פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים שלום,הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד:בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא.אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה\\10.0.03אז אני כן יכול לגשת אליו!אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות.מישהו יכול לעזור?תודה
פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים מחבר בטוח שיש רשת!אני מצליח לגשת לכונן אך רק כאשר אני מקליד את הכתובת בצורה הבאה:\\10.0.0.3וכך גם הצלחתי להתקין את המדפסת של הרשת והיא אכן עובדת.הבעיה שאני לא יכול לגשת למחשב ישירות משכנים ברשת על ידי לחיצה כפולה על שם המחשב.ההודעה המדויקת:\\ parents pc is not accessible. You might not have permission to use this network resource.Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.The parameter is incorrect.תודה רבה.
פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים כשהמחשב הבעייתי עולה כשהוא מבקש יוזר וסיסמה תיתן לו את של האדמיניסטרטור במחשב עם ה XP
פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים מחבר אני אנסה ואערוך את ההודעה להודיע אם זה יצליח או לא.בכל מקרה אין דרך אחרת שאני לא יצטרך להקיש שם סיסמא???
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים נסה את הלינק הבא:http://www.denvillenj.com/windows_xp_network_troubleshooti.htmבייחוד את החלק של netbios over tcp/IP.מאוד רצוי גם ששני המחשבים יהיו מוגדרים על אותה workgroup ושבשניהם יהיה מוגדר לפחות משתמש אחד זהה (עם סיסמה כלשהיא).
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים לי יש את אותה הבעיה ושלושה מחשבים הם אקס פי ומחשב אחד נישא ועוד אחד לינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.