עבור לתוכן

גיבוש טייס

Featured Replies

פורסם

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש?

והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים.

סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

פורסם
  • מחבר

אנשים? מישהו, באמת אף אחד לא עשה גיבוש?

פורסם

באף גיבוש לא הלכתי למספר 2 האמת,לא אכלתי כמעט. אבל מבקשים זמן ויתנו לך.

וכן תה יכול להביא וולטרן,טאלק פחות

פורסם
  • מחבר

תודה, פשוט לא "להוריד כבדה" זה לא אפשרות בשבילי, בטח ובטח שלא בגיבוש של 6 ימים, אני מאלו שיש להם שעה קבועה פעם ביום בדיוק.

בקשר לוולטרן ולטאלק, זאת אומרת אני יכול להכניס את זה פנימה, אבל האם זה לא יתפס כפאק באמינות, אם נאמר במפורש לא להביא את זה?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל, אני באמת בלחץ על הגיבוש הזה.

בקיצור, מסתבר שהייתה תאונה לפניי כמה ימים ברכבת בנתניה, וכנראה שהיו שיבושים ברכבות, האם זה ישפיעה על תנועת קווים בכלל? והאם זה אומר שניתן לסוע מחר מנתניה לבאר שבע, או שנדפקתי?

פורסם

אם אמרו לא להביא, מה פשר ההתעקשות? אם אמרו לא להביא כלום פשוט תבקש את זה, אולי יאשרו.

לגבי מספר 2 - אל תצפה לקבל אישור בשעה קבועה אבל כמובן שלרוב אם תבקש ימצאו לך זמן.

פורסם

תודה, פשוט לא "להוריד כבדה" זה לא אפשרות בשבילי, בטח ובטח שלא בגיבוש של 6 ימים, אני מאלו שיש להם שעה קבועה פעם ביום בדיוק.

סליחה אבל זה קצת מצחיק. אם אתה דואג שלא יהיה לך זמן לחרבן בזמן גיבוש של שישה ימים, איך אתה מתכוון לעבור מסלול של שנה וחצי? תסחוב איתך שירותים כימיים לכל מקום ותבקש הפסקה לשירותים בזמן ניווט?

פורסם

שנה וחצי במקרה של גדס"ר. אם אתה לא יכול להתאפק, תוותר מראש.

פורסם

אומנם אני אף פעם לא הייתי בגיבוש טיס אבל אני בטוח שיהיה לך זמן ללכת לשירותים פעם ביום בטח אם תעשה אם זה זריז ובטח אם לא תתעקש על "השעה הקבועה"

פורסם

מס 2 בגיבוש לוקח 7 דקות. אתה תסתדר.

לגבי וולטרן, בזמני לא הייתה בעיה עם זה. אם אמרו לא להביא אל תביא. גם ככה לא יהיה להם זמן להתפס.

אגב פינוקים, היה לי חבר בגיבוש (ומאוחר יותר בקורס) שהיה החניך היחיד שהתקלח. (בעזרת מגבונים לחים) :)

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים