פורסם 2002 במרץ 1023 שנים שכחתם שגם לפנטיום 3 יש rdram?מה קרה מה הוא בצל???? לא, פשוט הI820 של אינטל מלא בבאגים..
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אולי אחד הצ'יפסטים הנוראיים שלהם... אין מה להשוות עם ה-I815 הטוב פי כמה..!לא אתווכח איתך על זה........כי גם לי יש אחד!
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אז kingston זה מעולהיש גם סאמסונג שהוא גם בסדראם המעכרת פועלת במהירות הרגילה שלה אז אין הבדל בין הזכרונות רק בoc רואים הבדל
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים P3-SDRAMP4-DDR/RDRAMAthlon/Duron-DDRלא נכון. לפנטיום 3 יש גם RDRAM, ופנטיום 4 עובד גם עם SDRAM (ערכת השבבים 845)......בקשר לחברה קינגסטון ומיקרון מצויינות אבל MENIS לא נראה לי שהבנת. לא כל לוח אם יתאים לכל הזכרונות. לפנטיום 4, זכרונות RDRAM עובדים הכי מהר. נכון שהם יותר יקרים אבל הם מספקים לו את רוחב הפס שהוא זקוק לו. זכרונות DDR לפנטיום 4 (זה כבר מצריך לוח אם אחר שתומך בDDR לפנטיום 4) קצת יותר בסדר וSDRAM ממש לא עובד איתו משהו........
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים יש לי פנטיום 4 !לוח אם של אינטל 850 GB.(תומך רק ב RDRAM)אל תתגאה בזה יותר מדי....תזכור לקנות את הזיכרון בזוגות
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אז תקנה את היותר זול.....זה ממש לא משנה שניהם בסדר גמור רק שלkingston אחריות לכל החיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.