עבור לתוכן

האם מוצרים חשמליים נהרסים בקופסה אטומה?

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים).

השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר?

אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק אותם שם?

פורסם
  • מחבר

3-4 שנים, מקס' 5.

פורסם

לא חושב שאמורה להיות איזה בעיה

פורסם

סוללות יכולות להיגמר ולהוציא חומרים שיהרסו את זה (סוללה בשלט וכו)

אם יש שם משהוא אם סוללת BIOS (ציוד HTPC או ציוד עריכה מקצועי וכו) היא יכולה להיגמר, אני מכיר מקרים (אם ציוד ישן) שה BIOS עצמו נמחק בגלל סוללה ריקה (הוא היה שמור במשהוא שתלוי בסוללה ולא ב ROM), לא נראה לי שבציוד מודרני תהיה בעיה כזאת

פורסם
  • מחבר

סוללות זה לא בעיה, אין במגבר סוללות כלל לפי מה שידוע לי אלא רק בשלט.

הרמקולים והמגבר לא יוצאים מהקופסא המקורית שלהם ואף מאוכסנים בקופסא נוספת.

פורסם

3-4 שנים, מקס' 5.

כל עוד הם באמת אטומות וזה כולל אטומות מפני חרקים ואבק וכמובן מים לא צריכה להיות בעיה

אבל אני באמת לא מבין למה לשמור מוצרים ככה ולא למכור אותם ?

גירושים? ...

פורסם

נראה לי שבמגבר שלי יש סוללה שהלכה (הוא לא שומר הגדרות רמקולים ותחנות רדיו אחרי הפסקת חשמל).

פורסם

אם זה מגבר מה 20 שנים האחרונות פחות או יותר, אז אכן יש סוללה.

ואם יורשה לי לשאול, איזו ציוד בדיוק קנית ובאיזו הנחה ככ מטורפת שהיה כדאי לרכוש ל 5;שניל הבאות? (ומה ישתנה בדיוק ב 5 שנים הבאות שיצדיק את השימוש בו?)

Sent from my Milestone using Tapatalk

פורסם

הקבלים במכשירים שאינם בשימוש נוטים להתייבש.

פורסם

...

אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן

...
פורסם

יש לי לוחות וספקים שהחזקתי מנותקים 2 - 3 שנים ויותר והם עובדים ללא בעיה עכשו :nixweiss:

פורסם

מדובר בתקופה די רצינית של 5+ שנים. במיוחד במוצרים ישנים (הקבלים של פעם). דוגמא טובה היא ציוד וינטאג' אלקטרוני (מגברים וכו').

פורסם

יתכן שניתן לתחזק אותם אם מחברים את הציוד לחשמל כל כמה חודשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים