עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את המחשב נייד הזה ?הוא יד שנייה- Lenovo G550

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי )

מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה)

דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש!

מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה?

בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני

דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה )

תודה רבה לכולם[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

מעבד ישן ואיטי. המינימום היום זה לקנות I3.

מה התקציב שלך?

ובאילו תוכנות גרפיות מדובר? כי המחשב דיי מסורס בגלל שהוא עם כרטיס מסך מובנה.

מחשב חדש מדגם ומעבד "דומה" עולה 1900~

באתר של יד2 יש אנשים שמוכרים אותו ב-1400~

פורסם

למחשבים בשנים האחרונות אין בעיה להתמודד עם פוטושופ. היא כבר ממזמן לא תוכנה כבדה, אלא אם כן אתה פותח קבצים של מאות מגה. אנשים צריכים לצאת מהקטע הזה שבשביל להריץ פוטושופ צריך מחשב מיוחד.

לגבי מחשב משומש מדובר במשהו מאוד בעייתי. בעקרון המחירים של מחשבים ניידים הם זולים, ובשביל לקנות מחשב משומש שאתה לא יודע מה עשו לו לסוללה למשל, צריך להוריד את המחיר בצורה משמעותית. בשביל חסכון של 500 שקל לא הייתי קונה מחשב משומש. ה 500 שקל שווים לי את הסוללה החדשה שאני אקבל ואחריות לשנה מלאה ולא חצי שנה. הבעיה פה שאנשים קונים מחשבים ניידים במחיר גבוה ואז חושבים שהם יכולים למכור אותם במחיר גבוה. מצד שני, ציוד אלקטרוני מאבד 40% כשהוא יוצא מהאריזה. זה הכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים