עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית

חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי

יש המלצה על ספק מסויים??

פורסם

לפני שהייתי עובר ספק הייתי מוודא שהבעיה לא מגיעה ממקומות אחרים (ספק תשתית / מודם / ראוטר / אפילו המחשב שממנו אתה גולש).

חבל שתעבור ספק והבעיה תישאר בעינה.

פורסם

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית

חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי

יש המלצה על ספק מסויים??

יום שישי בצהריים זאת שעה די עמוסה במיוחד כנ"ל לגבי מוצ"ש. לא חובה שב014 זה יהיה יותר טוב. ה private ngn שלהם מבטיח מהירות גבוהה רק באתרים בארץ מה שלא נותן לך כלום כי רוב התוכן יושב בחו"ל וחלק מהאתרים ב"ארץ" גם מאוחסנים בחו"ל. המדינה שלנו מפגרת שנות אור אחרי העולם....

ב014 יש להם מערכת שאמורה לעזור בצפיה בyoutube ובעיקר לחסוך רוחב פס (לא טוען עד הסוף כי המשתמש אולי יחליף סרט) אבל ביחד עם זה נותנת למורידי P2P להוריד באופן חופשי. התוצאה היא שהמערכת לשיפור youtube לא ממש עובדת טוב . 014 לא מגבילים שום דבר - הם נותנים למשתמשים להגביל אחד את השני. הרבה אנשים מנצלים את גיימר "לרעה" אבל לפחות יש שם traffic shaping קצת יותר מסביר. המטרה של החבילה בעיקר לתת פינג נמוך לחו"ל בכל שעות היממה . חבילת גיימר ב014 נחשבת לאחת הטובות אבל היא לא מבטיחה שום רוחב פס כי היא לא נועדה להורדות.

אנשים בזמן האחרון ממליצים על CCC בעיקר כי הם חדשים (פחות עומס) ושהחבילה שלהם זולה גם ללא התחיבות. ואז אם משהו לא מסתדר לך אתה עובר ספק אבל השאלה הקשה היא לאן. CCC כנראה מאמינים מספיק במוצר שלהם שהם בטוחים שרוב הלקוחות יהיו מרוצים ולא יתנתקו שזה סימן טוב יותר מאשר מחיר נמוך . תבין שלהגיע למקסימום זה לא באמת אפשרי כי רוחב הפס לחו"ל זה בערך 1Mbps לכל 25 משתמשים והוא עולה לספק בין 100-200 דולר לחודש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.