פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה. יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)! למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי AMD 1000, 256 RAM ו- GF4 TI4200).אולי זה ה-DIRECTX בעייתי? (יש לי את הגירסה האחרונה - 9.0 (4.09.0000.0902))למישהו היו גם בעיות כאלו?
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים קוראים לזה קירטוע וזה קורה הרבה כשיש כרטיס מסך חלש או לחילופין מעבד חלשבמקרה שלך הכרטיס מסך סביר אבל המעבד כבר ממש ישן ויש מצב שהוא חונק את הכרטיס מסך ולא נותן לו לעבוד במהירות המקסימלית שלו
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים מחבר זה לא שזה מקרטע, זה בכלל לא זז..וכפי שנתתי בדוגמא של המשחק MOTOGP2, דרישות המינ' שלו בכלל P3 500 ו-128 MB זכרון, וכרטיס מסך חלש..אצלי למשל הוורקרפט 3 עובד מצויין באותם ההגדרות והרזולציה שאני מנסה על MOTOGP2, גם HALO (של מיקרוסופט) עבד טוב..מעניין מה הבעייה..
פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים מחבר דווקא פירמוט נראה לי לא יעזור..ה- Directx שיש לי הוא מגירסת 9.0b, אולי הוא עושה בעיות..נראה לי שנצתרך לחכות לגירסה יותר חדשה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.