עבור לתוכן

פקדון אישי (צבאי) ויפוי כח

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף

אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים

שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה

אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר

במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ

הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך :screwy:

ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013

איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? :kopfpatsch:

יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?

פורסם

ייפוי כוח = ייפוי כוח לחשבון

מאחר והפיקדון הצבאי לא נמצא בחשבון שלך (שאחרת לא היה צורך למשוך אותו...) הרי שמן הסתם זה לא יתאפשר אם יש לה ייפוי כוח לחשבון שלך.

עם זאת אתה יכול לנסות לברר (ואולי עדיף עם מישהו שיש לו יותר מושג מאיזה פקידה רנדומלית) אם ייפוי כוח שנחתם אצל נוטריון כן

יאפשר לאמא שלך למשוך עבורך את כספי הפיקדון.

אגב,

אני אישית אשמח לעדכון בנושא ולשמוע מה נסגר עם זה כי גם אני מתכנן מעבר לחו"ל (לימודים בארה"ב)

וכנראה שגם אצלי אמא שלי מתישהו למשוך את כספי הפיקדון עבורי

פורסם
  • מחבר

מה זה בידיוק נוטריון , עורך דין או משהו ? אז הבנתי שאני צריך לתת לה יפוי כח מחוץ למערכת הבנקאית השאלה איפה אני עושה את זה?

פורסם

כן, נוטריון זה עורך דין שבין השאר, ניתן לחתום אצלו על ייפוי כוח.

באופן עקרוני, נוטריון הוא אדם ניטרלי שתפקידו לוודא שתהליך כלשהו (חתימה על חוזה, ייפוי כוח, צוואה וכד') מבוצעים בצורה חוקית וללא הפעלת לחצים

פורסם
  • מחבר

כן, נוטריון זה עורך דין שבין השאר, ניתן לחתום אצלו על ייפוי כוח.

באופן עקרוני, נוטריון הוא אדם ניטרלי שתפקידו לוודא שתהליך כלשהו (חתימה על חוזה, ייפוי כוח, צוואה וכד') מבוצעים בצורה חוקית וללא הפעלת לחצים

כמה עולה התענוג?

פורסם

מין הסתם תלוי בנוטריון הספציפי שאתה הולך אליו, אבל סביר שזה שעת עבודה אחת (גג שתיים).

אני לא באמת יודע, אבל אם הייתי צריך לנחש הייתי זורק באיזור ה-300

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים