עבור לתוכן

תאורה לא עובדת במארז!

Featured Replies

פורסם

חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים:)

פורסם

תבדוק אם יוצא מהפאנל חיבור מולקס או חיבור מאוורר. תחבר אותו לכבל מהספק או לחיבור מאוורר בלוח בהתאמה

תהפוך + - בחוטים power led / msg led / green led שמחוברים ללוח

פורסם
  • מחבר

אמממ חיברתי את הלדים לפי הלוח אם אחי... המאוררים הקדמי והאחורי עובדים אחי... יש עוד חיבור שהוא כמו חוט כזה שמתחבר לחיבור רגיל 12 v החלפתי לו גם חיבור אין לא עובד..תשמע כל הלדים עובדים כפתורים הכל רק התאורה הזאתי לא עובדת..מה יכול להיות הלך?!

פורסם

לאיפה החוט מהתאורה הולך ?

פורסם
  • מחבר

הוא הולך קלליפס כזה שמתחבר לקליפס אחר כמו פאזל אחד שמשלים את השני ואחריו חיבור 12 v

פורסם

ה 12 V מחובר ךספק ?

הקליפסים מחוברים נכון ? לא הפוך + - ?

אם הם מתכתיים : אחד נוגע במתכת של המארז ?

יתכן שאחד מהחוטים קרוע איפה שהוא ? (אם הם נראים שלמים תנסה לקפל אותם לכל האורך אם יש מקום שמרגיש חלש כזה)

פורסם
  • מחבר

אחי תקשיב אין שום פלוס ומינוס הקליפסים מחוברים רגיל אחי זה פאזל אחד משלים את השני...והקליפס הזה הסוף שלו מסתיים בחיבור 12 v שמתחבר לעוד חיבור של ספק 12 v ...תשמע מה שאני יכול להגיד לך שיש רק 2 פינים בכבל 12 v של הקליפס יכול להיות שבגלל זה?

ד"א הם לא מתכתיים...אתה מכיר את המארז ....זה m9d של thermaltake?

פורסם

תמונות

פורסם
  • מחבר

אני לא בבית כרגע אחי...וואלה כבר מתיש אחי עדיף שלא יהיה תאורה תאמין לי...חחח

בכל מקרה זה המארז כשהתאורה עובדת:

hhzjjjm2jjyn.jpg

pict8093j.jpg

Uploaded with ImageShack.ushhzjjjm2jjyn.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים