עבור לתוכן

מתי מעבדים חדשים יתחילו להמכר והאם תהיה הנחה על i5

Featured Replies

פורסם

היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!

פורסם

המעבדים החדשים של אינטל יצאו כבר לפני כמה חודשים. היום תקופה טובה לרכוש מחשב, סדרות מעבדים חדשות

עומדות להגיע רק בעוד כמה חודשים. עקב המצב ביפן יש צפי לעליית מחירים בכל מיני רכיבים.

פורסם

ההמלצה נשארת זהה תמיד. אם המערכת שלך כבר לא עונה על הצרכים שלך אז יש מקום לבחון את אפשרות השדרוג המשתלמת ביותר עבורך במסגרת התקציב והשימושים מבין היצע החומרה העכשווי.

אם המערכת שלך עדיין כן עונה על הצרכים שלך (לפעמים גם אם זה אומר לבצע OC מסוים) והרצון להחליף מערכת הוא יותר "פסיכולוגי" אז מומלץ להמתין עד שבאמת תמצה את המערכת שלך ורק אז תשדרג אותה.

מהי המערכת הנוכחית שלך, מהם השימושים בה ומהי (פחות או יותר) מסגרת התקציב?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי, אם לזה התכוונת.

היעוד של המערכת שאני רוצה לקנות זה גיימינג.

אם עדיין יש בעיה עם הדיון, תבהיר לי בבקשה מה לא עשיתי בסדר.

About:blank,המחשב שלי בן ארבע שנים. ניסיתי לעשות OC, לא ממש הצלחתי.

Gil28,

המעבדים החדשים שיצאו לפני חודשיים זה Sandy Bridge? בחנויות בארץ אני רואה רק את סדרת i3-i7.

אני ממש זקוק למחשב חדש, כי המחשב שיש לי כבר לא סוחב כלום. אתם ממליצים לי ללכת על i5? ההבדל בין סדרת המעבדים של אינטל שיש בארץ לבין המעבדים של sandy bridge גדול?

פורסם

הכל מוסבר בקישור שהבאתי:

דגש לגבי כותרות

1. אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת בשום מצב. כולם רוצים מענה מהיר. השאלות של כולם חשובות ודחופות באותה מידה.

2. הקפידו על כותרת אינפורמטיבית ומפורטת. זה כ"כ פשוט: יש לכם שאלה/בעיה? כתבו את השאלה/בעיה בכותרת.

כותרות מעולות:

"מעוניין לשדרג זיכרון 512MB במהירות 400Mhz ל-2GB, התקציב לכך הוא 400 ש"ח."

"מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים: P55-UD3 - P55A-UD3; תקציב אינו רלוונטי."

כותרות שאינן תקינות: "יעוץ בנוגע לקניית זיכרונות חדשים למחשב" / "PCB" / "איזה מעבד יותר חזק?"

כלל ברזל- תמיד תוסיפו נתונים למשוואה. קונים רכיב חדש? תרשמו תקציב, רכיבים רלוונטיים אשר ברשותכם, שימושים, דרישות מיוחדות. וכן הלאה.. תמיד יש עוד פרטים שאפשר להוסיף בכדי להבדיל את הכותרת שלכם מכותרות של דיונים אחרים.

"שאלה בנוגע לזיכרונות" | "בעיה גדולה בקשר ללוח-אם" - פשוט לא! אם יש לכם שאלה/בעיה אז תרשמו אותה בכותרת בנוסף לגוף ההודעה.

זכרו, יש לכם לא מעט מקום כתיבה בכותרת- נצלו זאת.

כיצד עורכים כותרת?

בפינה השמאלית העליונה של ההודעה שלכם נמצא כפתור העריכה שיפנה אתכם למצב עריכת הודעה. למעלה יהיה שדה בו ניתן לשנות את כותרת הדיון.

לא צריך להיות חכם גדול, שאלת שאלה ומקומה בכותרת ולא "מתי לשדרג":

"מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה."

אם זה ארוך מידי לדעתך אז אתה יכול לקצר (לידיעתך לא חסר מקום בכותרת) אבל לא ל-2 מילים. אני יכול לזרוק לך עוד 20 דוגמאות לכותרות, והנה עוד אחת שמקורה בדברים שאתה בעצמך רשמת:

"אני ממש זקוק למחשב חדש.. אתם ממליצים לי ללכת על i5? היעוד של המערכת שאני רוצה לקנות זה גיימינג."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים