עבור לתוכן

מה התואר האקדמאי המתאים למקצוע הרשתות סיסטם וכ'ו?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים.

אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי

קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם

לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים.

בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות.

תודה,

פורסם

אין תואר אקדמי שמתאים לסיסטם (הנדסת תקשורת זה אפילו לא קרוב).

פורסם

אין תואר אקדמי שמתאים לסיסטם (הנדסת תקשורת זה אפילו לא קרוב).

:xyxthumbs:

לפי מה שאני יודע כל לימודי הסיסטם מסתכמים כלימודי תעודה בסך הכל..

פורסם

מהנדס תקשורת זה יותר קרוב ל CCNA של סיסקו

כדי לרכוש בסיס טוב בתור איש סיסטים אתה קודם כל צריך ללמוד בבית

להכיר את המחשב שלך (ולא ברמה של איפה נמצא הצייר ואיך מורידים תוכנות)

אחרי זה אתה יכול לקחת קורסים של מייקרוסופט (כמו שהבחור מעליי אמר - יותר הסמכות מאשר תארים אקדמיים)

פורסם
מהנדס תקשורת זה יותר קרוב ל CCNA של סיסקו

lol. מה?

הנדסת תקשורת זו התמחות של הנדסת חשמל. זה האנשים שעובדים בסיסקו ובונים את המוצרים ש-CCNA מלמד אותך איך להשתמש בהם נכון.

פורסם

וזה קשור איכשהו לאיש סיסטם?

לא

אז למה ללעוג? :bash:

פורסם

http://www.iac.ac.il/template/?pcatid=4

הכי קרוב שהצלחתי למצוא לסיסטם... וגם אם תסתכל ברשימת הקורסים תראה שהם מלמדים בעיקר נושאים שקשורים למערכות מידע וטיפה טיפה הנדסת תוכנה וכל מיני חשבונאות... מה גם המכללה הזאת נראית לי שקר כלשהו... לא שמעתי עליה בחיים. הם רק חפרו לי הרבה כשהייתי בכנס משתחררים

פורסם

http://www.iac.ac.il/template/?pcatid=4

הכי קרוב שהצלחתי למצוא לסיסטם... וגם אם תסתכל ברשימת הקורסים תראה שהם מלמדים בעיקר נושאים שקשורים למערכות מידע וטיפה טיפה הנדסת תוכנה וכל מיני חשבונאות... מה גם המכללה הזאת נראית לי שקר כלשהו... לא שמעתי עליה בחיים. הם רק חפרו לי הרבה כשהייתי בכנס משתחררים

במבוא למחשבים-

"יתורגל שימוש מתקדם במצגות"

fail..

פורסם

אני הייתי מציע לך ללימוד תואר במדעי המחשב או הנדסת חשמל/תוכנה.

למרות שזה נראה כאילו זה לא קשור, התארים האלה בעיקר מלמדים אותך ללמוד

ונתונים לך כלים שהם הרבה מעבר להבנה איזה פקודות צריך לתת לראוטר בשביל שהוא יעבוד (שזה משבעיקר נותנים כל ההסמכות האלה).

תקשורת זה תחום גדול ומורכב ואם אתה רוצה להתקדם בו, לתפקידים שבהם אתה לא צריך כל היום

לחפש איפה התנתק הכבל רשת, אז אתה צריך תואר אמיתי (במיוחד לתפיקידם של מחקר ופיתוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים