פורסם 2011 באפריל 1514 שנים הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית.http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים תמיד יש מקום, צריבה כזאת עולה בין 150 - 200 ש"ח. בזמנו רציתי לבצע צריבה כזאת על הלפטופ שלי, לא עשיתי מטעמי עצלנות וזה די השתלם לי - אני מסתדר מעולהבלי + אני כבר מקליד עיוור.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים תמיד יש מקום, צריבה כזאת עולה בין 150 - 200 ש"ח. בזמנו רציתי לבצע צריבה כזאת על הלפטופ שלי, לא עשיתי מטעמי עצלנות וזה די השתלם לי - אני מסתדר מעולהבלי + אני כבר מקליד עיוור.זה תמיד עדיף , גם אני פחות או יותר מקליד עיוור , אז זה לא ממש משנה לי , אבל בגדול אני הבנתי שיש גם מדבקות לא ? שאפשר להדביק על המקלדת תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים יש מדבקות, אבל - זה לא אסטטי, מתקלף ומשאיר דבק, לא מתאים למי שיש תאורה אחורית למקשים (לי).
פורסם 2011 במאי 1014 שנים מאד חבל להדביק מדבקות ובאמת מלכלךיש לי מחשב HP דומה לזה, הלכתי לחברה בחולוןשנקראת פי.סי גרף , חרטו לי במקום בתמורה ל120 ש"חאני מצאתי אותם דרך גוגל, בטח תמצאו את הטלפון שלהם שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.