עבור לתוכן

בעייה!! המשחקים לא זזים..

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה.

יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)!

למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי AMD 1000, 256 RAM ו- GF4 TI4200).

אולי זה ה-DIRECTX בעייתי? (יש לי את הגירסה האחרונה - 9.0 (4.09.0000.0902))

למישהו היו גם בעיות כאלו?

פורסם

קוראים לזה קירטוע וזה קורה הרבה כשיש כרטיס מסך חלש או לחילופין מעבד חלש

במקרה שלך הכרטיס מסך סביר אבל המעבד כבר ממש ישן ויש מצב שהוא חונק את הכרטיס מסך ולא נותן לו לעבוד במהירות המקסימלית שלו

פורסם
  • מחבר

זה לא שזה מקרטע, זה בכלל לא זז..

וכפי שנתתי בדוגמא של המשחק MOTOGP2, דרישות המינ' שלו בכלל P3 500 ו-128 MB זכרון, וכרטיס מסך חלש..

אצלי למשל הוורקרפט 3 עובד מצויין באותם ההגדרות והרזולציה שאני מנסה על MOTOGP2, גם HALO (של מיקרוסופט) עבד טוב..

מעניין מה הבעייה..

פורסם

פרמט את המחשבב, יעבוד מצויין. ;) טיפ יותר טוב מזה לא תקבל !

פורסם

יש לך את הדיירקטס 9b? (האחרון)

פורסם
  • מחבר

דווקא פירמוט נראה לי לא יעזור..

ה- Directx שיש לי הוא מגירסת 9.0b, אולי הוא עושה בעיות..

נראה לי שנצתרך לחכות לגירסה יותר חדשה..

פורסם

יכול להיות שיש לך יותר מדי ישומי רקע סגור אותם או תגדיל את הראם שדלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים