עבור לתוכן

השוואת ביצועים בין לוחות אם

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית?

הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA.

יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815.

נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר.

בברכה.

פורסם

אני לא מאמין שיהיה קפיצה משמהותית אם בכלל אם יש שיפור ביצועים בדרך כלל הם עקיפים והם אינם נותנים קפיצה מהותית

פורסם

גם אם יהיה שיפור הוא יהיה קטן ובטח שאתה לא תרגיש אותו במשחקים וגם לדעתי לא שווה להשקיע בלוח כזה חדש כי הוא עולה כמו לוחות KT400 (אולי אפילו nFORCE 2) שכדאי לך אולי לקנות עוד מעבד וזיכרון ואז הביצועים הרבה יותר גבוהים. לפי דעתי כדאי לך לחשוב על זה

פורסם
  • מחבר

והאם זה לא משנה שלוח אחד תומך ב UDMA 66 והשני ב UDMA 100 (האסוס) ושני ה IDE שלו הם UDMA 100 ?

פורסם

אתה בטוח שהלוח שיש לך עכשיו הו ATA66?

פורסם
  • מחבר

הלוח הנוכחי שלי (TYAN) תומך ב ATA 66 רק ב IDE הראשי ו AGP X 4 שמשום מה לא עובד טוב עם כרטיסי ג'י פורס.

פורסם

אם אתה יכול תן לי את הדגם המדויק של הלוח

ובקשר לג'יפורס זה בעיה ידוע יש לצ'יפסט הזה בעיה אם ה AGP4X (גם לי היה סוג כזה של לוח פעם אם ג'יפורס2)

פורסם

החלפת לוח יעילה כאשר אתה צריך בתמיכה בחומרה חדשה ותו לא

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי הוא TYAN Trinity 400 עם Chipset של VIA - VIA apolo pro ,

דבר מוזר הוא שברמת הביוס הלוח מזהה את הדיסק שלי כ ata 66 אך ווינדוס XP מזהה אותו כ UDMA mode 3 - שווה ערך ל ata 44.

פורסם

באיזה חגורה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בכבל IDE 80 pin - שמתאים ל udma 66 או udma 100

פורסם

זה מוזר כי ללחות האלה צריך להיות ATA100 לי היה וגם במחשב של אחות שלי יש והוא קצת יותר ישן משלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים