עבור לתוכן

מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

עמית דהן - הוא עוד יתחיל ללכלך עליך גם ,

הוא אדם שחושב שאנחנו חייבים לו משהו ...

מלכלך על אייבורי כאילו אין מחר כאילו שאין לקוחות ששונאים את KSP למשל

שגם הם חברה דיי טובה ,

כל מה שהחברות האלו עושות זה לייבא חומרה מחו"ל לארץ ,

הטעות היחידה שאייבורי עושה זה לעבוד עם החברה MSI

KSP גם עבדו איתה בעבר , אך אחרי שראו שבגלל MSI כמות הלקוחות שחזרו למעבדות שלהם

עם תקלות גרמה להם להבין שלא כדאי להם לעבוד עם MSI וכן , KSP חתכו את החוזה שלהם עם MSI

והם הפסיקו לייבא לוחות שלהם ,

לחלופין , אייבורי המשיכו לעבוד עם MSI למרות שהם ספגו מהלומות מצד הרבה לקוחות שסובלים מלוחות של MSI

אבל בכל אופן , MSI הוציאו לפני כמה זמן את הלוח X58 שלמיטב הבנתי סוף סוף נחשב כלוח אמין וטוב ( לפי מה ששמעתי )

מקווה שהם ימשיכו כך ,

אי לכך ובהתאם לזאת , אייבורי לא אשמה בכלום , אלה MSI

ולנושא קצת אחר :

גם על סלקום אמרו שהם חברה גרוע ,

אם אתם זוכרים או לא ,

זה נגרם בשל כך שלסלקום לא הייתה פריסה כ"כ רחבה של אנטנות , וכתוצאה מכך , להרבה לקוחות השיחות היו מתנתקות

ולא הייתה הרבה קליטה , לא כמו היום ( שהפריסה הרבה יותר רחבה , ועומדת על כמעט 100% )

משם נוסד הכינוי : " סלקלום "

אבל היום , אפשר לראות שאותה חברה לבד מונה כבר 3 מיליון לקוחות מתוך המדינה , שזה נתח הרבה יותר גבוה

מאורנג' שמחזיקה 2 מיליון ( רק בארץ אני מדבר ) כי אורנג' זאת חברה בינלאומית ...

ובנוסף פלאפון מחזיקים 1.5 מיליון לקוחות ...

אז , תמיד יהיה מי שייתלונן על KSP , אייבורי , סלקום , פלאפון ( לא סובל אותם ) , PHILIPS , JVS , HP LG וכד' ,

אבל זה לא אומר שהחברה לא טובה ...

פורסם

זה עמית דנן בכל מקרה ניראה שהוא מצא תשובה כנראה שהבעיה היא דריברים למקלדת במידה ולא הוא יכול לרשום ואנחנו ננסה לעזור.

אגב חיפוש בגוגל תמיד יכול להניב תוצאות.

פורסם
  • מחבר

עמית דהן - הוא עוד יתחיל ללכלך עליך גם ,

הוא אדם שחושב שאנחנו חייבים לו משהו ...

מלכלך על אייבורי כאילו אין מחר כאילו שאין לקוחות ששונאים את KSP למשל

שגם הם חברה דיי טובה ,

כל מה שהחברות האלו עושות זה לייבא חומרה מחו"ל לארץ ,

הטעות היחידה שאייבורי עושה זה לעבוד עם החברה MSI

KSP גם עבדו איתה בעבר , אך אחרי שראו שבגלל MSI כמות הלקוחות שחזרו למעבדות שלהם

עם תקלות גרמה להם להבין שלא כדאי להם לעבוד עם MSI וכן , KSP חתכו את החוזה שלהם עם MSI

והם הפסיקו לייבא לוחות שלהם ,

לחלופין , אייבורי המשיכו לעבוד עם MSI למרות שהם ספגו מהלומות מצד הרבה לקוחות שסובלים מלוחות של MSI

אבל בכל אופן , MSI הוציאו לפני כמה זמן את הלוח X58 שלמיטב הבנתי סוף סוף נחשב כלוח אמין וטוב ( לפי מה ששמעתי )

מקווה שהם ימשיכו כך ,

אי לכך ובהתאם לזאת , אייבורי לא אשמה בכלום , אלה MSI

ולנושא קצת אחר :

גם על סלקום אמרו שהם חברה גרוע ,

אם אתם זוכרים או לא ,

זה נגרם בשל כך שלסלקום לא הייתה פריסה כ"כ רחבה של אנטנות , וכתוצאה מכך , להרבה לקוחות השיחות היו מתנתקות

ולא הייתה הרבה קליטה , לא כמו היום ( שהפריסה הרבה יותר רחבה , ועומדת על כמעט 100% )

משם נוסד הכינוי : " סלקלום "

אבל היום , אפשר לראות שאותה חברה לבד מונה כבר 3 מיליון לקוחות מתוך המדינה , שזה נתח הרבה יותר גבוה

מאורנג' שמחזיקה 2 מיליון ( רק בארץ אני מדבר ) כי אורנג' זאת חברה בינלאומית ...

ובנוסף פלאפון מחזיקים 1.5 מיליון לקוחות ...

אז , תמיד יהיה מי שייתלונן על KSP , אייבורי , סלקום , פלאפון ( לא סובל אותם ) , PHILIPS , JVS , HP LG וכד' ,

אבל זה לא אומר שהחברה לא טובה ...

אני לא סובל את אייבורי כי כשהחלפתי אצלם הרד דיסק קיבלתי הארד דיסק משומש וזה לא כמו מעבד ש90% מהמקרים אתה לא יכול לדעת שהוא משומש פה אפשר לדעת דיי בקלות שהוא היה משומש

בנוסף לזה שקיבלתי מהם גם לוח אם וספק משומשים בכמה מהקניות שלי

אצלהם אני לא קונה וזה שאתה תכנאי שלהם אז אתה כנראה מבין שהיו לכם המון מקרים כאלו לפי מה שהבנתי של נתינת מוצרים משומשים ללקוח

ועובדה שמאז שאני קונה מKSP לא היו לי שום בעיות איתם

קניתי מהם את הכרטיס מסך שלי,עכבר,מקלדת,ספק כוח,מעבד

אפילו לא ציוץ כל אלה קניתי בהפרשים של כמה חודשים שלא תגיד שאם זו קנייה אחת אז נפלתי על קנייה טובה

ועמית כמו שאמרתי מקודם התוכנה הזאת הציגה את הקובץ דאמפ שלי ככה:

^%#$&$%*@#%@#&$#%^^&*$%^^#$@%#@GFSDGDSF542332576346FSD^#$%^#$%^#$%GFSDHSGW$RHSRTGHERYTJTDTRF

אתה מוזמן לפרש לי מה הבעיה אני אישית לא יודע גיבריש אז פניתי לתוכנה שהמנהל הביא ומצאתי את הבעיה שגם רשמתי פה בתגובה אני חושב הראשונה של העמוד הזה שהבעיה נגרמה ככל הנראה מdanew.sys ושם הקוד שלה הוא 0x80000003 ושפתרונות לבעיה לא מצאתי בגוגל וגם לא הרבה מידע על הקובץ או על הבעיה עצמה

וגם כמו שרשמתי לך כבר בפוסט הלפני לפני אחרון שלי בגלל שהמקלדת באה מהחנות עם דיסק דריבר אז לא סמכתי על רייזר שיעדכנו את הדיסק דריברים במוצרים שלהם והורדתי את הדריבר מהאתר הרשמי שלהם ככה עשיתי גם עם העכבר כי משום מה הוא לא בא עם דריבר בקופסא נראה לי מוזר אבל שיהיה לא נורא הורדה והתקנה קלות וקצרות

פורסם

שמע , אני יודע שהם נותנים דברים משומשים ,

זה ידוע ,

גם KSP עושה את זה ,

אני עובד גם איתם , אני אחראי על מערך המחשבים של KSP כולל השרתים ומערכת ה-SAP שאיתה הם עובדים

ומערכת ה-PRIORITY שאייבורי עובדת איתה ...

אני יסביר לך גם למה הם עושים את זה ( לפי מה שהבנתי מ-KSP ואייבורי )

ברגע שאתה מממש אחריות , שנה ראשונה ,

היצרן הרי לא גר בארץ , הוא נמצא בחו"ל

אז כשיש מוצר תקול , ( בשנה הראשונה בלבד )

החברות KSP ואייבורי תחת ההסכם שלהם מול היצרנים

ברגע שאתה מקבל מוצר , לוח לדוגמא , ומחזיר אותו עם תקלה , החברה עצמה

מטיסה את המוצר חזרה ליצרן בחו"ל ומקבלת אישור ( מהיצרן ) להוציא מהמלאי שלה לוח חדש ואייבורי מקבלת על כך החזר כספי ( חלקי כמובן )

במידה והם לא עושים את זה או שהם מחזירים מוצר שהיצרן קבע שהוא חזר באופן תקין , אייבורי מקבלת על זה קנס כספי בשוויי שנקבע מראש .

זאת הסיבה שאייבורי ו-KSP כולל טכנאים שעובדים בחברות הללו לוקחים קצת זמן עד שהם שוללים תקלה באחד מרכיבי המחשב ...

נשאר שניה עם היצרן ,

לאחר שהיצרן מתקן אותו בחו"ל , הוא מוכר אותו שוב כמוצר חדיש לכל דבר ... ברשתות אחרות בארצות אחרות שאיתם היצרן עובד

וזה כולל גם את GIGABYTE , MSI , ASUS , ASROCK ועוד ...

היצרן אורז את המוצרים כחדשים ושולח שוב לחנויות , אלו יכולים להיות גם מתוקנים ע"י היצרן , זה לא משנה , אתה אף פעם לא תדע ,

כדי לדעת , אתה צריך לדבר עם היצרן עצמו בחו"ל ולבדוק איתו , וזה דבר שבטח ובטח לא יתפרסם לעולם כדי לא להוציא את אותם חברות

בצורה מעפנה ...

בככככככככל אופן , ברגע שעוברת שנה מרגע האחריות שלך כעיקרון אמורים להביא לך 3 שנים ,

אבל אחרי שנה היצרן כבר מבחינתו מפיל את האחריות על החברה שממנה קנית את המוצר , כך שאייבורי יוכלו עדיין להטיס את המוצר

אך הם לא יקבלו אישור להוציא רכיב חדש מהמאגר וכך הן לא יקבלו החזר כספי ...

אז החברות מצאו דרך לחסוך כסף , אז מה הם עושים ?

שולחים את המוצרים הלא תקינים ליצרן ולאחר כמה זמן היצרן מחזיר אותם לחנות כמוצר תקין לכל דבר ,

ואותו שמים במחשב של אדם שהלך לו הלוח שעדיין נמצא באחריות אך עבר אחריות של שנה ונשארו לו עוד שנתיים משום שהיצרן כבר תיקן אותו ובדק אותו ,

אז אכן , אייבורי ו-KSP כן שמים דברים משומשים , אבל אלו דברים שהיצרן עצמו תיקן במעבדות ששם הוא יצר את הרכיב

שבו אתה משתמש ,

למיטב הבנתי , משום שאייבורי משלמת על ה"נסיעות" לחו"ל , כל לוח עשירי שהיא מקבלת מתיקון , היא מקבלת אחד חדיש ארוז בניילונים .

לעומת זאת ,

מאחר שאייבורי נחשבת יבואנית של לוחות MSI אז יש להם טכנאים בארץ ( הם יושבים בפתח תקווה ממש על הרחוב הראשי שמחבר

את תל אביב לפתח תקווה , אם זה מעניין אותך שם גם יושב המנכ"ל שלהם )...

אז יש להם טכנאיי לוחות MSI מיוחדים שיושבים בארץ , וכך יוצא שהתיקון של אותם לוחות יוצא לאייבורי מאוד זול ,

ושוב, זאת באמת הטעות הקריטית היחידה שאייבורי עושה ....

הדבר נכון חלקית לשאר הרכיבים , הכוללים , זכרונות , לוחות , ספקים (לא כולל מאווררים וכוננים שונים חוץ מ-HDD )

פורסם
  • מחבר

שמע , אני יודע שהם נותנים דברים משומשים ,

זה ידוע ,

גם KSP עושה את זה ,

אני עובד גם איתם , אני אחראי על מערך המחשבים של KSP כולל השרתים ומערכת ה-SAP שאיתה הם עובדים

ומערכת ה-PRIORITY שאייבורי עובדת איתה ...

אני יסביר לך גם למה הם עושים את זה ( לפי מה שהבנתי מ-KSP ואייבורי )

ברגע שאתה מממש אחריות , שנה ראשונה ,

היצרן הרי לא גר בארץ , הוא נמצא בחו"ל

אז כשיש מוצר תקול , ( בשנה הראשונה בלבד )

החברות KSP ואייבורי תחת ההסכם שלהם מול היצרנים

ברגע שאתה מקבל מוצר , לוח לדוגמא , ומחזיר אותו עם תקלה , החברה עצמה

מטיסה את המוצר חזרה ליצרן בחו"ל ומקבלת אישור ( מהיצרן ) להוציא מהמלאי שלה לוח חדש ואייבורי מקבלת על כך החזר כספי ( חלקי כמובן )

במידה והם לא עושים את זה או שהם מחזירים מוצר שהיצרן קבע שהוא חזר באופן תקין , אייבורי מקבלת על זה קנס כספי בשוויי שנקבע מראש .

זאת הסיבה שאייבורי ו-KSP כולל טכנאים שעובדים בחברות הללו לוקחים קצת זמן עד שהם שוללים תקלה באחד מרכיבי המחשב ...

נשאר שניה עם היצרן ,

לאחר שהיצרן מתקן אותו בחו"ל , הוא מוכר אותו שוב כמוצר חדיש לכל דבר ... ברשתות אחרות בארצות אחרות שאיתם היצרן עובד

וזה כולל גם את GIGABYTE , MSI , ASUS , ASROCK ועוד ...

היצרן אורז את המוצרים כחדשים ושולח שוב לחנויות , אלו יכולים להיות גם מתוקנים ע"י היצרן , זה לא משנה , אתה אף פעם לא תדע ,

כדי לדעת , אתה צריך לדבר עם היצרן עצמו בחו"ל ולבדוק איתו , וזה דבר שבטח ובטח לא יתפרסם לעולם כדי לא להוציא את אותם חברות

בצורה מעפנה ...

בככככככככל אופן , ברגע שעוברת שנה מרגע האחריות שלך כעיקרון אמורים להביא לך 3 שנים ,

אבל אחרי שנה היצרן כבר מבחינתו מפיל את האחריות על החברה שממנה קנית את המוצר , כך שאייבורי יוכלו עדיין להטיס את המוצר

אך הם לא יקבלו אישור להוציא רכיב חדש מהמאגר וכך הן לא יקבלו החזר כספי ...

אז החברות מצאו דרך לחסוך כסף , אז מה הם עושים ?

שולחים את המוצרים הלא תקינים ליצרן ולאחר כמה זמן היצרן מחזיר אותם לחנות כמוצר תקין לכל דבר ,

ואותו שמים בלוח של אדם שעבר אחריות של שנה ונשארו לו עוד שנתיים משום שהיצרן כבר תיקן אותו ובדק אותו ,

אז אכן , אייבורי ו-KSP כן שמים דברים משומשים , אבל אלו דברים שהיצרן עצמו תיקן במעבדות ששם הוא יצר את הרכיב

שבו אתה משתמש ,

למיטב הבנתי , משום שאייבורי משלמת על ה"נסיעות" לחו"ל , כל לוח עשירי שהיא מקבלת מתיקון , היא מקבלת אחד חדיש ארוז בניילונים .

לעומת זאת ,

מאחר שאייבורי נחשבת יבואנית של לוחות MSI אז יש להם טכנאים בארץ ( הם יושבים בפתח תקווה ממש על הרחוב הראשי שמחבר

את תל אביב לפתח תקווה , אם זה מעניין אותך שם גם יושב המנכ"ל שלהם )...

אז יש להם טכנאיי לוחות MSI מיוחדים שיושבים בארץ , וכך יוצא שהתיקון של אותם לוחות יוצא לאייבורי מאוד זול ,

ושוב, זאת באמת הטעות הקריטית היחידה שאייבורי עושה ....

אבל המוצרים שלי אפילו לא עברו שנה זו הבעיה שהם היתקלקלו כל כך מהר וגם כשהחזירו לי אותם בסדר הם בכלל היו של מישהו אחר ומשומשים ועד עכשיו אין לי שום תלונות בKSP רק על אייבורי שהם דרך אגב גם מאוד יקרים ומעפנים בכל הקשור לבניית מחשבים(רק תסתכל באתר הרשמי שלהם על המחשבים המוכנים פשוט גניבה לאור יום) וגם על פנדה שגם הם מאוד יקרים אבל סף הכל שירות נחמד אולי איזה תיקול קטן היה לי איתם אבל זה סודר מהר אז לא כל כך סבלתי ועוד קניתי מהם רק שני מוצרים אז בעיה אחת קטנה שסודרה מהר לעומת KSP שקניתי מהם 6 מוצרים ואפילו לא בעיה אחת(שחכתי לומר שקניתי מהם גם פאד)

עכבר:razer DA3.5

מקלדת:razer arctosa

אוזניות:5HV2

כרטיס מסך:HD6850

ספק:seasonic W520 S12II

ופאד:steelseries 4HD

שום תלונות על שום מוצר שקניתי עד עכשיו מהם אז אני לא מאמין שהם מחזירים לאנשים מוצרים פגומים

דרך אגב כמה אתה מרוויח בKSP? כמה באייבורי?

ואיזה עבודה אתה בכלל עושה? כאילו ממתי טכנאי מרוויח 7 אלף בחודש?! עבדתי בחופש בתור טכנאי וקיבלתי רק 3.5(האומנם זה הייתה חצי עבודה אבל בכל זאת)

עמית כמו שאמרתי אין מצב שזה של העכבר או של המקלדת כבר הורדתי את הדריברים הכי חדשים הבעיה נשארת ואני לא מאמין שרייזר הוציאו דריבר חדש מאז שעידכנתי את הדריברים שלי שזה היה כשקניתי את העכבר והמקלדת ביום שני הזה

וגם לפי המידע שמצאתי בגוגל

פורסם

קודם כל , אני עובד 12 שעות ביום יום שישי 9 שעות למזלי אני לא עובד יום שבת ...

אני עושה רונדלות ,

אז בגדול אני מקבל 4 מ-KSP ומאייבורי עוד 4500

ביחד זה פחות או יותר 7 וחצי בחודש ...

בהתחלה הייתי רק באייבורי והייתי מקבל 6700 ...

לאחר מכן חתמתי גם עם KSP ... אני גם מייבא מהם , אפשר לקרוא לזה גם דילר ...

בגדול , אני עושה את מה שצריך , אם לפעמים טכנאי , אם באייבורי אני מתגבר את חיפה או חוצות ,

אם יש בעיה בשרתים , קוראים לי לת"א , אין ברירה , חייבים להתפרנס ...

אם אני מייעץ לטכנאים אחרים בסניפים ברחביי הארץ ( כן , אנחנו מדברים דרך ICQ ) ...

עם היצרנים אנחנו לפעמים מדברים דרך SKYPE ( לרוב המנכ"לים עושים את זה )

אני יכול להגיד לך שמבחינת מעבדות , אייבורי הרבה יותר ערוכה מבחינת מערכת בדיקות שונות ומבחינת אסטטיות של מעבדה ...

למרות שהמנכ"ל שלהם אללה איסטר , זה בגדול אבא שנתן את החברה שלו לבן שלו ,

אם אתה באמת חושב שנעשה לך עוול באחת החברות , יש אתר שנקרא " תלונה " http://www.tluna.co.il/

אתה נרשם אליו , רושם את התלונה שלך לגביי החברה , וצוות האתר יפעל ויפעיל קשרים כדי שתפוצה וכדי שהתלונה שלך

תגיע לדרגים גבוהים בחברה ... היו הרבה שקיבלו פיצועים מ-יס KSP אייבורי , HOT , NETVISION וכד' דרך האתר הזה ...

אז אם זאת הבעיה שלך , הנה לך פתרון

פורסם

אתה קצת מטעה פה את כולם יבואן גדול שמכבד את עצמו מחליף מוצר תקול במקום למוצר חדש (גם ללא בדיקה) בכל תקופת האחריות

מנסיון...

פורסם

אז זהו , שיש דברים שהם קצת מתחת לשטיח ,

זה הכל מסתכם בחוזים וכסף ,

גם הממשלה ככה , תאמין לי

רק חשוב לי מאוד לציין ,

שרכיבי מחשב שעברו תיקון אחרי תקלה מאוד מאוד מאוד מאוד רצינית

נמכרים כרכיבים חדשים בארצות עולם שלישי ...

למרות הכל , כדי להמנע מתביעה על הוצאת דיבה , אני יהיה חייב לומר שכל מה שאמרתי פה לכאורה

הוא בערבון מוגבל , וכי אינני יכול לדעת את פרטי הפרטים של המקרים הנ"ל כי עדיין כל מקרה לגופו , אם כי אני מכיר את הנושא

אך בכל אופן , כל מה שאמרתי , לכאורה בלבד ...

פורסם

שלום,

כל הדיון הזה גלש למקומות לא נעימים\לא רלוונטיים - לפותח הדיון - אני נועל את הדיון - במידה ויש לך השגות לגבי הענין פנה אלי בפרטי.

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים