פורסם 2011 באפריל 2414 שנים עכשיו אני מחכהל HALF LIFE E-3 תמשיך לחכות הרבה זמן.. קודם יבוא EP3. לא משנה פעם הבאה לרשום EP3 ולא E3..
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים If you are sick, elderly, or otherwise infirm and thus NOT fit to start the future, please return to your primitive tribe and send someone who is Oh look, the test results are back. They say you're a horrible person. A horrible person. And we weren't even testing for that You may have a minor case of severe brain damage. We're a lot alike, you and I. You tested me. I tested you. You killed me. I- oh, no, wait. I guess I haven't killed you yet. Well. Food for thought during this next test וזה קישור לכל השטויות של גלאדיס שאותה הכי אהבתי
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים Co-op מישהו?אני ;D נכנס היום בערב, אולי סוף סוף יהיה מישהו לשחק איתו CO OP...
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים לא מוצא אותך... תוסיף אותי steam://friends/add/76561197999442664 http://steamcommunity.com/id/hugem
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים הרעיון של הפורטל האחרון אדיר.אני חושב שאני מדבר בשמם של אלפי גיימרים ברחבי העולם ששואלים: "מה עם העוגה?"
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים המשחק קורס לי בדיוק בסוף בסוף שהרובוט אומר "THE END"מישהו יכול להגיע לי מה קורה בדיוק אחרי הקטע הזה? או שהמשחק פשוט חוזר למסך הראשי ואני לא מפספס כלום או שאולי נפתחות אפשרויות משחק חדשות? ואז אני כן מפספס כי טכנית המשחק לא סיים את עצמו
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים תפסיקו לרשום ספויילרים! אם אתם מדברים על כל קטע שהוא במשחק תעשו אותו בצהוב! :facepalm:
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים המשחק רשמית הפך ללא שווה לקניה, אפשר לשחק COOP בלי לקנות...סתם לידע כללי.ובגלל שאין עותק פיזי למשחק אז בכלל אין טעם לרכוש.. דעתי.
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מקור? עריכה: עכשיו תגיד לי שאפשר להוריד בטורנט ולשחק כי וואלב לא חוסמים..
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים ולמה זה טוב שאתה מפרסם את זה פה?צונזרההודעה הבאה בנושא הזה תזכה את הכותב באזהרה
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים ואיך הגעת לזה שאין עותק פיזי? המשחק זמין בכל החנויות באותו מחיר כמו ב STEAM בדיוק כמו כל המשחקים הקודמים של החברה.מי שלא קנה עד עכשיו צריך להתבייש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.