן המחשב נדלק ?בחלק מהלוחות אין רמקול בלוח עצמו - אין צפצופיםבאלה שיש לפעמים יש ג'אמפר שמנתק אותוניסית ללא מעבד או כשהסוללה בחוץ ?
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אני לא מבין כרגע מה זה משנה כל כך למה לא שמעתה ציפצוף למורות שהביאו לך כאן מספר אפשריות,תנסה ארדיסק חדש ותראה אים הקצר עדיין קיים אולי הבעיה היא בחיבור של הספק אבל יותר הגיוני שהארדיסק תקול.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אני לא מבין כרגע מה זה משנה כל כך למה לא שמעתה ציפצוף למורות שהביאו לך כאן מספר אפשריות,תנסה ארדיסק חדש ותראה אים הקצר עדיין קיים אולי הבעיה היא בחיבור של הספק אבל יותר הגיוני שהארדיסק תקול.לא הבנתי , כבר אמרו לך פה שכשהוא הוצא את ה-HDD הכל היה פתאום תקין ,אז אתה בא ביציאה כזו ?
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים לא הבנתי , כבר אמרו לך פה שכשהוא הוצא את ה-HDD הכל היה פתאום תקין ,אז אתה בא ביציאה כזו ?והבעיה היא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.