עבור לתוכן

התייעצות לגבי קורס מנהל רשתות - MCITP

Featured Replies

פורסם

אני גם רוצה להיות מנהל רשת והלתמקצע בעתיד בתחום אבטחת המידע,אגב יוסי מתי אתה מתכוון להתחיל?אני מתכוון להתחיל אחרי השחרור

• תגובות 156
  • צפיות 29.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן להתחיל ממש בקרוב. בחודש חודשיים הקרובים, וכנראה שאני אעשה את זה בג'ון ברייס.

פורסם

אוקיי אז אני כנראה יתחיל טיפה אחריך,אני מתלבט בין ברייס להאקר יו,בחפש״ש שלי אני יבדוק את שתיהם

פורסם
  • מחבר

מה יותר חשוב, המרצה או הותק שיש למכללה?

פורסם

זה לא משנה כל המכללות מחוייבות ללמד את אותו החומר באותה צורה(ספרי המרצה הם של MS), יש דבר שנקרא MOC, הקורס בנוי ומונחה 100% ע"י MS. התעודות של המכללה עצמה לא שוות שקל, הדבר היחידי "שרצוי" לבדוק אם כבר מחליטים לזרוק 20 אלף שקל לפח זה שהקורס מהמכללה נותן זכאות לגמו"ש במקרה ואם איכשהו תגלגל לעבוד במקום עבודה שמקבל גמו"שים כמו בנקים ומשרדי ממשלה(זה מוסיף לא מעט למשכורת אם אתה בתפקיד שזכאי לזה, דורש קביעות בד"כ, אבל עם גמוש מתאים אתה מקבל כמה אלפי שקלים תוספת למשכורת).

את המבחנים עצמם תעשו במילא מול ספקית בחינות בחו"ל, כל המבחנים בארץ נעשים מול אותה ספקית באנגליה דרך האינטרנט. מה שכן תבדוק אם למכללה יש הסכם 2nd chance עם מיקרוסופט שנותן בחינה חוזרת חינם במקרה ואתה נכשל.

שוב זאת שטות לעשות קורס של שנה לשלם 20 אלף שקל למבחנים שעולים בקושי 250 דולר לעשות באופן עצמאי, בהתחשב שניתן להשיג את הMOC(ואפילו מעבדות חינם, או גישה למעבדות שונות דרך MSDN(לא עולה כסף) או להוריד את גרסאת הנסיון של Windows 2008 ולהכין אותן בעצמך) דיי בקלות וללמוד לבד, או כמו שרוב האנשים עושים, וגם מה שתעשו באותו קורס זה ללמוד דרך "דאמפים" של בחינות, כי לשאלות ברוב מבחני ההסמכה האלה אין כמעט שום קשר למציאות..

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי. מה זה גמו"ש? ולא עדיף לי ללמוד במכללה שיש לה יותר ותק?

פורסם

רוב המרצים עובדים ביותר ממכללה אחת, זאת לא העבודה הראשית שלהם, ואלה שכן לא יכולים לחיות מללמד פעמיים בשבוע(השכר דיי בזיוני, כ-300 שקל לערב)...

פורסם

אני גם רוצה להיות מנהל רשת והלתמקצע בעתיד בתחום אבטחת המידע

רק מקווה שאתה מבין שאין שום קשר שבעולם בין מנהל רשת לאבטחת מידע

(כלומר הידע שתצבור בניהול רשתות לא יעזור בשום צורה אם תרצה לעסוק באבטחת מידע)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום ל כל המומחים ב תחום מה אתם חושבים על ה קורס mcitp האם זה קורס שווה מה רמת הקושי שלו ב השוואת ל נגיד קורס של אלקטרונאי תקשורת ו האם אפשרלמצוא עבודה ב תחום זה תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק מקווה שאתה מבין שאין שום קשר שבעולם בין מנהל רשת לאבטחת מידע

(כלומר הידע שתצבור בניהול רשתות לא יעזור בשום צורה אם תרצה לעסוק באבטחת מידע)

כן אני יודע,אגב סתם קראתי עכשיו את כל הפוסט שוב ואני עדיין לא יודע אם זה מה שכדאי לי ללמוד

פורסם

לחברי הפורום שיש להם ניסיון

מה הסיכויים אחרי זה למצוא עבודה?

אני כרגע באמצע הקורס. יש יחסית הרבה חומר(לפי כמות הספרים)

יש לי תחושה שאחרי זה ללא ניסיון יהיה לי מאוד קשה להשתלב

פורסם

יש לך תחושה נכונה.

אל תיתן לנו לנחש - תתחיל לחפש כבר עבודה.

זה עלול לקחת זמן למצא ולהתקבל למקום ותגלה בעצמך.

ליביו

פורסם

סורי שאני מתפרץ לדיון,אבל מה ההבדל בעצם בין CCNA לMCTIP?

ואפשר לעבוד עם CCNA בלי תעודת בגרות?

במעורפל לפי השמות MCTIP זה של מייקרוסופט וCCNA של סיסקו שהם שני חברות נפרדות לגמרי?

פורסם

מעקב

פורסם

סורי שאני מתפרץ לדיון,אבל מה ההבדל בעצם בין CCNA לMCTIP?

ואפשר לעבוד עם CCNA בלי תעודת בגרות?

במעורפל לפי השמות MCTIP זה של מייקרוסופט וCCNA של סיסקו שהם שני חברות נפרדות לגמרי?

הבנת נכון, CCNA זה של סיסקו וMCITP זה של מייקרוסופט, בכללי MCITP יותר מתייחס למוצרים MS וCCNA מתייחס למוצרים סיסקו, כלומר MCITP מתייחס לתוכנה יותר וCCNA לתחום הרשת, ראוטרים סוויצים וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים