עבור לתוכן

האם הנתב הזה מספיק טוב למסיבת רשת?

Featured Replies

פורסם
http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !
פורסם

יעשה את העבודה.

מה קרה, ראיתם את התמונות מהמסיבת רשת החלטתם לנסות גם? :)

פורסם
  • מחבר

כן , למה לא אחי , עם אפשר אז למה לא . יש עוד מעט בגרויות ויהיו לחוץ תחת אז קצת להוציא את המיץ לפני הכל .

פורסם

יעשה את העבודה.

מה קרה, ראיתם את התמונות מהמסיבת רשת החלטתם לנסות גם? :)

רק למנהלים מותר ::)

פורסם

רק למנהלים מותר ::)

:lol:

פורסם
  • מחבר

מה זה רק לםמנהלים מותר , גם אני רוצה וגם החברים שלי .

פורסם

זה היה בצחוק למי שלא הבין, ותהנו כמובן.

אבל שימו לב שאתם תשעה אנשים, וההאב ל8........

פורסם

זה היה בצחוק למי שלא הבין, ותהנו כמובן.

אבל שימו לב שאתם תשעה אנשים, וההאב ל8........

יפה שיש אנשים מבינים הומור.

"עקרב" בבקשה תצור איתי קשר ב131790020

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שזה בצחוק ;D

מחשב אחד מתחבר לכניסה הראשית ? ויש עוד 8 כניסות נוספות שהם כמו שלוחות ?

פורסם

לא בדיוק. הכניסה "הראשית" היא חיבור uplink, שהוא בעצם חיבור מוצלב שנועד לאפשר חיבור של עוד סוויץ'. אם אתה רוצה לחבר לשם מחשב תצטרך להשתמש בכבל מוצלב.

פורסם
  • מחבר

זה סיפור?

פורסם

קודם כל זה לא נתב זה האב (נתב זה Router)

שנית כל אם רק לאחד מהמחשבים יש שני כרטיסי רשת הוא יכול לשמש כראוטר בין המחשב התשיעי לשאר

צריך לחבר את התשיעי למחשב עם שני כרטיסי הרשת ואז בהנחה שכל שאר המחשבים משתמשים בטווח כתובות 192.168

אתה צריך לתת לכרטיס שמחובר למחשב התשיעי כתובת 10.0.0.1 ולמחשב התשיעי 10.0.0.2 (לכרטיס שמחובר להאב כמובן נותנים מהטווח 192.168)

ואז אתה צריך ללמד את התשיעי בעזרת פקודת Route add שבשביל להגיע לרשת 192.168 הוא צריך לעבור דרך המחשב ההוא

פורסם

לא בדיוק. הכניסה "הראשית" היא חיבור uplink, שהוא בעצם חיבור מוצלב שנועד לאפשר חיבור של עוד סוויץ'. אם אתה רוצה לחבר לשם מחשב תצטרך להשתמש בכבל מוצלב.

שכיום עולה כמו רגיל, ההבדל בינו לבין רגיל הוא שבו עברת הנתונים מתבצעת לשני הכיוונים ולא רק לכיוון 1.

פורסם
  • מחבר

שנית כל אם רק לאחד מהמחשבים יש שני כרטיסי רשת הוא יכול לשמש כראוטר בין המחשב התשיעי לשאר

צריך לחבר את התשיעי למחשב עם שני כרטיסי הרשת ואז בהנחה שכל שאר המחשבים משתמשים בטווח כתובות 192.168

אתה צריך לתת לכרטיס שמחובר למחשב התשיעי כתובת 10.0.0.1 ולמחשב התשיעי 10.0.0.2 (לכרטיס שמחובר להאב כמובן נותנים מהטווח 192.168)

ואז אתה צריך ללמד את התשיעי בעזרת פקודת Route add שבשביל להגיע לרשת 192.168 הוא צריך לעבור דרך המחשב ההוא

לא הבנתי כלום ממה שכתבתה לי , זה כמו סינית . קיצור עם אני מחבר את המחשב הראשי עם כבל מוצלב להאב בכניסה ה 9 הכל יעבוד כן ?

פורסם

אם אתה מדבר מנסיון עם המוצר הספציפי אז סבבה - אם לא, יש אפשרות שלסוויטץ יש כפתור שבורר בן Uplink למצב רגיל.

זה גם לא האב - זה סוויטץ (Switch). ;)

א-ל ת-ק-נ-ה ה-א-ב: לא למשחקי רשת עם כמות של 9 מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים