פורסם 2011 באפריל 1214 שנים יש לי רשת שמורכבת כךסוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשביםראוטר D LINK של בזקחיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומיהמחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיקכל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טובברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זהכל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטרהראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטשברגע שמחברים אותם המהירות נופלתוהכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיהוהרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקתי את הכבלים והם מחוברים טוב (כבל ישר 4 פינים בלי הארקה מחוברת)אשמח לרעיונותתודה ויום טוב
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים יש לי רשת שמורכבת כךסוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשביםראוטר D LINK של בזקחיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומיהמחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיקכל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טובברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זהכל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטרהראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטשברגע שמחברים אותם המהירות נופלתוהכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיהוהרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקתי את הכבלים והם מחוברים טוב (כבל ישר 4 פינים בלי הארקה מחוברת)אשמח לרעיונותתודה ויום טובהייתי מנסה לחבר את הסוויטש והנתב בכבל מוצלב איכותי וקצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.