עבור לתוכן

מי עוד נגד התפריט החדש של "עכשיו בפורומים" ?

Featured Replies

פורסם

למה יש שם קטגוריות ?

זה ממש שינוי מיותר.

מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות.

זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.

פורסם

בעקבות התפתחות טבעית של האתר, התפריט חולק לקטגוריות, וזאת בכדי לעזור למשתמשים לנווט ביתר קלות בין הפורומים השונים של האתר.

האופציה להראות את כל הפורומים עדיין קיימת, ואני בעצמי משתמש בה הרבה :) פשוט תלחץ על הכפתור "פורומים" בראש הדף ואתה תקבל את כל הפורומים ברשימה אחת.

פורסם
  • מחבר

בכפתור הפורומים למעלה, גם ככה רואים את הפורומים מחולקים לקטגוריות.

מה שהיה נוח בתיבת הבחירה, זה שהיא שימשה קיצור דרך להגיע למקומות שעניינו אותך, בקליק אחד.

במה טוב השינוי החדש ? איזה משתמש צריך לראות שוב ושוב את רשימת הפורומים תחת קטגוריה ? האם הוא שכח ? או בודק כל יום אם נוסף פורום ?

צריך לשאול את עצמנו לאן אנשים מנסים להגיע. הם מנסים להגיע לפורום ספציפי.

כעת תיבת הבחירה ממלאת תפקיד כפול לכפתור הפורומים למעלה, ואפילו ממלאת תפקיד גרוע יותר, כיוון שמהכפתור ההוא אפשר להגיע לכל הפורומים, ומתיבת הבחירה אפשר להגיע רק לקבוצה מסויימת. קרי, אם אני רוצה לבדוק מה חדש ב"מעבדים" ואח"כ ב"צילום דיגיטלי", הניווט שלי יהיה:

ראשי > קטגוריית חומרה > מעבדים לוחות אם וזיכרונות > (אחורה) חומרה > (אחורה) ראשי > קטגוריית טכנולוגיה > "צילום".

זה ממש סדר לא הגיוני. הוספת הקטגוריה בדרך לא הוסיפה מידע (לא מתווסף פורום על בסיס יומיומי), ורק דחפה עוד דף שיש לדלג עליו.

פורסם
  • מחבר

שקודם יכלתי בקליק מהעמוד הראשי להגיע לאן שאני צריך...

עכשיו אני צריך לעבור דרך הרשימה כל פעם.

זה לא שפרצה מלחמת העולם השלישית. רק לא ברורה לי מטרת השינוי. נראה שהשינוי רק הפך את הכפתור למיותר.

לכן הפוסט. למה זה השתנה לרשימת קטגוריות ?

פורסם

זה המצב.וצריך לחיות איתו.

עם אתה רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמך

"בטיב טעם"

אפשר לקנות ארנב קפוא למאכל

טעים גם בתבשיל וגם על האש.

בטוח תרגיש יותר טוב אחר כך

פורסם

בעקבות גידול של כמות הפורומים הקיימים, וגידול נוסף בעתיד, הרשימה הנ"ל בעמוד הראשי הפכה לבלתי אפשרית להצגה באופן מלא.

אם ישנם פורומים ספציפיים שרק הם מעניינים אותך, אני מאמין שלדפדפן שלך יש את הפיתרון האופטימלי לנושא. הוא נקרא "מועדפים" :)

פורסם

מישהו שם לב שנמחק המפרט של המחשב מהפרופילים של המשתמשים ?

זה כתוצאה מהשידרוג ?

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא, אני היחיד שלכפתור "עבור ל" בפורומים לוקח כמה כמה שניות להיפתח? הרבה יותר מציק מהשינוי בדף הראשי..

פורסם

אתה לא היחידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים