עבור לתוכן

ספק כוח 450w והבעיות איתו

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו.

אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא.

זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף".

עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק?

האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק?

תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.

פורסם

תפסיק להשתמש מייד אם הספק הזה

תבדוק אם יש בלוח או בכרטים משהוא אחר שרוף (שהספק שואב ממו את האוויר ונראה כיאלו זה יוצא מהספק)

של איזה חברה ודגם הספק ? רוב הסיכויים שיש לך "ספק גנרי" - ספק באיכות נמוכה שיכול להחזיק רק 1/5 - 1/3 ממה שכתוב אליו, ונשרף (ויכול לשרוף את יתר המחשב) אם אתה מנסה לקחת יותר מזה

אם אין אחריות : תנתק את הספק מכל הכבלים ומהחשמל, תפרק אותו מהמארז, תפתח את הספק ותראה בפנים אם רואים משהוא שרוף (אל תיגע בכלום)

פורסם
  • מחבר

תפסיק להשתמש מייד אם הספק הזה

תבדוק אם יש בלוח או בכרטים משהוא אחר שרוף (שהספק שואב ממו את האוויר ונראה כיאלו זה יוצא מהספק)

של איזה חברה ודגם הספק ? רוב הסיכויים שיש לך "ספק גנרי" - ספק באיכות נמוכה שיכול להחזיק רק 1/5 - 1/3 ממה שכתוב אליו, ונשרף (ויכול לשרוף את יתר המחשב) אם אתה מנסה לקחת יותר מזה

אם אין אחריות : תנתק את הספק מכל הכבלים ומהחשמל, תפרק אותו מהמארז, תפתח את הספק ותראה בפנים אם רואים משהוא שרוף (אל תיגע בכלום)

שום חיישן טמפ במחשב לא עולה מעל ה 50 מעלות

הספק מחברה recom

http://www.recom.nl/downloads/Recom%20RC-PE450PlusII%20Datasheet.pdf

והריח לא כזה חריף שמפריע

אבל עדיין מעניין לדעת למה

אני גם לא זוכר אם תמיד היה את זה

אולי זה בגלל האבק?

פורסם

מחשב לא אמור לתת בכלל ריחות של שרוף או סימנים דומים. ריח של שרוף אומר שיש תקלה חמורה ברכיב אחד או יותר, גם אם המחשב עדיין עובד

רכיב שרוף בתוך הספק שנשרף בשקט ללא סימנים מיוחדים יכול בפתאומיות לגמרי לשרוף את כל החומרה האחרת במחשב, ובמקרים קיצוניים אפילו לזרוק ניצוץ מהפתחים של הספק שיגרום לשריפה אם הוא נופל אל משהוא דליק

בגלל זה, ברגע שספק מתחיל לתת סימני אזהרה מפסיקים להשתמש איתו מיידית עד לבירור של מה קרה שם (ותיקון אם צריך)

בתוך הספק אין חיישן טמפ' שניתן לקרוא מתוך מערכת הבהפעלה ולכן אתה לא יכול לדעת מה הטמפ' בלי מד חום משלך. רכיבים בספק שנמצאים בעומס יתר יכולים להגיע ליותר מ 200 C ועדיין לעבוד זמן דיי ארוך, תוך כדיי שהם נשרפים בעצמם ושורפים רכיבים אחרים

אבק יכול לגרום לזה אם הוא נתקע במאוורר ועוצר אותו. תבדוק את זה, אבל במקרה שלך זה שהבעיה התחילה אחריי שהוספת כרטיס מסך אומר שהבעיה כנראה לא באבק. אם המאוורר כן תקוע, חייבים לבדוק שכל הרכיבים של הספק תקינים (ולא התחילו להיהרס מהתחממות) ולא סתם להחליף/לתקן מאוורר

פורסם

פעם הייתה לי תופעה עם ספק של ToPower

זה נשרף אחרי חודשיים מיום הקנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים