פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר הכשיל אותי, לא יודע על מה, הרצתי את הטסט 100 פעם במוח ואני לא מוצא שום סיבה מוצדקת.רק מחר אני ידע למה...
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים בהצלחה להבא - כל עקבה לטובה - קח את זה ב-EASY בעוד כמה שנים תצחק על כל הסיפור (כמו שאתה רואה רב האנשים כאן צוחקים על זה)
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים למי שמעלי תודה, גם אני שמעתי על מספר לא קטן של מקרים כאלו.והטסטר כמובן לא צריך ללמד אותי שום דבר, אבל יש לו עין שונה מטסטרים אחרים, ככה המורה שלי אמר.בהתחשב בכך שאחת מדרישות הקבלה לטסטר זה שנתיים ניסיון בהוראת נהיגה אני חושב שאפשר להניח שהמורה שלך לא היה כל כך נאמן לאמת
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר המורה שלי אמר שטסטר זה הכשרה חצי שנהמורה זה בערך שנתיים וחצי כי הוא בנוסף גם לומד הוראה ופסיכולוגיה
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים באסה שנכשלת...בהצלחה בטסט הבא.ולרוב הטסטרים סתם מנייאקים, זה לא אתה הבעייתי !כמו שאמרת(רק אמרת, אני לא יודע אם זה באמת נכון), נהגת מעולה, והכשיל אותך.טסטר יכול להיות מאוד מנייאק, במיוחד היום, זה רק מזל לעבור בראשון, צריך ליפול לטסטר ביום טוב, כשהאישה נתנה לו בלילה !
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים המורה שלי אמר שטסטר זה הכשרה חצי שנהמורה זה בערך שנתיים וחצי כי הוא בנוסף גם לומד הוראה ופסיכולוגיההמורה שלך מזבל בשכל..קורס בוחני נהיגה:http://www.d2000.co.il/article.asp?newsid=21קורס מורי נהיגה:http://www.d2000.co.il/article.asp?newsid=12שים לב, ה"הכשרה הפסיכולוגית" מסתכם ב48 שעות, כמה הכשרה באמת נראה לך שהם מקבלים ב48 שעות?
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר זה גם נראה כמו חרטאמקצוע בוחן רישוי נהיגה הוא מקצוע אחראי מאד המשלב יושרה, מה? איפה?לעניין רציני - יש כאן סתירה.מרבית העוסקים בתחום הם מורי נהיגה לשעבר שפרשו מעיסוקם לטובת תהליך הבחינה. מרבית - לא כולם.אומנם אחד מהקרטריונים הוא : מורה לנהיגה פעיל העוסק בהוראת נהיגה לפחות שנתיים.אז מה נכון? וכמה כסף עולה לעשות את זה?ואם יש לי רשיון 8 שנים לרכב פרטי ואין לי עבירות, אבל לא הייתי מורה לנהיגה, אני יכול ללכת לקורס?
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים הם מפרסמים את הקורס שהם עושים... מה רצית שהם יכתבו? "הכישור היחיד שלך בחיים זה רישיון נהיגה? בוא תהפוך את זה למקצוע!"??ואם יש לי רשיון 8 שנים לרכב פרטי ואין לי עבירות, אבל לא הייתי מורה לנהיגה, אני יכול ללכת לקורס?לאובנוגע לסתירה כביכול אתה מוזמן להתקשר אליהם ולשאול אותם, תשאל אותם גם את המחיר אם כבר..
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים סתירה נוספת היא שבדרישות לטסטר מצויין שיש צורך ב"יחסי אנוש טובים" מה שפשוט לא קיים ברוב הטסטרים
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר טוב אני חייב לציין שיחסית ל4 (אחרי שקיבלתי את התשובה) אני סבבה, הייתי האמת ממש הרוס ובשוק, לא הבנתי למה לא עברתי.. אבל עכשיו אני סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.