עבור לתוכן

Risen 2 - Dark Waters , המשחק שוחרר

Featured Replies

פורסם

אפשהו אחרי בערך רבע מהמשחק בגסות, תצטרך להחליט אם לתמוך באיקוויזיציה או בשבטים. הבחירה הזו תקבע אם תוכל לחזק את הוודו וכל מה שתלוי בזה (וה TALENT של רקיחת שיקויים היא נגזרת שלו) או ב FIREARMS וכל מה שתלוי בזה. אני בחרתי באינקוויזיציה, מה שאומר שגם אם רציתי לא יכלתי ללמוד לרקוח שיקויים.

אפשר ללמוד להכין שיקויים אחר כך גם אם בחרת באינקוויזיציה, בקומה השניה של הINN בCALDERA.

את אחד הRECIPE שאפשר לקנות רק מהם, כדאי לקנות מהשבט בSWORD COAST לפני שמכעיסים אותם והם מסרבים לסחור.

• תגובות 59
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבת את ARCANIA יותר מ - RISEN 2 ? (את ARCANIA פיתחה חברה אחרת בכלל ולא PB) זה מפתיע לאור כל מה שנכתב עליו (וגרם לי לוותר עליו לחלוטין).

אהבתי את שניהם, את ריזן אהבתי יותר, אבל גם מגוטיק 4 נהניתי, יותר מריזן 2. מכל השלושה ריזן 2 הוא הכי פחות טוב לטעמי.

מה ה - TALENT שמשפיע על פריצת תיבות ? פשוט THIEVERY גבוה ?

כן. זה משפיע על כייסות ופתיחת מנעולים.

וגם אין יותר אפשרות להרוג אותם סופית, מעניין למה עשו את השינויים האלה (אולי משיקולי איזון המשחק אבל זה לא לגמרי מובן לי).

גם אני חושב שזה שהם לא יכולים למות הפך את המשחק לקל מידיי. היו צריכים לתת מלווים שלא חיוניים לקווסטים הראשיים, כך הם יכלו לתת להם למות ולא להפר את האיזון במשחק. כפי שציינתי, אחרי שמקבלים את המלווה עם הרובה (באי עם הילידים, באיזור הכניסה לכפר שלהם), אין קרב שאי אפשר לנצח בקלות.

פורסם

שמעתי על היכולת לירות שמישהו בזמן שיחה, יש לזה שימוש בכלל ?

מעט מאוד.

בחלק מהמקרים יש בזה אלמנט משעשע קצת כמו זה:

פורסם

Art Tatum - קיבלתי כ"כ הרבה שיקויים במשחק והשתמשתי בכ"כ מעט מהם שההשקעה בטלנט הזה לדעתי מיותרת. לגבי ירייה בראש בתחילת השיחה, אם יש לך את הדרישות ללמו את זה, ה 1000 מטבעות שזה עולה שווה את זה לדעתי. זה משעשע כפי שציינת וחוסך כמה וכמה קרבות חרבות שלדעתי היו מעצבנים.

פורסם

זה בשביל שיקויים שמעלים לך TALENTS שהם גירסה מחוזקת של הצמחים שמעלים לך TALENTS באופן קבוע (לא זמנית).

פורסם

עדיין לא שווה לדעתי האישית, אז מקבלים 2 נקודות במקום 1. יש כ"כ מעט צמחים שכאלו ונקודה/שתיים בסה"כ הכללי לא משנה את המשחק. שוב לדעתי האישית - את המשאבים הללו אפשר ורצוי להשקיע בתכונות אחרות.

ד"א, מישה ומכ מתכוון לנסות את GAME OF THRONES? אם כן אשמח לקבל חוו"ד.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל מתכנן לבחור בילידים בגלל הוודו כי זה הופך את המשחק למעניין יותר מאשר סתם לירות ברובה (גם אפשר להכין שיקויים, גם לשלוט מוחית באנשים וגם לזמן רוח, נשמע מעניין בהרבה והבנתי שאפשר לפתוח איזור מוקדם יותר ככה).

אני מניח שזה יגרום למשחק להיות מאתגר יותר בשבילי ללא הרובים, וגם אני אקבל מלווה מרפא ולא את הרובאי.

הייתי מנסה את ARCANIA אם לא היה לי את RECKNONING ו - TWO WORLDS II הטובים יותר שלא שיחקתי עדיין.

פורסם

dennis14 - אחרי שתסיים שתף איך זה היה.

לגבי TWO WORLDS 2, פעמיים נתתי למשחק הזה סיכוי ופעמיים לא הצלחתי להתמיד בו. ממש, אבל ממש לא הצלחתי להתחבר אליו בשום רמה ואני אחד שנותן סיכוי לכל משחק RPG. הוא שונה מהותית מהראשון כמעט בהכל.

לגבי Kingdoms of Amalur: Reckoning - קצת קשה לקרוא למשחק הזה RPG. הוא יותא HACK AND SLASH מאשר RPG קלאסי, לטעמי הוא הרבה יותר קרוב לז'אנר של דיאבלו מאשר לזאנר עליהם דיברנו עד עתה. שיחקתי בו והוא בהתחלה די מהנה, לקראת האמצע הוא התחיל לחזור על עצמו עד כדי שיעמום והפסקת משחק. תנסה ותראה, אולי זה יותר פונה לטעם שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב, סיימתי את SWORD COAST ולמדתי וודו.

השאלה שלי איפה אני לומד לזמן רוח (DEATH CULT) ? כי בכפר יכולים ללמד אותי רק ALCHEMY ו - BLACK MAGIC.

נ"ב: הבנתי שלומדים את זה באי המתים (הגיוני בהתחשב בשם של היכולת והשם של האי אני מניח...)

פורסם

אני בכלל מתכנן לבחור בילידים בגלל הוודו כי זה הופך את המשחק למעניין יותר מאשר סתם לירות ברובה (גם אפשר להכין שיקויים, גם לשלוט מוחית באנשים וגם לזמן רוח, נשמע מעניין בהרבה והבנתי שאפשר לפתוח איזור מוקדם יותר ככה).

אני מניח שזה יגרום למשחק להיות מאתגר יותר בשבילי ללא הרובים, וגם אני אקבל מלווה מרפא ולא את הרובאי.

הייתי מנסה את ARCANIA אם לא היה לי את RECKNONING ו - TWO WORLDS II הטובים יותר שלא שיחקתי עדיין.

גם אני מסכים עם HUBER לגבי KOA ו TW2 לא הצלחתי לגמור אותם הם פשוט לא עניינו. ההתחלה תמיד מגניבה ומעניינת לשחק משהו שונה ורענן אבל אחרי זה רואים שחסר לזה עומק.

ARCANIA כמה שהשמיצו בסוף זה היה בין המשחקים שהכי נהנתי שנה שעברה, מה שעזר לי זה לא לחשוב שזה משחק גוטיק למרות הדמויות.

פורסם
  • מחבר

שיחקת כבר ב - RISEN 2 ? מה אתה אומר עליו ?

אני עכשיו באני הגנבים ובמשימה של להרוג את המפלצת שהורגת את ה - GNOMES, מצאתי אותה והיא ממש חזקה והורגת אותי מהר, יש טיפים איך להרוג אותה ?

יש לה גם יכולת מפתיעה לחטוף לי את הנשק עם הלשון שלה (לשון כמו של צפדרדע), איך מתמודדים עם דבר כזה ? (מקבלים אותו חזרה אחרי שהורגים אותה ?)

פתאום במשחק קל כזה רמת הקושי קופצת פי 10 עם המפלצת הזאת.

פורסם

אם אתה מדבר על המפלצת באי של הגנומים, אפא שמצטרף אליך המלווה שאומר "פאק" על משפט - אז פשוט משכתי אותה לכיוון הבתים/מערות של הגנומים. הם עזרו לי בקרב ובנוסף פשוט נכנסתי לאחד המערות/בתים ומשם יריתי בה עד שהיא מתה. היא גדולה מידיי ולא יכולה להיכנס למערה/בית ולכן זה הופך לקל כמעט כמו לירות בברווז ששוחה בחבית :lol:

פורסם
  • מחבר

אין לי רובה...

מה שכן ניסיתי למשוך אותם לשם ואז היא פשוט ניצחה את כל הגנומים ושניסיתי לתת לה מכות מפעם לפעם אז היא הצליחה להרוג אותי ממש מהר, אז או שמתתי באמצע הקרב או אחרי שהיא חיסלה את כולם.

מה שבאופן מפתיע הצליח לי זה לזרוק לה פצצה שהיא בלעה עם הלשון ואז היא פשוט נתקעה ולא זזה וחבטתי בה למוות :P

מה שכן היא חזקה באופן מטורף והיכולת לבלוע לך את הנשק זה משהו שבחיים לא ראיתי כמוהו, סחטיין על ההמצאה של PB אבל זה קצת שובר איזון מבחינת הקושי.

פורסם
  • מחבר

טוב, סיימתי את המשחק ואני חייב להגיד שנהניתי מאד (יותר מהראשון אפילו).

למרות שהמששחק היה קל מאד יחסית (מלבד המפלצת שדיברתי עליה בתגובה הקודמת) העלילה שלו ואווירה הכללית והדמויות עשו אותו יותר מספק מהמשחק הראשון.

עם יותר השקעה בדמויות מעניינות ואינטרקציות מגוונות יותר איתן (בסגנון BIOWARE) ועלילה אפילו טובה יותר, וכמובן עולם משחק גדול יותר ומחולק קצת פחות המשחק הבא בסדרה (אם יהיה אחד כזה אם הם לא יחזרו לפתח משחקי GOTHIC או יתחילו משהו חדש לגמרי) יכול לצאת מצוין.

עדיין, למשחקים של PB יש משהו מיוחד (אווירה) שאין לאחרים שעושה אותם מהנים מאד.

פורסם

טוב לשמוע דניס, אחרי דיאבלו 3 זה הבא!

(יעני בעוד 5 שנים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים