עבור לתוכן

מחר טסט ראשון, טיפים?

Featured Replies

פורסם

חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.

פורסם

תלך לפי הכללים(מראות,מהירות וכ'ו) ותהיה עירני.

אין יותר מידי מה להגיד

פורסם

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

כאשר הטסטר לוחץ לך את היד, אל תשכח את השטר של ה-100 יורו, מקובל לקפל ולשים באופן שאינו מעורר חשד בין האצבעות.

אופציה אחרת היא לטמון את הבקשיש במחזיק הכוסות של הרכב מעט לפני שהטסטר מתיישב על כסא הנוסע לידך.

מה אתה רוצה? אין טריקים כאן, תנהג רגוע, תנהג "מרובע" ולפי החוק, אבל באופן זורם. אם אתה לא בטוח בהנחיה של הטסטר - תשאל אותו שנית. יכול להיות שתנהג נהדר ויכשילו אותך כי ככה ובכל מקרה בסוף אתה תקבל רישיון ובתכלס עדיין לא תדע לנהוג בכלל - את לימודי הנהיגה שלך אתה תעשה (בזהירות אני מקווה) בחיים האמיתיים.

פורסם

זכור לי לטוב הטסט על האופנוע - שבזמן הטסט הבוחן אמר לי שעברתי ושאני יכול לסוע בחזרה למגרש (לבד!!!)

כשהגעתי למגרש המורה נהיגה כמעט נפח את נשמתו ושאל אותי אם איבדתי את הקבוצה ולה לא עצרתי בצד וחיכיתי שיאספו אותי

אני פשוט עמדתי וחייכתי - אמרתי לו שהבוחן אמר לי לחזור כי אני מקבל את הרשיון

עוד באותו היום התחדשתי ברשיון

זה היה מפתיע - בהתחשב בעובדה שלקופסא לקח לי 8 (!!!) טסטים עד שעברתי

תן לי לתת עוד עצה - שיכולה להציל לך את החיים - קורס נהיגה מתקדמת לדעתי חובה לעשות

http://www.maslulim.co.il/safe1/

המורה נהיגה מלמד אותך איך לעבור את הטסט - אבל ממש לא מלמד אותך לנהוג - כל שכן לצאת ממצבים שסביר להניח שתמצא את עצמך בהם

לא עולה יקר - שווה כל שקל - ויכול מאוד להציל חיים

כל טוב - נהג בביטחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך גבריאל, הטסט שלי (חזרתי לפני 10 דקות) הוא על רכב ידני B, שכחתי לציין.

רנו מגאן שנת 2008 דיזל לצורך העניין.

הטסט היה מושלם, לא נגיעה בהגה ולא בלם, רק ימינה ושמאלה, אגב בנתיב השמאלי (בזמן שאני בימני) התרחשה תאונה בשידור חי, הטסטר קצת נלחץ והרגשתי שהוא נגע ועזב את הבלם.

כל השאר היה פרפקט :) חניה במקביל מושלמת

ואני מאוד רוצה קורס נהיגה מתקדמת, השאלה אם יתאפשר לי מבחינת כסף, כמה זה עולה?

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת מגיע לרמות של כ 1,000 ש"ח, יש גם כמה וורסיות.

תבדוק ב"אלטרנתיבי"/"מסלולים (ראם סמואל)"... יש גם חוות דעת ב Carsforum אאל"ט.

ומברוק, ד.א - נראה שעברת בקלילות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מקווה מאוד, המורה שלי אמר שהטסטר הוא מספר אחד שיש פה באיזור (כרמיאל) בגלל שהוא בעברו מורה נהיגה בנוסף להכשרה של הטסטר, לכן יש לו גם את ההכשרה הפסיכולוגית ויכולות ההוראה שיש למורה נהיגה, מה אתם אומרים על זה?

פורסם

נשמע כמו סתם חירטוט

הטסטר לא אמור ללמד אותך כלום.

פורסם

נשמע בסדר גמור, אבל צריך לחכות לתוצאות.(שמעתי כמה וכמה שאמרו שהלך להם נהדר אבל הם נכשלו)

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למי שמעלי תודה, גם אני שמעתי על מספר לא קטן של מקרים כאלו.

והטסטר כמובן לא צריך ללמד אותי שום דבר, אבל יש לו עין שונה מטסטרים אחרים, ככה המורה שלי אמר.

פורסם

אישית, אני הייתי מתרגם את זה ל"אנחנו עושים יד אחת - ואת מי שנראה לנו אנחנו מעבירים, ואת מי שלא, לא". הכל אפשרי במדינת הקומבינות.

בזמנו גם המורה שלי אמר לי משו בסגנון, ועברתי על המכה הראשונה.

פורסם

אצלי הטסטר נרדם...

הייתי הנבחן הראשון ב8 בבוקר ואני התחלתי לנהוג. אחרי 20 דקות שלא שמעתי כלום ממנו(חשבתי שאני נוהג בן-*ונה) אני מסובב ת'ראש ורואה אותו בחלום השביעי.עשיתי סיבוב בכל העיר(אפילו עצרתי לקנות סיגריות :smile1: ) וסיימתי את הטסט בחנייה של משרד הרישוי.כיבתי את המנוע והערתי אותו-"קום,הגענו"...תוך שעה קיבלי טלפון מהמורה(שלא הפסיק לצחוק כל היום מהסיפור הזה,עד היום הוא זוכר את זה) שלי--"אתה עברת"..

פורסם

גם לי היה טסט דומה. הטסטר אמנם לא נרדם לגמרי אבל הוא בהחלט התעפץ קצת, ובטסט עצמו (שהיה סה"ך 8 דקות) רק עשינו סיבוב ליד הבית שלי מסביב לשכונה (אפילו במקרה ראיתי את אמא שלי באמצע) וחזרנו ישר. כבר באותו רגע הוא אמר למורה שלי שעברתי והמורה אמר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים