עבור לתוכן

אני כבר לא יודע מה לעשות עם הקליטה האלחוטית!

Featured Replies

פורסם

שלום ;)

אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה

עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד?

שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה?

הראוטר הוא D LINK 2650U

פורסם

ממ"ד ואותות אלחוטיים אף פעם לא הולכים טוב ביחד.

הפתרון הכי טוב הוא להעביר כבל, אם זה לא אפשרי אז לרכוש מתאמי Homeplug. (אתה יכול לנסות לכמה ימים, ולהחזיר אם לא תהיה מרוצה).

בנוסף, הראוטר שלך הוא תקן G, עם אנטנה אחת. יתכן שנתב תקן N עם שתיים או שלוש אנטנות יביא לשיפור.

פורסם
  • מחבר

ממ"ד ואותות אלחוטיים אף פעם לא הולכים טוב ביחד.

הפתרון הכי טוב הוא להעביר כבל, אם זה לא אפשרי אז לרכוש מתאמי Homeplug. (אתה יכול לנסות לכמה ימים, ולהחזיר אם לא תהיה מרוצה).

בנוסף, הראוטר שלך הוא תקן G, עם אנטנה אחת. יתכן שנתב תקן N עם שתיים או שלוש אנטנות יביא לשיפור.

אבל שמעתי שב HOMEPLUG המהירויות הורדה יותר איטיות , וגם מה שלא טוב בוא עם יש לי אייפון אני לא יוכל להתחבר, או מחשב נייד זה לא כל כך נוח.

ולבזק קיים ראוטר 3 אנטנות? וכמה זה עולה בערך?

פורסם

למיטב ידיעתי, בזק לא משווקת מודם - נתב עם שלוש אנטנות.

אם תרצה תוכל לרכוש נתב עצמאי.

לגבי מה ששמעת על מהירות הורדה איטית יותר, זה תלוי במבנה של רשת החשמל שלך.

תוכל לרכוש מתאם כזה וע"י כך להוציא את הנתב לסלון, דבר שיתרום לשיפור הקליטה מחוץ לממ"ד.

פורסם

יש גם את הציוד של אורנג' PLC או HPNA ש PLC זה דרך החשמל ו HPNA זה דרך הטלפון ספציפית לבזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים