פורסם 2011 באפריל 1714 שנים חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים תבדוק אם יוצא מהפאנל חיבור מולקס או חיבור מאוורר. תחבר אותו לכבל מהספק או לחיבור מאוורר בלוח בהתאמהתהפוך + - בחוטים power led / msg led / green led שמחוברים ללוח
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר אמממ חיברתי את הלדים לפי הלוח אם אחי... המאוררים הקדמי והאחורי עובדים אחי... יש עוד חיבור שהוא כמו חוט כזה שמתחבר לחיבור רגיל 12 v החלפתי לו גם חיבור אין לא עובד..תשמע כל הלדים עובדים כפתורים הכל רק התאורה הזאתי לא עובדת..מה יכול להיות הלך?!
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר הוא הולך קלליפס כזה שמתחבר לקליפס אחר כמו פאזל אחד שמשלים את השני ואחריו חיבור 12 v
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים ה 12 V מחובר ךספק ?הקליפסים מחוברים נכון ? לא הפוך + - ?אם הם מתכתיים : אחד נוגע במתכת של המארז ?יתכן שאחד מהחוטים קרוע איפה שהוא ? (אם הם נראים שלמים תנסה לקפל אותם לכל האורך אם יש מקום שמרגיש חלש כזה)
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אחי תקשיב אין שום פלוס ומינוס הקליפסים מחוברים רגיל אחי זה פאזל אחד משלים את השני...והקליפס הזה הסוף שלו מסתיים בחיבור 12 v שמתחבר לעוד חיבור של ספק 12 v ...תשמע מה שאני יכול להגיד לך שיש רק 2 פינים בכבל 12 v של הקליפס יכול להיות שבגלל זה?ד"א הם לא מתכתיים...אתה מכיר את המארז ....זה m9d של thermaltake?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אני לא בבית כרגע אחי...וואלה כבר מתיש אחי עדיף שלא יהיה תאורה תאמין לי...חחח בכל מקרה זה המארז כשהתאורה עובדת: Uploaded with ImageShack.us
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.