פורסם 2011 באפריל 1614 שנים טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדשויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדשויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vistaמה מפרט המחשב שלך?תנסה להוריד TUNE UP UTILITIES, אם זה לא עוזר אני מניח שתצטרך לפרמט ולהתקין WIN7 ותפרמט הכל ותתקין דרייברים זה לא בעיה אלא אם כן יש לך מחשב ממש ישן שאין לו דרייברים לWIN7 בכל מקרה מה המפרט ותתקין http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/נ.ב: כמובן אחרי שאתה מתקין TUNE UP תריץ את כל הדברים שיש שם כולל DEFRAG
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אם אתה מפרמט אז אתה מפרמט , אתה רוצה לשמור תיקיות ? גבה אותם וכן , אם אתה תמחק את תצטרך להתקין הכל מחדש , אין מה לעשות , אתה הרי מוחק את כל הקבצים מהכונן שלך ...אבל תראה את האפשרות של גיבוי , תעלה לשרת או ל-DOK את הקבצים שאתה רוצה תפרמט , ולאחר מכן תעתיק שוב את הקבצים לכונן שך' , בכל אופן , תבדוק אם תקלת האיטיות לא נגרמת בשל עומס ייתר על ה-HDD שלך
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מה מפרט המחשב ?תבדוק במנהל משימות שאין תוכנות שטוחנות את המעבד ואת הזיכרוןתריץ בדיקת אנטיוירוס ורוגלות
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים תגבה את כל הקבצים שלך לאחד הכוננים נאמר D ולגבי דרייברים תוריד AIDA64 שם תוכל לאתר את הדרייברים שלך בקלות...ואיזה מפרט המחשב שלך? אם הוא זז ממש לאט בXP אז לא נראה לי שעדיף לך להתקין 7...
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אל תמהר לפרמט.בצעה סריקה למחשב עם אנטי וירוס מעוכן, בדוק בלוח הבקרה בהוספה והסרה שלא מותקן במחשב כל מיני סרגלי כלים שאנך משתמש בהם (TOOL BAR) במידה ויש מחוק אותם. בצעה ניקוי של קבצים זמניים ולאחר מיכן בצעה איחוי זיסק (איחוי לא מוחק לך דברים חשובים).במידה וכול זה לא עוזר כניראה שתאלץ לפרמט.בהצלחה
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק מה המפרט שלי והקבצי מערכת של המחשב והדרייברים נמצאים ב- d רק שניהם נמצאים הדרייברים והקבצי מערכת של המחשבאני לא צריך לפרמט שם כי אין שם כלוםיש רק ב- c הכל נמצא שםואיך אני בודק מה המפרמט שלי וגם איך אני בודק אם יש עומס hdd משהו כזהוהמחשב שלי של lenovo ואיך אני עושה איחוי דיסק וניקוי קבצים זמניים משהו כזהותגידו אם אני ימחק את התוכנה avs4you זה יגרום נזק או משהו <? כי אני לא משתמש בזהויש לי פה מלא microsoft sqlmicrosoft visual studio microsoft gamesמלא כאלה אפשר למחוק אותם?
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים התחל-כל התוכניות-עזרים-כלי מערכת, שם אתה אמור לראות ניקוי דיסק וגם איחוי דיסק. אל תפחד לבצעה אותם זה לא ימחוק לך שום דבר חשוב..תוכל להריץ בגוגל חיפושל תוכנה קלה וחינמית בשם CPU-Z זוהר תוכנה שלמעשה נותנת לך נתונים של כל מה שיש לך בתוך המחשב.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר אבל אחי מה זה עושה האיחוי דיסק הזה אני לא מפחד או משהו סתם לדעת ושמע יש לי פה דברים תגיד לי אם אני יכול למחוק אותם microsoft sqlmicrosoft visual studio microsoft gamesavs4you אפשר למחוק את התיקייה שלה ? כי יש שם regisrison משהו כזה אם מפתחות כאלה שצריך להכניס משתמש וסיסמא
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים איחוי דיסק מוודא שהנתונים שנמצאים לך על הHDD נמצאים בצורה כזאת שהקריאה שלהם היא הכי יעילה ומהירה שיש, תתקין TuneUp Utilities 2011זאת תוכנה שתעשה לך הכל, איחוי דיסק, ניקיון כולל במחשב,תסדר לך קבצי REGISTRY וכו' תוריד אותה אם היא לא עוזרת לך למקסם ביצועים אז תנסה לפרמט..
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר http://img718.imageshack.us/g/15365669.jpg/זה המפרט שלי אבל אין לי כלום על המחשב יש לי רק שתי משחקים שכל אחד שכל 2 g אני יוריד את התוכנה של amits1995
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים קודם כל הזיכרון שלך פועל בתדר הרבה יותר נמוך ממה שהוא יכולתבדוק מה קורה במנהל משימות לגבי תפוסת מעבד וזיכרון
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר איך לבדוק ?? אני במנהל המשימות מה לעשות ? אבל אחי אני גם עושה איחוי דיסק גם סריקה ומופעלים פה וש םכמה דברים ..... איך לבדוק ? מה לעשות כדי לראות מה לוקח לי הרבה משאבים <
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים דולב פרה פרה.יש פה הצעות טובות שבהחלט אחת מהם עשויה להביא לפתרון הבעיה.עליך לנסות בכול פעם משהו אחד מתוך ההצעות ולבדוק אם זה עוזר לפתרון הבעיה. במידה ולא עזר מנסים עוד הצעה.לאט לאט בלי לחץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.