עבור לתוכן

הלך הספק, עולה עשן צריך המלצה לספק חדש!

Featured Replies

פורסם

חח הספק שלי קרטע כבר זמן מה, עשה ריסטים, לא הדליק את המחשב וכ'ו, היום אני משחק להנאתי בפרוטוטייפ, והמחשב עושה ריסטרט ואז אני רואה עשן מהספק, ישר כיבתי את המחשב ופירקתי את הספק. עכשיו אני מחפש לעצמי ספק של 500 מינימום, עד 350 ש"ח..

נ.ב.

אין מצב שהספק לקח איתו עוד משהו בדרך נכון? כי נראה לי שרק הוא נשרף..

פורסם

ע"מ שיוכלו לתת לך תשובה תערוך את ההודעה ותציין:

1.מה המפרט (כולל כרטיס מסך, מספר כוננים ומעבד)

2.האם המערכת ב-OC

לשאלתך השניה: בד"כ ספק הולך לבד, אבל במקרים שזה היה מלווה נניח בברק או בהפסקת חשמל יכולים להנזק רכיבים אחרים.

למעשה, לא תדע אלא לכשתחבר את הספק החדש.

פורסם
  • מחבר

מעבד e7500, לוח אם g31 משהו לא זוכר, כרטיס מסך hd4670 אני חושב.. יש שני הארד דיסקים, יש סידירום אחד. מאוורר 120 אחד.

המערכת לא בOC.

פורסם

לספק מקרטע יש סיכוי גבוה מאוד לשרוף את המחשב, אפילו לפניי שהספק עצמו נשרף (המחשב כבר שרוף והספק עדיין עובד)

ברגע הסופי שבו הספק מתפוצץ למחשב יש סיכוי לצאת שלם (כי ברגע הזה בדרך כלל הספק מתכבה סופית). זה גם לא משנה את הסיכוי אם הספק נשרף בעצמו או כתוצאה ממכת מתח

לכן :

לא משתמשים אם ספקים גנריים, ואם כן אז לא מעמיסים אותם יותר מ 1/5 ממה שכתוב אליהם : מספק גנרי שכתוב אליו 500 W לא ניתן לצפות ליותר מ 100 W. במקרה הטוב מאוד 150 - 180 W

מחליפים ספקים מייד אם סימני האזהרה הראשונים. לא מחכים שהספק ישרוף את המחשב

אם היה לך ספק גנרי של 500 W, יתכן שאתה לא צריך יותר מ 200 W ספק איכותי

איזה ספק היה לך ?

פורסם
  • מחבר

mono model :ATX-500

הכנסת אותי לסרטים עכשיו, יש מצב הלך המחשב? איך אני בודק את זה בלי לקנות ספק?

פורסם

תעביר ספק ממחשב אחר

הספק הזה חלש הוא לא באמת 500 W. כל ספק נורמלי של 300 W (אתה לא תמצא פחות מזה) אמור להחזיק יותר טוב ממנו, כדיי להיות בטוח תחשב את המפרט שלך באתר http://antec.outervision.com

ספק שמתחיל להתדרדר מעביר למחשב מתחים קופצים וכך הוא דופק רכיבים אחרים במחשב. הספק עצמו עמיד יותצר מהרכיבים שיש במחשב, כך שהקפיצות מתח שהוא מעביר לפעמים ישרפו את המחשב לפניי שהספק עצמו יפסיק לעבוד

ב "פיצוץ" הספק יכול להעביר מכת מתח שתשרוף את המחשב, יכול לא להעביר ואז המחשב יצא שלם. אין כאן חוקיות - תיקח ספק אחר ותבדוק את המחשב

פורסם
  • מחבר

רשום לי 260W מינימום.. אוף אין לי ספק אחר.. יש לי עוד ספק של 400W אבל גם הוא ג'נרי אפילו חברה אין עליו.

טוב אז בעצם עכשיו אני צריך המלצה על ספק טוב ואיכותי, עד 350 ש"ח, אני מעדיף כמה שיותר W.

פורסם
  • מחבר

אם תוכל, אני צריך שתביא לי ספק מהאתר KSP בסניף תלפיות ירושלים ורק דברים שיש במלאי.. כי אני היום כנראה אקנה אותו ואני לא מגיע לכפ"ס..

שוב עד 350 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

בדיוק כזה הבאתי, הורכב ועובד כמו שצריך, תודה לכולם אפשר לנעול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים