עבור לתוכן

חבילת גיימר בזב"ל באמת תגאל אותי מיסוריי?

Featured Replies

פורסם

די כבר נמאס לי!!! אוף!!!

אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית)

הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים.

די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 .

השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?

פורסם

תקפיא את החשבון שלך, תתחבר לספקית אחרת, בינתיים אמור לצאת החוק שמבטל קנסות יציאה.

פורסם

שלום exzt,

שלח לי פרטים בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי,

ואבדוק את הנושא מול המוקד הטכני שלנו.

בהודעה שלח את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

די כבר נמאס לי!!! אוף!!!

אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית)

הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים.

די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 .

השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?

גיימר ישפר את המצב, אך תצפה לקבל 100% מהירות ב- 100% מהזמן (הפינגים בסדר).

אני לא מוריד כמעט P2P, אך כשאני כן מוריד, לרוב המהירות תלויה בשעה של היום שאתה מוריד, ניתן לקבל גם מהירות מקסימלית בזמנים מסויימים (בעיקר שעות הלילה המאוחרות ושעות הבוקר המוקדמות).

אני די מאוכזב מהגיימר בגלל שאני לרוב משתמש ב- Video streaming וכאן אין שיפור גדול.

אני לא חושב שלוטם תוכל לעזור לך, היות וזה בעיה כללית של לקוחות בזב"ל (בשאר החברות המצב גרוע, אך יותר טוב מבזב"ל), אתה כמובן מוזמן לנסות...

פורסם

גיימר ישפר את המצב, אך תצפה לקבל 100% מהירות ב- 100% מהזמן (הפינגים בסדר).

אני לא מוריד כמעט P2P, אך כשאני כן מוריד, לרוב המהירות תלויה בשעה של היום שאתה מוריד, ניתן לקבל גם מהירות מקסימלית בזמנים מסויימים (בעיקר שעות הלילה המאוחרות ושעות הבוקר המוקדמות).

אני די מאוכזב מהגיימר בגלל שאני לרוב משתמש ב- Video streaming וכאן אין שיפור גדול.

אני לא חושב שלוטם תוכל לעזור לך, היות וזה בעיה כללית של לקוחות בזב"ל (בשאר החברות המצב גרוע, אך יותר טוב מבזב"ל), אתה כמובן מוזמן לנסות...

אני דווקא עברתי לגיימר וכן הרגשתי הבדל בVideo streaming..

זה עדיין לא אומר שלא מעצבן אותי עד מאוד שאני צריך לשלם בשביל אינטרנט ואז להוסיף כסף כדי שהאינטרנט באמת יעבוד.

פורסם

לא אמרתי שאין הבדל, אמרתי שהוא לא גדול (ומאוד קרוב לביצועים של חברות אחרות ללא גיימר).

פורסם

זה ישפר לך אבל לא ב 100% כמו שכבר אמרו לך, לוטם לא יכולה לעזור לך במצב הזה

כי זה לא מדובר בתקלה, יש מצב שבספקית אחרת תרגיש הבדל של כמה אחוזים לפה או לשם

אבל בתאחלס כל הספקיות מגבילות תעבורה לחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים