עבור לתוכן

התלבטות בין שני כרטיסי מסך עזרתכם נחוצה...

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בימים אלה מתעתד לרכוש מחשב חדש המיפרט של המחשב הוא:

i5 Sandy Bridge 3.3GHz

Asus P8P67 Pro

8giga G.Skill Ripjaw X

Hard Disk 1T sata 3 WD

HX 850watt corsair

Windows 7 64bit

נותרתי עם בעיה קשה אחת,כרטיס המסך,כל השנים הייתי עם NVIDIA ואני מבין ש ATI פיתחה כרטיסים מתחרים וחזקים,

השאלה היא כזו,אני בעיקר מטיס סימולטורים כבדים איזה כרטיס מומלץ לי

GTX570 vs HD 6970

אני אמור לחבר 3 מסכים לכרטיס כדי להרחיב את טווח הצפייה.

תודה

פורסם

ל GTX570 בודד לא ניתן לחבר יותר מ-2 מסכים שיעבדו במקביל, אז אני מניח שהוא יורד מהפרק.

פורסם
  • מחבר

סימולטורים כן

פורסם

כמו שנאמר, כרטיסי NVIDIA אינם תומכים ב3dvision (הגרסה שלהם לeyefinity) בלי SLI ומעלה

הכרטיס שציינת של רדאון כן

ולדעתי אפילו 6950 יותר טוב מ570 (והרבה יותר זול משניהם)

אם אתה בקטע של לנסות להפוך את ה50 ל70 אזי גם שילמת פחות משניהם וגם נהנת יותר

פורסם

לטכנולוגיה של NVIDIA קוראים Surround באופן כללי.

לגביי מה עדיף ומה לא, לינק לסרטון מרשים לכאורה מיוטיוב ממש לא אומר לי הרבה

אתה צריך טיפה לעשות שיעורי בית בפורומים של אותו הסימולטור שאתה מריץ לראות מה הולך חזק, מה ממליצים שם

באופן כללי כן גם HD6850 ומעלה יכול לתת תצוגה ל3 מסכים ומעלה. מבחינת עלות תועלת בלאוהכי הHD6950 עדיף בהרבה על HD6970

לשלם 600 שקל על הבדל של 13-14% זה לא ממש חכם. תנסה גם לבדוק אפשרות של CFX של כרטיסים זולים יותר לפעמים זה משתלם

לוח אם כזה למה לקחת? אם לא לשימוש של CFX אז זה יותר ממיותר זה פשוט בזבוז. כנ''ל לגביי ספח הכח.

אגב היום במחיר של ה2000 שקלים האלה שאתה קונה HD6970 אתה יכול גם לקנות GTX470 SLI או לחלופין צמד 560 אם אתה ממש רוצה ללכת על הכל ב250 שקלים יותר. למערך בעל 3 מסכים צריך המון כח עיבוד, לא הייתי ממהך לשים את הכסף שלי על כרטיס בודד של AMD במקרה הזה אלא חושב על צמד בין אם AMD ובין אם NV שתומכים בלאוהכי במצב הזה ב3 מסכים

פורסם

נראה לי שזה ידגים לך כמה חזק 6970 בודד ל3 מסכים

חשוב לציין שמפרט שלך אולי לא משוכלל כמו שלו מבחינת קירור וכדומה אבל בהחלט חזק (מעבד פי 2 יותר טוב ויותר זכרון)

כל עוד אתה הולך על כרטיס אחד אין טעם ב850W

יש לי 6950 בCF, 2 כרטיסים ואני עם ספק 750 (כן זה יחסית גבולי ב100%)

אני לא יכול לעשות שום OC או להמיר אותם ל6970 בלי לקנות ספק כוח חדש

רק הערה קטנה, הוא אומר בטעות 5970 (למרות שזה 6970)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות,

עדיין לא החלטתי מה אני לוקח,אני קצת חושש עם ה ATI הצלחתי להגיע לכל מיני פורומים שמתייחסים נקודתית על ביצועי כרטיסי מסך

מסתבר של ATI יש בעיה לא פשוטה של דרייברים,מוזר אבל אמיתי,אנשים מסירים דרייברים ומתקינים כאילו אין מחר,לעומת ה NVIDIA

היציבה הרבה יותר.לאחר שעות חיפוש באינטרנט ובכל מיני פורומים באתרים שכוחי אל ישנו יתרון לכרטיס של NVIDIA עכשיו אני צריך להחליט

אם ללכת על ריבוי מסכים או לוותר על הרעיון הזה,אולי עוד שנה שנתיים יבשיל יותר הרעיון של ריבוי מסכים ואז יהיה יותר פשוט לבחור,בכל מקרה

ATI תומך טוב בריבוי מסכים מגיע עם זכרון גדול יותר בעיות של דרייברים.

NVIDIA תומך עד שני מסכים בצורה טובה מהיר יותר מהATI מגיע עם פחות זכרון,דרייברים מעודכנים ויציבים.

בכל מקרה אני אעדכן ( את מי שזה מעניין )מה החלטתי בסוף

פורסם
  • מחבר

טוב,

נפלה החלטה אחרי בדיקות מרובות כולל כמובן עלות = תועלת אני קונה 2 כרטיסי

HD 6950 שיהיו מחוברים יחד CF .

תודה למי שהגיב.

פורסם

תמיד שמחים לעזור, לי אגב יש 2X6950 ואני מאוד נהנה מהם, לצערי אני לא מעוניין (כרגע) לקנות עוד 2 מסכים :P

פורסם
  • מחבר

זו הקנייה הבאה שלי 3 מסכים,

פורסם

תפתח אותם ל 6970

הספק כוח יחזיק 750 זה המון כוח

פורסם
  • מחבר

1.אני מפחד להתעסק עם "פתיחות" מהסוג הזה.

2.אני קונה את הספק הזה REVOLUTION 85+ 1250W Active PFC Ultra-quiet 13.5cm Fan

פורסם

למה ? חח אתה מתכנן לעשות CF של 4 כרטיסים ? :screwy:

פורסם

לפי בחירת ספק הכח שלך ezrazg אפשר להבין שההבנה שלך בנושא לא בדיוק שואפת למעלה.

מערכת בעלת שני HD6950 כמו שאתה רוצה יכולה לחיות שנים בשקט על ספק 750W איכותי. להזכירך בעת משחק כל כרטיס צורך 128W בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים