פורסם 2011 באפריל 814 שנים שלום,אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים.אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום ליקיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שםלכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים.בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות.תודה,
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אין תואר אקדמי שמתאים לסיסטם (הנדסת תקשורת זה אפילו לא קרוב). לפי מה שאני יודע כל לימודי הסיסטם מסתכמים כלימודי תעודה בסך הכל..
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מהנדס תקשורת זה יותר קרוב ל CCNA של סיסקוכדי לרכוש בסיס טוב בתור איש סיסטים אתה קודם כל צריך ללמוד בביתלהכיר את המחשב שלך (ולא ברמה של איפה נמצא הצייר ואיך מורידים תוכנות)אחרי זה אתה יכול לקחת קורסים של מייקרוסופט (כמו שהבחור מעליי אמר - יותר הסמכות מאשר תארים אקדמיים)
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מהנדס תקשורת זה יותר קרוב ל CCNA של סיסקוlol. מה?הנדסת תקשורת זו התמחות של הנדסת חשמל. זה האנשים שעובדים בסיסקו ובונים את המוצרים ש-CCNA מלמד אותך איך להשתמש בהם נכון.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים http://www.iac.ac.il/template/?pcatid=4הכי קרוב שהצלחתי למצוא לסיסטם... וגם אם תסתכל ברשימת הקורסים תראה שהם מלמדים בעיקר נושאים שקשורים למערכות מידע וטיפה טיפה הנדסת תוכנה וכל מיני חשבונאות... מה גם המכללה הזאת נראית לי שקר כלשהו... לא שמעתי עליה בחיים. הם רק חפרו לי הרבה כשהייתי בכנס משתחררים
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים http://www.iac.ac.il/template/?pcatid=4הכי קרוב שהצלחתי למצוא לסיסטם... וגם אם תסתכל ברשימת הקורסים תראה שהם מלמדים בעיקר נושאים שקשורים למערכות מידע וטיפה טיפה הנדסת תוכנה וכל מיני חשבונאות... מה גם המכללה הזאת נראית לי שקר כלשהו... לא שמעתי עליה בחיים. הם רק חפרו לי הרבה כשהייתי בכנס משתחרריםבמבוא למחשבים-"יתורגל שימוש מתקדם במצגות"fail..
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים אני הייתי מציע לך ללימוד תואר במדעי המחשב או הנדסת חשמל/תוכנה.למרות שזה נראה כאילו זה לא קשור, התארים האלה בעיקר מלמדים אותך ללמודונתונים לך כלים שהם הרבה מעבר להבנה איזה פקודות צריך לתת לראוטר בשביל שהוא יעבוד (שזה משבעיקר נותנים כל ההסמכות האלה).תקשורת זה תחום גדול ומורכב ואם אתה רוצה להתקדם בו, לתפקידים שבהם אתה לא צריך כל היוםלחפש איפה התנתק הכבל רשת, אז אתה צריך תואר אמיתי (במיוחד לתפיקידם של מחקר ופיתוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.