עבור לתוכן

איזה חברה עדיפה יותר,אורנג או סלקום?

Featured Replies

פורסם

סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי ;) .

בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים?

אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.

פורסם

אין הבדל בינהם כולם גנבים, תבחר את החברה שיהיה לך הכי זול בה, השירות בכולם חרא וכל אחת מהחברות תגנוב לך כסף במוקדם או במאוחר, כשזה יקרה תעזוב לחברה הבאה.. אין יותר מידי מה לעשות עם זה :nixweiss:

פורסם

אותו זבל בצבע אחר. אתה מעדיף כתום או סגול? ברצינות.

פורסם

מסכים לחלוטין עם האלה מעליי.

פשוט תמצא את החברה שמציעה לך את מה שהכי משתלם לך וזהו, הן כולן אותו חרא.

כשהמשפחה שלי סיימה את ההתחייבות שלה (דצמבר האחרון) פשוט הלכנו לכל החברות הסלולריות

וביקשנו מהן להציע לנו הצעה יותר טובה מהמתחרים, ואח"כ חזרנו למתחרים בשביל לקבל שוב הצעה טובה יותר :)

בסוף נשארנו בסלקום כי הם הציעו לנו מחירים ממש טובים, ולא כי יש לנו רגשות כלשהן כלפי סלקום (מלבד שנאה רגילה, כמו כל חברה סלולרית)

פורסם

אני עובד בחברת שליחויות שאורנג לקוח שלה ומחלק מכשירים לאנשים הביתה,וממה שאני רואה הם סובלים,מאוד.

אני אומר תחכה ששני החברות החדשות יכנסו לשוק.

פורסם

ייקח לפחות עד תחילת 2012 עד שאחת החברות החדשות (כנראה מירס תיכנס קודם)

יתחילו לפעול, ובהתחשב בכך שכבר אין התחייבויות (או התחייבויות מינימליות בלבד) אין טעם לחכות

פורסם

תלך למי שיתן לך את המחיר הזול יותר, לפלאפון יש יותר איזרים עם בעיות קליטה, חוץ מזה לא ניראה לי שבאמת יש הבדל.

פורסם

פלאפון ואורנג' רימו אותי פעמיים כל אחת, סלקום רק פעם אחת. בנתיים סלקום מובילים.

פעם החברות עוד השתדלו, לדוגמא שאורנג' נכנסו לתחום הרגשת אחרת אצלם, אם טלפון התקלקל החליפו בלי שאלות והשירות היה מהיר ואדיב, אבל זה כמובן התפוגג די מהר והיום השירות של כולם תת-רמה. ברגע שאתה לא רוצה לשדרג או לקנות מכשיר מייבשים אותך. השירות בפלאפון היה קצת (אבל ממש קצת) יותר טוב. אצל כולן המילה של נציג החברה מחזיקה מעמד כמו קרח באמצע הצהריים בסהרה.

לך על הכי זולים. לציין שאם חשוב לך 3G באיזורים היותר נידחים של הארץ, אז דווקא לפלאפון יש יתרון (להבדיל ממה שנאמר מעלי) היכן שסלקום ואורנג' יותר מקרטעים.

גם אחרי שתחתום על חוזה - תעקוב אחרי החשבונות כל חודש, התחמנות עובדת שעות נוספות.

פורסם

אני גרתי שנה במושב ליד ירושלים והיה 0 קליטה בפלאפון, הגעתי למצב שהייתי חייב להביא סלולרי נוסף כי היו מצלצלים אלי הבייתה מהעבודה בשש בבוקר ומעירים את כל מי שבבית. עד עכשיו יש לי 2 מכשירים וגם בירושלים הרבה פעמים יש יתרון לאורנג', יש דיי הרבה חורים בירושלים וזה ממש עצוב.

גם במרכז שירות של פלאפון אני לא יכול להגיד שהיה טוב במיוחד, אנשים באים לשם יום לפני עם אוהל :lol: לפעמים זה שעה עד שמישהו בכלל מדבר איתך וגם אז זה לרוב לא נגמר טוב. הם גם משקרים חופשי ולא מוכנים להודות בזה ולתקן את מה שהם עשו גם אם תופסים אותם.

יצא לי ללכת עם חבר לסלקום, הקבלה הייתה מיידית והיחס שם היה טוב יותר. באורנג' לא יצא לי לקבל שירות, פעם הלכתי לשם בשביל לשנות אמצעי תשלום (ליד הבית), היה מלא אז שיניתי בשיחת חינם למוקד :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים