פורסם 2011 באפריל 914 שנים שבוע טוב לכולםהערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור APהראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WGחיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך.יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי.ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי.ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום.עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווימה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים איך חברת את הנתבים? פעלת על פי המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר כן, השתמשתי במדריך הזהעשיתי איפוס דרך כפתור הריסט שנמצא על הראוטר עצמו. זה איפוס קווי?אבל הבעיה לא קשורה למדריך, הוא פשוט לא מזהה שום כבל שמתחבר אליויש עצות?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר להבא אני אדע יותר טוביש המלצה לראוטר מחברה טובה?אני צריך משהו פשוט, תומך WDS
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר הנתבין יחוברו בינהם בכבל, והAP אמור לשדר למרחק קצר, עד 10 מטר, אפילו פחותבנושא התקציב, אני מעונין בציוד טוב, אבל לא בשיא הטכנולוגיה. סה"כ הדרישות שלי נמוכות להפליאאני מאמין ש200-250 אמורים להיות מעל ומעבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.