עבור לתוכן

בעיה במיקרופון חיצוני lenovo t410

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410.

לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות.

חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום.

ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?!

חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון.

קצת עזרה?

תודה!

פורסם

החיבור המשולב נפוץ בסמארטפונים וכן בניידים של Apple. למרבה הצער גם לנובו הלכו בדרך זו. למה למרבה הצער? כי כפי ששמת לב בעצמך, הרוב המוחץ של הסטים הקיימים מותאם לסטנדרט הקודם, וסטים של חיבור משולב לא נפוצים בשוק.

האופציות שלך הן לרכוש סט אוזניות/מיקרופון עם חיבור משולב, או מפצל מתאים. זה לא סתם מפצל 3.5ממ לשניים, אלא מפצל 4 פינים ל3 פינים, כזה:

http://us.startech.com/product/MUYHSMFF-35mm-4-Pin-to-2x-3-Pin-35mm-Headset-Splitter-Adapter-Male-to-Female

הייתי בודק בחנויות גאדג'טים וסלולריים.

פורסם
  • מחבר

תודה, יש לך אולי מושג באיזה חנות ספציפית לחפש? אולי איזה רשתות גדולות? כי כמו שאמרנו זה כל כך לא נפוץ שאני לא יודע איפה להתחיל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים