פורסם 2011 באפריל 1714 שנים היי, יש לי מחשב נייד וה HDMI במחשב הנייד כנראה נדפקה(החיבור עצמו התקלקל), אפשר לתקן את זה?
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים אם היציאה נדפקה אפשר לתקן אותה רק במעבדות שמוסמכות לכך , יש טכנאים של אותה חברה שיצרה את המחשב הנייד שלך שיכולים לבצע את התיקון הזה , בתשלום / במסגרת אחריותבמידה והתקלה לא נגרמה במזיד / בכוונה תחילה ( אתה יכול להגיד שזה לא אתה עשית את זה עד מחר , אבל הטכנאי יידעו אם אתה עשיתאת זה ( כתוצאה משימוש לקוי ) או שזה נגרם מעצמוכמובן , אם זה נגרם כתוצאה משימוש לקוי , אתה תשלם על התיקון ...
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים היי, יש לי מחשב נייד וה HDMI במחשב הנייד כנראה נדפקה(החיבור עצמו התקלקל), אפשר לתקן את זה?תתאר קצת את הבעיה אתה בטוח שיש נזק חומרתי ולא תוכנתי ?
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר יש לי בבית שני מחשבים נידיים זהים מאותו דגם.. לקחתי כבל HDMI חיברתי אותו לטלוויזה... ועבדחיברתי את ה HDMI למחשב הנייד הזה(השני) ולא עובד...מכך הסקתי.. שיציאת ה HDMI נדפקה...
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים יש נזק פיזי לקונקטור ? אם לא:תכנס להגדרות ריבוי תצוגה של ווינדוס או של הדרייבר ותבדוק מה קורה שםאפשר גם לנסות לעדכן דרייבר לכרטיס מסךבמקרה קיצוני אתה יכול לעשות restore מהדיסק שקיבלתה עם המחשב
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר כנראה אחד הפינים בתוך הקונקטור ניזוקו, למרות שחיברתי את ה HDMI למחשב הנייד, כתוב במחשב נייד שה HDMI אינו מחובר...
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים ממש לאאת מצליח לרות נזק ? או שהכול נראה שלם ?אם הכול שלם תנסה לנקות שם אם חתיכת קרטון קשיחה דקה כמו של דגני בוקר (להוציא אבק וכו) ואז חתיכת קרטון + אלכוהול אל המגעים
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים אין בעיה שתעשה את מה שההוא מעליי אומר , רק קח בחשבון שבמידה ותהרוס עוד יותר אז התשלום עבור התיקון יהיה יותר גבוה , לחלופיןגם לא תוכל יותר לממש את האחריות שיש לך על המחשב ( במידה ויש , ובמידה ואתה עדיין יכול לממש אחריות ) באותו אופן , אנחנו יכולים להגיד לך להעיף את המחשב מהחלון , אנחנו לא ממש מודעים ליכולת שלך וגם לא מודעים לידע שיש לך במחשבים / ניידים ...אז רק קח את זה בחשבון
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים החלפת הקונקטור הפגום והחלפת לוח האם חד הםעם יפרקו את לוח האם ויחליפו קונקטור תשלם יותר מאשר החלפת לוח האם בלבדתשלום מנימלי הוא 800 שקלים
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים לא חייבים לעשות את זה במעבדה של היבואןאפשר לפנות למעבדה שמתקנת טלוזיות הם ישמחו לעזור
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים כרטי מסך דפוק שיש לו יציאת HDMI : 0 שקלמלחם : 30 שקלללמוד הלחמה : הכרטיס מסך הדפוק + 3 ימיםאין שמץ של סיבה ללכת למעבדה לדברים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.