עבור לתוכן

Risen 2 - Dark Waters , המשחק שוחרר

Featured Replies

פורסם

כן יש שמועות על גליצ'ים בגרפיקה, קצב איטי ותגובת עכבר מהירה מדי...אבל כרגיל אי אפשר להאמין לאף אחד צריך לבדוק בעצמך, בנתיים עוד לא התאכזבתי מהם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 59
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו כבר משחק בו ויכול לתת התרשמות ?

אני פשוט מתלבט אם לחכות לטלאים או שהבעיות הטכניות של המשחק לא כל כך חמורות ואפשר לשחק בו במצבו הנוכחי.

אגב, יצא לו מוד מגדיל טווח ראייה ומעלים כנראה את תופעת האובייקטים (בעיקר צמחים) שמופיעים רק שאתה מתקרב אליהם.

הנה - http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1145747-release-Risen-2-AntiWarp?p=18929976&viewfull=1#post18929976

פורסם

סיימתי אותו. הוא פחות טוב מ 2, אבל עדיין מהנה. לא מצאתי באגים ממש רציניים שמצריכים המתנה לפאטץ'. אם אתה חובב RPG ואהבת את 2, סביר מאוד להניח שתהנה גם מזה. ד"א, פה יש הרבה מידע (מפות, עורכים ועוד):

http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php/473-RISEN-2

פורסם

חלק מזה ממש נכון - המשחק באמת בינוני, למרות הכל נהניתי:

פורסם
  • מחבר

התכוונת הראשון כשרשמת 2, נכון ?

במה הוא פחות טוב מהראשון לדעתך ? בזה שהשטחים שלו מחולקים ואין עולם גדול אחד שאפשר לחקור ?

מערכת הקרבות החדשה פחות טובה מהקודמת ? (הבנתי שאין מגינים במשחק ואי אפשר לחסום מפלצות כמו במשחק הקודם מה שהפך את הקרבות להרבה יותר נסבלים לעומת משחקי גוטיק, אם ככה אז חבל מאד)

בעלילה נראה לי שיש שיפור כי בראשון היא לא היתה כל כך טובה, פשוטה מדי.

מבחינת קושי, האם הוא היה יותר קשה מהראשון ?

פורסם

כן, הראשון.

תראה את הסירטון שקישרתי, הוא די מרכז את זה, אבל כן - יש הרבה שינויים:

1. העולם מרגיש הרבה יותר קטן.

2. הקרבות פשוט מגוחכים (אם יש לך בן לווייה, הם לא מתים ואז זה פשוט קל בטירוף. ישנם יצורים שבמקום להילחם בך רצים במעגל סביבך. ישנם יצורים שאנימציית ההתקפה שלהם כ"כ מהירה שאין לך סיכוי להכניס מכה ועוד ועוד).

3. אין קסמים. ולא, הוודו לא מהווה תחליף ראוי.

4. הגרפיקה בינונית ומוזרה, הליפסינק לא תואם, הדיבוב לא ממש איכותי.

5. בנשקים אין איזון. האקדחים שוויים לתחת, לעומת זאת הרובים פשוט חזקים מידיי.

6. קרבות הבוס כ"כ קלים שזה פשוט בדיחה.

7. העולם לא "פתוח" ממש. אתה לא ממש יכול ללכת לאן שאתה רוצה. מצד שני המפות כ"כ קטנות שזה לא ממש משנה.

אז נכון, זה נשמע רע, אבל לדעתי אם נהנית מהראשון, תהנה גם מזה למרות הכל. אני הייתי נותן לו 6.5/10. לצערנו אין יותר מידיי RPG טובים, אז מסתפקים בבינוני.

פורסם
  • מחבר

http://www.dsogaming.com/news/new-risen-2-pc-patch-comes-with-fixes-for-both-sli-and-7-1-sound-systems-adds-a-dodge-move/

עושה רושם ש - PB מקשיבים לתלונות והביקורות על המשחק (למרות שחבל שלא חשבו על הדברים האלה קודם או בדקו את המשחק טוב יותר לפני השחרור שלו), במיוחד אהבתי שהוסיפו את ה - DODGE והאפשרות לחסום מפלצות.

עכשיו אני אתחיל לשחק (טוב שחיכיתי), באילו יכולות כדאי להשקיע ?

בכמה ביקורות טענו שהוודו משתלם מאד וגם מעניין אבל תמיד שיחקתי עם לוחמים כי דמויות חלשות פיזית במשחקי PB נטו להישחט אפילו יותר מהר מדמויות רגילות של לוחמים שנשחטו מהר בכל מקרה (אף פעם לא הבנתי איך אנשים עברו את GOTHIC 2:NOTR עם קוסם).

אתה גם ציינת שהרובים במשחק מאד יעילים וכדאי לשחק איתם אז זה מוסיף להתלבטות.

נ"ב: הביקורת שצירפת ממש טובה ומאז התמכרתי לתכנית הזאת של ANGRY JOE שעושה ביקורות מצוינות (רק חבל שזה לרוב לגרסאות/משחקי XBOX 360 ולא מחשב דווקא).

פורסם

הצלחתי לסיים את המשחק בלי להשקיע כלום ב Blades (העליתי רק לרמה 2 בשביל לקבל את היכולת לייצר חרבות ברגע שהיה לי את הסכמה לייצור חרב באמת טובה), להשקיע סביר ב Firearms (בעיקר בסוף, מהרגע שקיבלתי רובה טוב) ובלי להשקיע כלום בוודו (במהלך המשחק תצטרך לבצע בחירה בין שתאפשר לך או וודו או רובים - לא שניהם, אני בחרתי ברובים). ואיך הצלחתי לסיים את המשחק כמעט בלי להילחם? המלווים. במשחק הזה הם אל מתים, וברגע שמצאתי את המלווה עם הרובה, הוא היה "בשר התותחים" שלי, קרי ספג את התקפות של האויבים, ואני חיסלתי אותם בנונשלנטיות מהצד כמעט בלי להיפגע. את רב האויבים (למעט הממש חזקים) הוא אפילו הצליח לחסל לבד.

מה שכן, השקעת הרבה ב Cunning וב SNEAKING מה שאיפר לי לפתוח כל תיבה וכל דלת, לשכנע הרבה אנשים לעשות מה שאני רוצה או בחיוב (SILVER TONGUE) או בשלילה (UNTIMIDATE). החרב הכי טובה במשחק (לפחות עד ממש השלב האחרון או אם אין לך אפשרות לייצר חרבות) מתקבלת מפתיחת דלת בדרגת קושי 90.

אל תיגע בתוכי, ממש מיותר, הקוף שימושי רק אפא שיש מערות/מקדשים שם הוא יכול להיכנס לחורים ולמצוא לך אוצרות. הוא עולה רק 1000 ומחזיר את עצמו די מהר. Dirty Tricks שימושי רק אם תחליט להתמחות בחרבות ולנהל את הקרבות שלך לבד, אבל גם אז זה לשימושי חלקית. האקדח (לא הרובה) ממש זוועה. הוא לרב מפספס וזמן הטעינה שלו ארוך מאוד. לא רכשתי שום אקדח טוב יותר (חוץ אלו שקיבלתי לבד) ולא השקעתי בשום יכולת הקשורה לאקדחים. שוב, לא להתבלבל בין אקדח (Pistol) לרובים (Muskets) שהם ממש חזקים ושימושיים להפליא.

לגבי החיים שלך - אין משמעות לימים שעוברים ושינה במיטה מרפאת אותך לחלוטין, כך שאני אישית ב 99 אחוז מהמיקרים לא נגעתי בשיקויי ריפוי ופשוט ישנתי במיטות בשביל להתרפא. אז בלוג של המשחק רואים שלקח לי הרבה מאוד ימים (בזמן משחק וירטואלי) לסיים אותו אבל שוב - אין לזה שום משמעות והשפעה בשום אספקט.

דבר נוסף וחשוב! כל פעם שתמצא אצל רוכל משהו שעולה בדיוק 2000 מטבעות - רכוש אותו! אלו חפצים אגדיים שמשפרים לך את התכונות הראשיות וחוץ מעלייה בדרגות זו הדרך היחידה לשפר תכונות ראשיות. בנוסף רכוש את החותך עצמות, פושט עורות, פטיש וכל כלי שתמצא אצל הרוכלים, אחד מכל אחד, מכיוון שזה מאפשר לך לפשוט עורות/לקצץ שיניים וציפורניים וכו מעל חיות שתהרוג ולמכור אותם לרוכלים. זה עולה 200 מטבעות לכל מכשיר אבל מחזיר את עצמו ממש מהר מכיוון שתהרוג ה מ ו ן חיות. רכוש את אלו מייד כשתמצא אותם, אחרת לא תקבל את הבונוסים הללו מהחיות שתהרוג וחבל.

הדרך הכי פשוטה לנצח NPC בדו קרב (ויהיו לך לא מעט כאלו ואפילו די בהתחלה) הוא לחסום, לירות עם האקדח, לחסום ולחזור על זה שוב ושוב עד שתנצח. אז נכון שהאקדח מפספס המון, אבל בהתחלה כשהדמות שלך חלשה זו הדרך היחידה לנצח בקרבות הללו.

כמובן שזה RPG, אז אני לא מציין דברים מובנם מאליהם כמו לדבר עם כל אחד, לחקור כל פינה וכו, אני מניח שאתה מבין דברים שכאלו.

אני חושב שיש עוד = אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע. הנה כמה מקורות מידע טובים:

http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php/63565-List-of-available-crew-for-your-ship

http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php/63302-legendary-s-%28Spoiler%29

http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php/63319-SPOILER-List-of-Skill-herb-locations

http://forum.worldofplayers.de/forum/forums/610-Risen-English-Boards

פורסם

הם תרגמו את המשחק עם המתרגם של גוגל :screwy: זה נוראי...

פורסם
  • מחבר

מה SNEAKING נותן ? איך זה קשור לפריצת מנעולים ולשכנוע ? (אלה לא אמורות להיות יכולות נפרדות ?)

יש שיקויים שאפשר להכין ? וכאלה עם בונוסים תמידיים ?

יש JEWELRY במשחק כמו בראשון ? אפשר להכין כאלה לבד ?

איך ה - CRAFTING במשחק ? שווה להשקיע ? מה אפשר להכין חוץ מחרבות ?

פעם לפשיטת עורות ו - TAKE TROPHIES וכאלה היה צריך מלבד הציוד גם לבהשקיע SKILL POINTS, הפעם מספיק רק הציוד המתאים ?

פורסם

התכוונתי ל CUNING - התכונה הראשית שמשפיע על ה TALENTS שנקראים DIRTY TRICKS, THIEVERY (שמשפיע על פתיחת מנעולים וכייסות) ו SILVER TONGUE.

אפשהו אחרי בערך רבע מהמשחק בגסות, תצטרך להחליט אם לתמוך באיקוויזיציה או בשבטים. הבחירה הזו תקבע אם תוכל לחזק את הוודו וכל מה שתלוי בזה (וה TALENT של רקיחת שיקויים היא נגזרת שלו) או ב FIREARMS וכל מה שתלוי בזה. אני בחרתי באינקוויזיציה, מה שאומר שגם אם רציתי לא יכלתי ללמוד לרקוח שיקויים. אבל כן, אפשר לרקוח שיקויים במשחק, כמובן שצריך מאמן שילמד אותך את הסקיל הזה. אני עברתי את כל המשחק בלי להכין אפילו שיקוי אחד וכמעט בלי להשתמש בשום שיקוי. אפשר להסתדר בקלות בלי. יש צמחים שמעלים תכונות באופן תמידי, מהצמחים הללו אפשר להכין שיקוי שמעלה את אותה התכונה באופן תמידי. ההשפעה של השיקוי כפולה מההשפעה של הצמח, אבל לפני שאתה מתרגש, זו העלאה של נקודה אחת מול 2 נקודות. לא ממש משפיע רצינית על המשחק.

אפשר להכין תכשיטים קסומים - למיטב ידיעתי רק תכשיטים שמשפרים את תכונות הוודו. אלו תכשיטים חלשים והתכשיטים שתמצא במשחק לבד הרבה יותר חזקים מה שהופך את זה לדי מיותר. אותו דבר עם נשקים (חרבות ורובים) - כמעט כל חרב או רובה שאתה יכול לייצר לבד, אפשר לרכוש את אותו הנשק וכמעט באותו המחיר. הייוצא דופן היא חרב אחת (WAVE DANCER) אחת שתוכל לייצר אחרי שתמצא 2 החלקים שלה. כל מה שצריך זה להעלות את התכונה BLADES לרמה הנכונה וללמוד מטריינר את ה SKILL ליצור חרבות. זה טוב כמובן רק אם תחליט להתמחות בחרבות ולא ברובים.

לגבי פשיטת עורות/הוצאת שיניים+טפרים, כל מה שצריך הוא את לרכוש את הכלי הנכון ממוכר כלשהו, לא צריך שום דבר מעבר. אלו הכלים שכדאי מאוד לרכוש מייד שתמצא אצל רוכל:

SHOVEL - בלי זה אי אפשר להוציא אוצרות. אתה זקוק למפת אוצר (תמצא כאלו די הרבה במהלך המשחק) ואת.

PICKAXE - מוציא עפרות זהב ממערות.

JAW CHISEL - מוציא שיניים מחיות

BONE SAW - עצמות

SKINNING KNIFE - פושט עורות

ד"א, אל תפחד למכור משהו בטעות. כל דבר שמכרת תוכל בעתיד לרכוש בחזרה מאותו המוכר באותו המחיר שהוא שילם לך. מוזר, אבל ככה זה עובד במשחק. לרב לא תוכל למכור פריטים שתהיה חייב לקווסטים ככה שגם פה אין בעייה, היוצא דופן היחיד הוא הכובע של זקן הברזל, יש באג במשחק שמאפשר למכור אותו ובסוף חייבים אותו. אבל שוב, תמיד אפשר לחזור לאותו המחיר שמכרת לו ולרכוש מחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה, מעניין מאד.

אגב הבאג הזה ידוע ותוקן בטלאי שיצא.

מה שמוזר הוא שרשום ב - RELEASE NOTES של הטלאי "Crew members can’t be killed by monsters anymore"

ואמרת שהם לא יכולים למות בכל מקרה, תיקון מוזר מאד (אולי היתה טעות בתרגום מגרמנית..)

מוזר הקטע של השיקויים, פעם זה היה שיפור של נקודה עם הצמח ו - 5 עם השיקוי (ולא 2).

שמעתי על היכולת לירות שמישהו בזמן שיחה, יש לזה שימוש בכלל ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב לאחר כמה ימי משחק (אני בתחילת האי השלישי SWORD COAST) אני חייב להגיד שהמשחק קל בהרבה מ - RISEN הראשון וממשחקי GOTHIC.

זה שיש איתך מלווה צמוד כל הזמן מקל מאד על הקרבות וגם אין ממש מפלצות חזקות מדי שאפשר להיתקל בהן בינתיים (וגם אין כמויות עצומות של מפלצות חלשות יותר שיכולות להקיף אותך לעשות חיים קשים מדי). RISEN הראשון היה הרבה יותר מאתגר בעניין הזה.

מלבד השומר במקדש אחרי הרצפה המתמוטטת ב - TACARIGUA, שהבנתי שמומלץ לחזור אליו הרבה יותר מאוחר כי הוא ממש חזק.

כמות הציוד שאפשר לקנות כרגיל מאכזבת, אין יותר מדי אופציות לחרבות ויש המון אופציות די דומות וחסרות תועלת לבגדים (שריון אמיתי עוד לא ראיתי ולא יודע אם יש במשחק).

החלטתי לשחק דמות MELEE והשיפורים שהוכנסו למשחק כמו לחסום מפלצות ולהתגלגל לצדדים (בנוסף לבעיטה שהיתה גם קודם) הופכות את הלחימה בטווח קרוב לסבירה למדי אם כי הרבה יותר אהבתי אותה ב - RISEN הראשון עם המגנים והכול. מה שכן הקרבות נגד היריבים האנושיים שופרו ויותר מעניינים עכשיו (אגב, הקרבות נגד סרטני הענק המשוריינים שאפשר להפוך זאת המצאה נחמדה מאד).

ה - NPC מגיבים פחות באגרסיביות לגניבות במשחק הזה ולא תוקפים אותך ישר מה שהפתיע אותי.

מאכזב שאין עלייה ברמות כי אז כמות ה - HP לא עולה.

הם חייבים להחליף את המנוע הגראפי הזה כי הוא מיושן כבר למרות השיפורים והדמויות נראות שטוחות מאד ולא מפורטות.

וחייבים לשכור אנימטור חדש או צוות שלם שלהם כי האנימציות במשחק כל כך מגוכחות שזה מעצבן (והם עוד אמרו שזה יהיה השיפור הגדול לעומת המשחק הראשון ושהם ישמשו בלכידת תנועה...)

וזה שהדיבוב לא תואם לתנועות השפתיים מעצבן גם כן וחייב להיעלם במשחק הבא, לא מקצועי בכלל לחברה ברמה הזאת כי לא מדובר באיזה אולפן חדש שזה המשחק הראשון שלו.

הדיבוב סביר מבחינתי ואם ישפרו את שאר החסרונות של המשחק ויישאר כסף להשקיע בדיבוב איכותי אז בסדר אם לא אז זאת לא העדיפות הראשונה.

יש לי התלבטות אם להשקיע ב - SILVER TONGUE או INTIMIDATE, מה עדיף ?

והייתי רוצה ללמוד להכיון חרבות אבל עוד לא ראיתי שום מקום שאפשר להשיג בו SWORD BLANKS, איפה יש ?

איפה יש JAW CHISEL ו - SKINNING KNIFE ? בינתיים ראיתי שאפשר לקנות רק BONE SAW וקניתי אותו כמובן.

נ"ב: הנה הביקורת ההכי מפורטת וממצה על המשחק שמצאתי - http://www.gamebanshee.com/reviews/107840-risen-2-dark-waters-review.html

ניתוח הביצועים של המשחק - http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/risen-2-dark-waters-pc-performance-analysis/

הנה מדריך למשחק למי שמתקשה במשימות מסויימות ורוצה הנחיות - http://guides.gamepressure.com/risen2/

פורסם

מלבד השומר במקדש אחרי הרצפה המתמוטטת ב - TACARIGUA, שהבנתי שמומלץ לחזור אליו הרבה יותר מאוחר כי הוא ממש חזק.

ברגע שיהיה לך את המלווה עם הרובה, הקרב יהיה קליל.

כמות הציוד שאפשר לקנות כרגיל מאכזבת, אין יותר מדי אופציות לחרבות ויש המון אופציות די דומות וחסרות תועלת לבגדים (שריון אמיתי עוד לא ראיתי ולא יודע אם יש במשחק).

כן, יש מעט מאוד נשקים, ואת הנשקים הכי טובים מקבלים מההרפתקאות עצמן ולא מרכישה ממוכרים (הרובה הכי טוב מקבלים אחרי קווסט אם עושים אותו נכון והחרב הכי טובה מוצאים 2 חלקים ומחברים בעזרת יכולת ייצור חרבות). אין ממש שיריון (די הגיוני בהתחשב בתקופה ובנשקים), אבל בעתיד תפגש בחייט שיוכל למכור לך מעיל עור שמגן 20/20 ומגפיים ומכנסיים שמגנים יותר. אני וויתרתי עליו, די יקר וכפי שציינתי את רב הנזק במשחק ספג המלווה שלי ולא אני.

החלטתי לשחק דמות MELEE והשיפורים שהוכנסו למשחק כמו לחסום מפלצות ולהתגלגל לצדדים (בנוסף לבעיטה שהיתה גם קודם) הופכות את הלחימה בטווח קרוב לסבירה למדי אם כי הרבה יותר אהבתי אותה ב - RISEN הראשון עם המגנים והכול. מה שכן הקרבות נגד היריבים האנושיים שופרו ויותר מעניינים עכשיו (אגב, הקרבות נגד סרטני הענק המשוריינים שאפשר להפוך זאת המצאה נחמדה מאד).

לצערי כשאני שיחקתי עדיין לא הייתה את האופציה להתגלגל או לחסום התקפות של יצורים ככה שאני התשמתשי בטקטיקת "שלח את המלווה כבשר תותחים". ד"א, מצאתי את זה מגוחך שצריך "ללמוד" איך לבעוט - ממש הזוי.

ה - NPC מגיבים פחות באגרסיביות לגניבות במשחק הזה ולא תוקפים אותך ישר מה שהפתיע אותי.

הם לא אגרסיביים אם הם תופסים אותך מתגנב בפעם הראשונה, על גניבה ממש שהם רואים הם תמיד מגיבים באגרסיביות.

מאכזב שאין עלייה ברמות כי אז כמות ה - HP לא עולה.

כן, גם לי זה היה מגוחך, אבל אפשר להעלות את ה HP ע"י למידת TALENT מסוים אצל ע"י מאמנים (קשור לToughness אם אני זוכר נכון).

הם חייבים להחליף את המנוע הגראפי הזה כי הוא מיושן כבר למרות השיפורים והדמויות נראות שטוחות מאד ולא מפורטות.

בהחלט. המשחק ההזה נראה גרפית 3 שנים אחורה.

וחייבים לשכור אנימטור חדש או צוות שלם שלהם כי האנימציות במשחק כל כך מגוכחות שזה מעצבן (והם עוד אמרו שזה יהיה השיפור הגדול לעומת המשחק הראשון ושהם ישמשו בלכידת תנועה...)

וזה שהדיבוב לא תואם לתנועות השפתיים מעצבן גם כן וחייב להיעלם במשחק הבא, לא מקצועי בכלל לחברה ברמה הזאת כי לא מדובר באיזה אולפן חדש שזה המשחק הראשון שלו.

הדיבוב סביר מבחינתי ואם ישפרו את שאר החסרונות של המשחק ויישאר כסף להשקיע בדיבוב איכותי אז בסדר אם לא אז זאת לא העדיפות הראשונה.

זה היה חולשה שלהם בכל המשחקים האחרים כגון שני RISEN ו וגוטיק 4. פרצופים שחזרו שוב ושוב, אנימציות בינוניות עד גרועות וליפסינק זוועתי.

יש לי התלבטות אם להשקיע ב - SILVER TONGUE או INTIMIDATE, מה עדיף ?

שניהם כמעט שווים בשימושיותם, אבל לשון כסף מופיע יותר למיטב זיכרוני. אל תשכח שיש חפצים שמעלים את התכונות הללו, אל תמכור אותם ולבש אותם כאשר תצטרך להתשמש בתכונות הללו (למשל הכוכע של זקן ברזל וכו).

והייתי רוצה ללמוד להכיון חרבות אבל עוד לא ראיתי שום מקום שאפשר להשיג בו SWORD BLANKS, איפה יש ?

זה מגיע לרב בתיבות אוצר. תעלה את הטלנט שמאפשר לך לפרוץ תיבות לפחות עד 90 (ושוב, יש חפצים שמעלים אותו, אל תמכור אותם), ותחזור לכל המקומות בהן היו תיבות שלא הצלחת לפרוץ בעבר. החרב הכי טובה במשחק כמעט עד הסוף מגיע מדלת ברמה 90.

איפה יש JAW CHISEL ו - SKINNING KNIFE ? בינתיים ראיתי שאפשר לקנות רק BONE SAW וקניתי אותו כמובן.

כשתפגוש את הילידים תוכל לרכוש את זה.

כפי שאמרתי, למשחק יש הרבה חיסרונות, הוא פחות טוב מ RISEN 2 ומגוטיק 4, אבל עדיין מהנה וכל מי שנהנה משאר המשחקים שלהם יהנה גם מזה. מה שמפליא אותי זה איך הם מצליחים ללכת אחורה במקום להתקדם. נראה שממשחק למשחק הם מורידים תכונות וגורמים למשחקים שלהם להיות פחות ופחות טובים. אם הם היו מיישמים כל מה שהם יישמו כבר ב RISEN 2 ובגוטיק 4, המשחק הזה יכל להיות הרבה יותר טוב. או שהיה להם תקציב הרבה יותר קטן הפעם, או שפיטרו את כל הצוות המקורי והחליפו אותו, אחרת אני לא מבין איך אפשר לסגת אחורה באיכות ככה.

פורסם
  • מחבר

אהבת את ARCANIA יותר מ - RISEN 2 ? (את ARCANIA פיתחה חברה אחרת בכלל ולא PB) זה מפתיע לאור כל מה שנכתב עליו (וגרם לי לוותר עליו לחלוטין).

מה ה - TALENT שמשפיע על פריצת תיבות ? פשוט THIEVERY גבוה ?

אגב, עוד שינוי מוזר שלא אהבתי הוא שאי אפשר לקחת את החפצים של ה - NPC במשחק אם אתה מפיל אום אחרי קרב (זו היתה שיטה ידועה בגוטיק ו - RISEN 1 להשיג כסף ע"י מכירת הציוד שלהם או סתם גישה לנשקים סבירים מוקדם).

וגם אין יותר אפשרות להרוג אותם סופית, מעניין למה עשו את השינויים האלה (אולי משיקולי איזון המשחק אבל זה לא לגמרי מובן לי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים