עבור לתוכן

פירוק (פתיחה פיזית) של טושיבה A300-15A

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום הנכבד,

ברשותי לפטופ של טושיבה מהדגם הנ"ל, לאחרונה המחשב הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות בכלל, אף שסוויטץ' הwifi דולק. לאחר הגדרות חוזרות של הרשת הביתית באופן ידני לא הועילו ובדיקה בחיבור קווי שהייתה חיובית החלטתי לפתוח את הלפטופ ולבדוק מה המצב בפנים, גם לא יזיק לעבור עליו עם ספריי מגעים אחרי כמעט 3 שנים בשימוש כבד.

אבל מסתבר שזה ממש לא סיפור פשוט למשתמש הביתי. הברגתי החוצה כל מה שמצאתי בתחתית המארז, אני לא רואה עוד אפילו בורג אחד שניתן להעיף כרגע, 2 חלקי המארז נפתחים בהיקף אבל עדיין יש התנגדות במרכז, במבט פנימה מהצד אני רואה שישנן כנראה עוד 2 תושבות לברגים במרכז אבל אני לא מוצא דרך להגיע אליהן מהתחתית ובאיזור המקלדת אין גישה כלשהיא שניתן לזהות, לפחות מבלי להסיר מקשים אבל זה לא נראה לי לעניין. האם למישהו יש ניסיון עם סידרת A300 ואיך ניתן לפתוח אותם?

תודה רבה לעוזרים.

img0022rf.th.jpg

img0023ot.th.jpg

פורסם

אין צורך לפרק את המחשב , מה שאתה פרקת זה את המכסה שמתחתיו יושב ה-HDD של הלאפטופ ...

אך ורק אדם שמוסמך לכך ( אפילו לא טכנאי מחשבים ) יכול לתקן תקלה מסוג כמו שלך במחשב נייד ...

אבל שוב אני חוזר ואומר , שאין צורך לפרק את כל המחשב שלך

פשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר דרך USB ,

למה לפרק ?

תוכל למצוא את הכרטיסי רשת הללו בחנויות המחשבים השונות , ואפילו ב-Office depot

אז אל תתאמץ , לך תקנה כרטיס רשת אלחוטי ותמנע מלהרוס עוד רכיבים אחרים שכרגע כן עובדים במחשב שלך

פורסם
  • מחבר

אני מודע בהחלט לאפשרות של כרטיס רשת חיצוני, למרות זאת אני סקרן לבדוק את מצב החומרה גם בלי קשר וגם כאמור להעביר ניקוי לכבוד הפסח... :smile1:

בכל אופן, אלא אם מישהו יבוא עם איזה הברקה אני לא רואה כיצד אני מתגבר על ההברגות הפנימיות האלה. יצא לי לפרק כמה לפטופים ישנים של IBM, בזמנו העסק היה הרבה יותר straighforwrd....

- האם יש עוד משהו שניתן לעשות בצד התוכנתי מלבד הגדרה ידנית של הרשת?

פורסם

תלוי ,

זה תמיד יכול להיות באג במערכת

פורסם

בלינק הזה תוכל למצוא מדריך טכני להרכבת/פירוק המחשב:

http://elektrotanya.com/

Brand: Toshiba

Model: A300

Notebook

OK

הרבה יותר מסובך לפרק מחשב נייד מאשר נייח, עשה זאת בזהירות רבה.

ד.א - מהניסיון המועט ביותר שלי עם מחשבים ניידים, זה דווקא די נפוץ שיש ברגים שמסתתרים מתחת למקלדת (בד"כ לא מסובך לפרק אותה).

(אם אתה לא מקבל לינק להורדה, נסה להיכנס לאתר עם Explorer)

פורסם

היי,

למה לא פשוט לגשת ליבואן (חברת מפעיל) כדי שטכנאי מוסמך ומיומן יטפל בבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים