פורסם 2011 באפריל 814 שנים אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטיתחשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
פורסם 2011 באפריל 814 שנים לפני שהייתי עובר ספק הייתי מוודא שהבעיה לא מגיעה ממקומות אחרים (ספק תשתית / מודם / ראוטר / אפילו המחשב שממנו אתה גולש).חבל שתעבור ספק והבעיה תישאר בעינה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטיתחשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??יום שישי בצהריים זאת שעה די עמוסה במיוחד כנ"ל לגבי מוצ"ש. לא חובה שב014 זה יהיה יותר טוב. ה private ngn שלהם מבטיח מהירות גבוהה רק באתרים בארץ מה שלא נותן לך כלום כי רוב התוכן יושב בחו"ל וחלק מהאתרים ב"ארץ" גם מאוחסנים בחו"ל. המדינה שלנו מפגרת שנות אור אחרי העולם....ב014 יש להם מערכת שאמורה לעזור בצפיה בyoutube ובעיקר לחסוך רוחב פס (לא טוען עד הסוף כי המשתמש אולי יחליף סרט) אבל ביחד עם זה נותנת למורידי P2P להוריד באופן חופשי. התוצאה היא שהמערכת לשיפור youtube לא ממש עובדת טוב . 014 לא מגבילים שום דבר - הם נותנים למשתמשים להגביל אחד את השני. הרבה אנשים מנצלים את גיימר "לרעה" אבל לפחות יש שם traffic shaping קצת יותר מסביר. המטרה של החבילה בעיקר לתת פינג נמוך לחו"ל בכל שעות היממה . חבילת גיימר ב014 נחשבת לאחת הטובות אבל היא לא מבטיחה שום רוחב פס כי היא לא נועדה להורדות.אנשים בזמן האחרון ממליצים על CCC בעיקר כי הם חדשים (פחות עומס) ושהחבילה שלהם זולה גם ללא התחיבות. ואז אם משהו לא מסתדר לך אתה עובר ספק אבל השאלה הקשה היא לאן. CCC כנראה מאמינים מספיק במוצר שלהם שהם בטוחים שרוב הלקוחות יהיו מרוצים ולא יתנתקו שזה סימן טוב יותר מאשר מחיר נמוך . תבין שלהגיע למקסימום זה לא באמת אפשרי כי רוחב הפס לחו"ל זה בערך 1Mbps לכל 25 משתמשים והוא עולה לספק בין 100-200 דולר לחודש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.