פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מה זה איך, זה מנוע SOURCE. זה לא בדיוק משהו חדשני. הגראפיקה מספקת למדי לדעתי, לא ציפיתי ליותר. נעימה לעיניים.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים כמו שאמרו, זה SOURCE, עובד על כל חומרה בלי בעיה, ניראה מספיק טוב ומאוד נעים לעין.זה לא שהמשחק ניראה פחות טוב על הכרטיסים של NVIDIA, יש להם יותר כלים מאשר ל AMD וחלקם מאפשרים לתת דחיפה קלה למראה הכללי של המשחק (במיוחד לתאורה ולצללים). זה יפה יותר אבל הפגיעה בביצועים חריפה מידי ובמשחק כזה שהמשחקיות יותר חשובה בהרבה מהגרפיקה אני לא יודע כמה זה שווה את זה.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים אני חייב להודות, עכשיו שאני בשלב יותר מתקדם של המשחק. המשחק מאוד מהנה ומגוון. הם ממש מפתיעים אותי עם הקושי והגיוון שעשו כאן. יש שלבים שכשאתה עולה על הפיתרון זה פשוט סיפוק אדיר, במיוחד בפאזלים ה"פתוחים" יותר.העלילה גם לא נופלת, ממש מרתק אותי. עכשיו אני מבין למה הביקורות על המשחק כאלו טובות, מגיע לו. עריכה: סיימתי את המשחק. בלי להרחיב יותר מדי, באמת יצירת מופת. מגיע לו את כל הביקורות המעולות שהוא קיבל.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים הסודות הגדולים של Portal 2- כל האזורים הסודיים וה-Easter eggs. תשימו לב, כולל ספוילרים:http://pc.ign.com/articles/116/1163093p1.html
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים יותר נכון ככה: פורטל: "איציק אצלי, בוא נבחן אותו מה הוא שווה". :lol: שיחקתי בו לא סיימתי עדיין אבל משחק ממש כייף רק שלפעמים מסובך
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים לדעתי היוצרים של פורטל 2 חשבו על כל הרעיון של הנוזלים מהמשחק Tag: The Power of Paint שיצא הרבה לפני פורטל 2. זה משחק חינמי, ממש קל אבל מאוד מיוחד ויפה. אני לא חושב שאפשר לשמור בו אבל הוא ממש קצר אז פשוט תסיימו אותו בישיבה אחת. אתם מוזמנים להוריד אותו מפה: download.cnet.com/Tag-The-Power-of-Paint/3000-7433_4-10907637.html?tag=rb_content;main תהנו!
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר מי שלא שם לב, יצא עדכון:http://store.steampowered.com/news/5341/Fixed unrecoverable black screen in elevator saveFixed infinite loop on Mac OSX serverFixed Mac OSX font rendering and glyph corruptionFixed GC memory leakVarious localization content improvementsSupport for English subtitles in Turkish buildsMinor string/interface glitchesFixes for multiple crashesImproved detection and handling for various errors and/or crashesActivated UI to enable joystick in-game
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים רעבק, רק המשחק יצא ואני לא יכול לשחק!CTD באמצע הסרטון של Valve... פתרון מישהו?
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מוזר שזה עושה לך CTD ??? בכל זאת אני חושב שזה ייפתור לך את הבעיה, אבל בחירה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.