פורסם 2011 באפריל 1014 שנים ME2 המשחק שהכי נהניתי ממנו, לכן המשחק הכי טוב מבחינתי. על כל השאר אין לי כח לחשוב חח.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים Mass Effect 2Modern Warfare 2Forza 3Gran Turismo 5F1 2010Bad Company 2Assassin's Creed BrotherhoodMafia 2
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים הכי טובים או אלה אלה שהכי אהבתי/נהנתי מהם אישית ? אני ארשום את ההכי טובים באופן אובייקטיבי עד כמה שאני יכול.FALLOUT:NEW VEGASDRAGON AGE 1,2MASS EFFECT 2ASSASSIN'S CREED 2, BROTHERHOODSTARCRAFT IIEMPIRE:TOTAL WAR, NAPOLEON:TOTAL WAR, SHOGUN II:TOTAL WARBIOSHOCK 2DEAD SPACE 2CIVILIZATION VBATMAN:ARKHAM ASYLUMוקרובים להיכנס לרשימה:KING'S BOUNTY: ARMORED PRINCESS, CROSSWORLDSCRYSIS 2BF:BC2COD:MW2, BOMETRO 2033:THE LAST REFUGESPLINTER CELL:CONVICTIONDARKSIDERSDEAD RISING 2BORDERLANDSBULLETSTORMJUST CAUSE 2STALKER:CALL OF PRIPYATRISEN, מבחינה אובייקטיבית הוא פה אבל בשבילי הוא אחד הטובים ביותר.DIVINITY II:THE DRAGON KNIGHT SAGATWO WORLDS IIMEN OF WARWARAHAMMER 40K:DAWN OF WAR IISUPREME COMMANDER 2R.U.S.EMAFIA II Singularity Lara Croft and the Guardian of Light King Arthur: The Role-playing Wargame The Settlers 7:Paths to a Kingdom Red Faction 3:Guerrila Torchlight Resident Evil 5 Trine Call of Juarez 2:Bound in Blood Prototype
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים Mirrors Edge בהחלט התעלה מעל כל המשחקים הממוחזרים שיש לאחרונה. חבל ש-EA לא נתנו אישור למפתחת לעבוד על משחק המשך. Amnesia: The Dark Descent מחזק! מתחיל מאוד לאט וכמעט חשבתי שאני אזנח אותו. אבל ככל שמתקדמים נשאבים לאווירה ורוצים עוד. Fricitional עובדים מאז השחרור ב-2010 על משחק אימה חדש. הפעם אני לא אפקפק בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.