עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד לצורכי גרפיקה-תקציב עד 4,000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכולם ושבת שלום,

סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד

אשמח אם תעזרו לי בנושא זה :)

*ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב.

אז ככה:

*מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל )

גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות הכי מומלצות על מסך מחשב גדול .

משקל רצוי-נכון שהרבה לא מייחסים לו חשיבות, אבל כרגע במחינת התקציב שלי שמאוד חונק אותי אני לא אתן למשקל להוות בעיה ככה שמשקל יהיה מה שיהיה.

זמן סוללה- בתקופות אלה אני נמצא המון בנסיעות, זמן סוללה של מעל ל3 שעות יעשה את העבודה (3 שעות עבודה מלאות עם פוטושופ לדוגמא -ככה ש3 שעות של לרשום מסמכי אופיס כמובן שלא יחזיקו כמו הזמן של פוטושופ שעלול להיות הרבה פחות )

יציאות מיוחדות- מומלץ HDMI- ככה שאוכל לחבר למסכי פלזמה\LCD\LED - הרי העבודות הן גרפיקה ואני מניח שלפעמים אציג אותם על מסכים גדולים יותר.

בלוטות'- במידה ויש אז כן, לא הכרחי הכרחי

גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 GB ,למזלי יש לי כונן חיצוני ככה שהיום הכונן קשיח הפנימי לא מהווה לי יותר מידי בעיות.

DVD צורב- מומלץ מאוד, אני גם לא חושב שיש הרבה מחשבים ניידים שאין להם (אני צודק?)

אחריות- כמה שיותר זמן כמובן, ועל מה האחריות בעצם תופסת (בינלאומיות לא נדרשת כיוון שאני אשאר בישראל בזמן הקרוב -ועל איזה חלקים תופסת האחריות,כולל העבודה של התיקון?החלפים וכו'..)

העדפה לחברה מסויימת- אין, כמובן שיש חברות שהן עדיפות על האחרות אבל אני לא מבין בזה יותר מידי אל מעבר למה שרשום במדריך לקניית המחשבים הניידים שיש באתר וברשת.

זהו סך הכל, מחשב נייד לגרפיקה שיוכל להחזיק באופן חלק פוטושופ, מסך שיהיה תצוגה טובה ונוחה ( FULL HD כמובן עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה ),ובעצם כל מה שרשמתי במטרות המחשב כאן למעלה

תודה רבה רבה והמשך שבוע מצוין לכולם !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים